שאלה

אין לי בעיה משמעותית

יש לי סינדרום אספרגר קל שמקשה עליי לפעמים לתקשר, אבל אני יוצר הרבה רעיונות מורכבים ולומד באוניברסיטה ויש לי תואר. יש לי חיי חברה טובים מאד, והיו לי הרבה חברות גם עם קשר חומרי קרוב ואני לא יודע למה עכשיו אין לי כל כך מזל עם נשים. בהמשך ודאי יהיה לי, אולי זה כי נהייתי תוקפני.
&nbsp

שטויות

יש לי קושי טכני תפקודי ותקשורתי קל, והוא מונע ממני להיות עצמאי. כך רוב האנשים בכפר שלי. זה לא כפר של מפגרים, זה כפר לבעלי צרכים מיוחדים. היו לי הרבה חברות ועוד יהיו לי.
&nbsp

כשאתה מול

אדם "רגיל" אתה צודק. כשאתה מול אוכלוסיה יותר מיוחדת, אין שום סיבה להגיד את זה שוב ושוב ושוב. ולהתעקש עם בן אדם שהוא מיוחד.

תכלס זה גם וגם. אבל בעיקר חוסר הבנה שאין שום טעם, ואף מעבר.

הנסיך.

New member
לחיי אנשים קטנים שאוהבים להיות צודקים

יש לא מעט אירוניה בעובדה שאתה מתעקש להמשיך לענות לבחור ולהוכיח אותו בנושא שאתה חוטא בו בצורה די עגומה.

הוא אולי לא יודע לקרוא נשים, אבל אצלך הבעיה כנראה חמורה הרבה יותר כי אתה מפספס את הנקודה של לקרוא אנשים.

תאמין לי שאף אחד לא לועג לי

כי אין סיבה ללעוג לי. אני אדם מוצלח ויש לי חיים טובים והרבה יכולות. אתם בעצמכם לא בסדר, אני מקווה שיהיה לכם לא טוב.

ואתה חוצפן ארור ועלוב

ואני מקווה שיהיה לכם רק לא טוב. התביישו לכם על הדרך שאתם מתנהגים, כמו ילדים קטנים. אדם יכול להאמין ויכול לא להאמין, מספרים כדי שיאמין.
&nbsp

באמת האורח הזה לא בסדר

אוהב להציק לאנשים בלי סיבה. יש אנשים שאוהבים להציק לאנשים ולהתנהג לא יפה.
&nbsp

תודה מישהי

אני טוב מאד בהגדרות, כתבתי מילונים שלמים. עכשיו אני עובד על פיתוח בינה מלאכותית בעזרת מילון אנגלי.
&nbsp

זה בתגובה להודעות הרעות שלכם

אתם כבר הרבה זמן מציקים לי ואני לא מבין למה. התלוננתי עליכם כמה פעמים ותפוז כתבו לי שינסו לטפל.
&nbsp

אני לא זוכר מה הנסיך אמר

אבל הגבתי למה שאמרו לי שהיה מאד מכוער וגם לא נכון: שאני דפוק ושרוט, שיש לי בעיות ושלא צריך להתייחס ברצינות לשטויות שאני כותב ועונה. אני בכלל לא ילד קטן, אתם אלה שמתנהגים כמו ילדים קטנים ואתכם צריך להרחיק.

כמה דברים חשובים

אני אוהב פילוסופיה ומלים. אני אוהב אהבה אנושית ואמתית את המטפלת שהייתה לי. אני מחפש דרכים מיוחדות ומוצלחות לתקשר כמו התעניינות בתחביבים. אני בודק אם בהיגיון צריך להגיד דברים לא נכונים.
&nbsp

מיקהפ

New member
כולנו זקוקים.

כולנו זקוקים,
גם אם אנחנו לא בכפר טיפולי,
אם אתה רוצה שנתיחס אליך כמו לכולם,
זה לא יהיה לך קל.

למעלה