שאלה:

MooN aka asdfgh

New member
שאלה:

לסייברטות´ (אין לי כוח לכתוב באנגלית) יש כוחות ריפוי (כמו לוולברין)?

פית אש

New member
לא אין לו ../images/Emo29.gif

סייברטות´ לא נולד עם כוחות ריפוי שלך לילך

The Crusader

New member
יש ויש...

למען האמת הדברים שהופכים את סייברט´וף לאויב הכי גדול של וולברין (וכן לדעתי הוא האויב הכי גדול שלו) זה שהוא כמעט זהה לוולברין ואפילו הוא התוצאה של וולברין אם וולברין היה נכנע לחיה שבתוכו....

Lion_Heart

Well-known member
נקודה מעניינת

באיזשהו שלב וולברין חשב שהוא גילה שסייברטות´ הוא אבא שלו... לאחר בדיקות DNA מקיפות, הדבר התגלה כלא נכון (פיו...) וסייברטות´ הוא גם אויבו המושבע של גמביט, מסיבות שלא אפרט כאן. R.L.D

MooN aka asdfgh

New member
אז למעשה...

איזה יתרון יש לוולברין על סייברטות´? יש להם אותם כוחות, אבל סייברטות´ הרבה יותר גדול ממנו והרבה יותר חזק ממנו.

לולברין יש שלד יותר טוב

וחוש ריח יותר טוב והוא חכם יותר לא החוזק קובע אלה האסטרטגיה

Lion_Heart

Well-known member
שלד

השלד שלו לא יותר טוב... הוא פשוט בדיוק מצופה באדמנטיום... מה שזהופך אותו לבלתי שביר... ועדיין לא חסין לקרניים של סייקלופס... (בעידן האפוקליפסה לסייקלופס חסרה עין, ולוולברין חסרה יד...) היתרון של סייברטות´ על וולברין: וולברין יכול להרים 800 קילו בערך... סייברטות´ מרים 10 טון... לא יודע למה, אבל נראה לי שזה מאזן את כל עניין ה"לא שביר"... אה כן, וסייברטות´ הוא קצת פסיכופת רצחני, אז הכל בסדר...

The Crusader

New member
היתרון של וולברין...

וולברין (בנוסף לשלד שגורם לכל מכת אגרוף ובעיטת לוקיק או מידל להיות פי מליון יותר כואבת כי העצם יותר חזקה) הוא יותר מנוסה...יש לו נסיון לחימה ומחשבה רק יותר מלסייברט´וף..והוא יותר קר ורגוע (בצורה יחסית) מסייברט´וף מה שנותן לו את ניכולת לחשב את המהלכים שלו בניגד לסייב..הוא גם לוחם מיומן יותר (סמוראי..."סופר נינג´ה" וכולי..חחחח) ככה שיש לו יותר טכניקה וטקטיקה (טכניקה-איך שנותנים את המכות טקטיקה-איך שנלחמים ומתאימים את עצמך ליריב) מאשר לסייב..אאהה...כן...ובקומיקסים למרות שסייב יותר גדול..אז נכון הוא פיזית יותר חזק אבל לא בהרבה (אף אחד מהם לא מרים יותר מאולי 200 קילו וגם זה אני בספק!!! טוב שלא הגזמתם 10 טון 800 קילו...)

The Crusader

New member
איפה בדיוק היה כתוב

שוולברין מרים 800 קילו וסייב 2 טון??? אני קראתי את הביוס....אולי לא הבנת...כי אפילו רוג לא יכולה להרים כל כך הרבה והיא הרבה יותר חזקה משניהם ביחד....

Lion_Heart

Well-known member
זה היה

באתר הרשמי של marvel היה שם כל המידע הרשמי על הדמויות

The Crusader

New member
תקשיב!

לא מזלזל בך...אבל היה לי עד לא מזמן את כל המידע הזה על המחשב (הורדתי אותו מהאתר הרשמי של מארוול!) ולא היה מצויין כמה הוא יכל להרים...נאמר שם...שלוולברין יש את הכוח של בן אדם ממוצע שנמצא במשטר אימונים אינטנסיבי מגיל מוקדם....ומכיוון שאין אדם ממוצע בשום צורה של אימונים שיכול להרים (ואני מדגיש מרים לא דוחף לא גורר...מרים!) 800 קילו! אפילו לאיש החזק בעולם לא יכול להרים כל כך הרבה(ושוב אני מדגיש מרים לא דוחף לא גורר...מרים!) ורוג לא יכולה להרים 70 טון... בן אדם...אתה רואה דברים..... נראה לך שאם וולברין היה כל כך חזק....אז היה לו בעיה להלחם עם אומגה רד או אני יודע מה....כל אחד אחר?! קיצר לא יודע מאיפה הקרצת את זה....אבל אתה טועה! ותסמוך עליי....אני לא חושב שיש הרבה אנשים שיכולים לטעון שהם יודעים כל כך הרבה על וולברין כמוני..וזה כי עשיתי מחקר מקיף עליו בגלל שאני הכי אוהב אותו! ואל תמשיך להתווכח...אני לא מפסיד בויכוחים....אני פשוט אמשיך להגיב עד שתכנע לחוכמתי ^_^....או עד שהמנהל יוריד את ההודעות שלנו...חחחחח

Lion_Heart

Well-known member
שיהיה

אני יודע בתור עובדה את הדברים האלו
תשאר בבורותך ה חמודה
הויכוח נגמר כאן

The Crusader

New member
אם זה כזה עובדה...

ובאמת קראת את זה באתר שלהם...אז שלח לי לינק... ואז אני אוריד את הכובע.. ואל תגיד לי שזה בביוס והורידו את זה כי היה לי את הביוס במחשב עד שבוע שעבר..וקראתי את הכל...גם סייב וגם וולברין ול צויין שהם מרימם ככה..אלא שהם חזקים כמו שציינתי....... ובורות זה לחשוב שאתה יודע הכל! אני לא יודע כל...אבל אני יודע שבנושא זה אני צודק... ולא יעזור..אני אומר את המילה האחרונה

למעלה