שאלה

Lior The Green

New member
שאלה

שלום יש לי שאלה אני לא כל כך יודע אם זה קשור לפורום או לא אבל בכל זאת אני בן 19 הייתה לי פריצת דיסק לפני כשנתיים נותחתי ומצבי היה בסדר עד שיצאתי לקצונה בהכנה לקצונה נאלצתי לסחוב ציוד שבעקרון אסור לי לסחוב אך כשהתלוננתי על כך נאמר לי שאלה ההוראות ואם אני לא סוחב אני לא עובר את ההכנה ולכן סחבתי עכשיו בסוף ההכנה אני סובל מכאבים דומים לאלה שהיו לי בזמן פריצת הדיסק הקודמת ולכן(למרות שעוד לא נבדקתי) אני חושש שיש לי עוד פריצת דיסק השאלה היא אם יש לי עוד פריצת דיסק האם אני יכול לתבוע את הצבא על כך שלא התחשבו בבעיה שלי וכתוצאה מכך נגרמה הפגיעה???

עומר י

New member
פריצת דיסק

לא ברור מתוך הודעתך אם הפגיעה הייתה קודם לשירות... אם נניח שכן, הרי שהייתה בעיה קודמת בגיל צעיר ביוצתר (מה שלא אופייני ומעיד על בעיה מולדת)ולכן יהיה קשה עד בלתי אפשרי לתבוע את הנכות החדשה כגרימה, עם זאת בוודאי שיש קייס לתביעה בגיןהחמרת הנכות הקיימת. צריך לבצע בירור רפואי ולראות באמת אם יש באמת שינוי (MRI או CT יתנו תשובה טובה לכך), או שמדובר בהתחפה של כאבים שתחלוף. על כל פנים אתה יכול לפנות אלי ואקבל אותך לפגישה במשרדי לצורך יעוץ אם תרצה. פרטי באתר האינטרנט שלי.

Lior The Green

New member
קודם כל תודה

קודם כל תודה על ההתיחסות פריצת הדיסק הקודמת היתה לפני הצבא הדגש הוא שהכל היה אצלי מצויין עד עכשיו במהלך ההכנה עשיתי דברים שלא הייתי צריך לעשות ולכן אני חושב שזה בגלל זה בכל מקרה כבר הלכתי לאורטופד וקיבלתי הפניה לCT שעוד לא ביצעתי אם יש פריצת דיסק נוספת או החמרה או כל דבר דומה מה לדעתך יהיו ההשלכות של תביעה? אחוזי נכות, טיפולים אני פשוט לא יודע איך זה עובד כל העסק הזה תודה רבה

למעלה