שאלה מישהו יודע מתי משדרים את התחרות שהייתה היום במושב חניאל???
S Sweet SuGaR New member 9/11/02 #2 תשובה ו../images/Emo32.gif כמו שאני מכירה את ערוץ חמש זה יהיה עוד חודש בערך... וקבלו תמונה שלי מתחרות... האיכות לא משו סורי...
תשובה ו../images/Emo32.gif כמו שאני מכירה את ערוץ חמש זה יהיה עוד חודש בערך... וקבלו תמונה שלי מתחרות... האיכות לא משו סורי...
ט טאורה המלך New member 9/11/02 #3 ../images/Emo6.gif ../images/Emo28.gif אני מצתפרפת לתשובה של שי.. ושי תמונה יפה מאוד, איזה תחרות? איפה ועל איזה סוס? את קצת לפני הסוס אבל בעקרון יפה.
../images/Emo6.gif ../images/Emo28.gif אני מצתפרפת לתשובה של שי.. ושי תמונה יפה מאוד, איזה תחרות? איפה ועל איזה סוס? את קצת לפני הסוס אבל בעקרון יפה.
S Sweet SuGaR New member 9/11/02 #4 אמממ זה היה לפני שהקאנטרי נסגרה ועשינו יום גיבוש עם הקאנטרי ורישפון... אז הייתה תחרות... קוראים לסוס אמדאוס. וכן... לפעמים זה קורה שאני קופצת לפני הסוס...
אמממ זה היה לפני שהקאנטרי נסגרה ועשינו יום גיבוש עם הקאנטרי ורישפון... אז הייתה תחרות... קוראים לסוס אמדאוס. וכן... לפעמים זה קורה שאני קופצת לפני הסוס...
ט טאורה המלך New member 9/11/02 #5 הא סוס חמוד, ולפעמים להיות לפני הקפיצה יותר טוב מאשר להיות אחריה... שאני מרגישה שהקפיצה הראשונה מתפקששת לי(לפני או אחרי התנועה) אני עושה את כל המסלול בישיבה קלה(זה מה שעשיתי על טאורה ביגור)
הא סוס חמוד, ולפעמים להיות לפני הקפיצה יותר טוב מאשר להיות אחריה... שאני מרגישה שהקפיצה הראשונה מתפקששת לי(לפני או אחרי התנועה) אני עושה את כל המסלול בישיבה קלה(זה מה שעשיתי על טאורה ביגור)