מלאך שלי...
אני מצטער.. אני אוהב אותך מכל לבי... אלו ימים לחוצים מאוד בשבילי.. ואני מצטער אם לא יוצא לנו כמעט לדבר... אבל בבקשה אל תבכי.. לא בשבילי.. אני לא שווה את הדמעות... אני מבטיח לך שזה רק עוד יום אחד.... רק עוד יום אחד ויירד הלחץ... ושירלי, אני כן אשם... זו הייתה ההחלטה שלי לעזור לחן, וההחלטה שלי גרמה לכך... אולי הייתה זו ההחלטה הלא נכונה, מלאך שלי.. ואני מצטער.. אני מצטער אם בימים האחרונים נראה כאילו אני תמיד עסוק... אני יכול להאשים את המבחן, או את חן, או מי לא, אבל בסופו של דבר זו רק אשמתי... כל דמעה שבכית באה כתוצאה ישירה מהיהירות המסריחה ואגוצנטריות שלי. חשבתי שאני יכול להתמודד עם כל האחריות שבעולם... אבל אני אפילו לא יכול להיות עם האדם הכי יקר לי בעולם... חשבתי שאני עושה משהו טוב, אך גרמתי למלאך שלי לבכות... שירלי, אל תפקפקי בעצמך... את המלאך שלי ומעולם לא השפעת עליי לרעה, להפך, תמיד ראיתי בך מקור להשראה ולחיקוי. איך אדם שתמיד הראה לי את הצד הטוב שבדברים, האדם שגרם לי להאמין שיש סיבה ללכת בעקבות הלב יכול להשפיע עלי לרעה? איך זה? מלאך מתוק שלי, אל תאשימי את עצמך... בבקשה... כי זה פשוט לא אשמתך... אני הייתי לא בסדר... ואני הייתי מפגר מספיק להאמין שאהיה מסוגל לעשות 4 דברים במקביל.. ואני לא... ולכן אני מבטיח לך שלעולם לא אקח על עצמי אחריות שתתפוס כ"כ הרבה מזמני, בעתיד.. אני אוהב אותך מכל לבי, ואני מוכן שתכעסי עליי, אני מוכן שתשנאי אותי אם זה מה שדרוש, אבל בבקשה, מלאך שלי, אל תפקפקי בעצמך... אל תחשבי שהיית השפעה רעה עליי, כי אם במהלך השנה וחצי האחרונות הייתה איזשהי השפעה טובה עליי, הייתה זו את... והאהבה שאני מרגיש כלפיך... שלך תמיד אלכס