שאלה..

Winter Snow

New member
שאלה..

הרגשתם פעם שנקשרתם אל מישהו יותר מדי? הרגשתם ששניה בלעדיו שורפת לכם את הלב, מרסקת עצמות והורסת עצבים? כי אם כן, אז אני לא לבד. וזה טוב. מאוד טוב.. ואני מתגעגעת.. והוא לא בא! ועצוב לי
והוא לא אשם.... אבל בכל זאת...

maayan15

New member
אני לא בטוחה אם אני אומרת את זה

בשימחה או בעצב אבל..לא! מי הוא שהוא כ"כ חשוב לך?

Winter Snow

New member
זו בעיה לומר את זה כאן..

כי אז הוא יראה ואני לא רוצה. וגם אם הוא יראה אני פשוט אומר לו שלא בו מדובר. ואז הוא לא יאמין לי. ואז הוא יגיד לי שהוא אוהב אותי. ואז אני ארגיש אשמה שבכלל כתבתי את זה מלכתחילה. כך שאני שותקת...

maayan15

New member
אז זה לא משנה...בכל מקרה...

קבלי
...אני מקווה שלא תהיה יותר עצובה

Winter Snow

New member
תודה ... אני שונאת להיות עצובה...

ואני הכי שונאת לבכות! והבטחתי שלא אבכה יותר! זה פשוט מדהים.. אוף..): לא יודעת מה זה יותר מדי... זה פשוט ככה.. ככה אני מרגישה...

nutmeg

New member
גיברת שלג

תראי... קצת סדר ופרופורציות בחשיבה שלך לא יזיקו. קשה להבין על מה את מדברת אפילו. כל מה שעולה מדבריך זה שאת סובלת, ושונאת לבכות ושאת מרגישה דברים אבל לא יודעת להגיד עליהם שומדבר. אני לא מתווכחת או שוללת את קיומם של רגשותייך וסבלך - רק כדאי תקחי בחשבון שכשאת מגיעה לפורום, לנו אין מושג ירוק מה זה אומר לגביך "יותר מידי לאהוב", גם כי אנחנו לא מכירים אותך וגם כי "יותר מידי" זה משהו אינדיבידואלי. כשרוצים תמיכה, אוזן קשבת או עיצה צריך קצת להתאמץ עבור הצד השני המקשיב. אנחנו לא קוראים מחשבות ומפענחים רגשות מרחוק... רגע רגע, אסייג זאת: אני לא קוראת מחשבות ומפענחת מרחוק. הייתי שמחה לעזור לך אם אדע על מה את מדברת.

Winter Snow

New member
קוראים לי שירלי. זה דבר ראשון.

ונעים להכיר גם אותך. בקשר להודעה שאולי נראית מעט מובנת מאליו, אני בכלל מתחרטת שכתבתי אותה. מצטערת אם היא מטרידה אותך. התעלמי ממני מעכשיו.

Winter Snow

New member
טוב חשבתי על זה

יותר מדי הכוונה היא שאני אוהבת את המישהו הזה בצורה שעלולה להשפיע עליו לרעה ואין לי איך למנוע את זה. הוא אדם עסוק ועצוב לי בגלל שלאחרונה לא ראיתי אותו כמעט. ואני לא יודעת למה זה גורם לי לבכות כל כך הרבה. ואני לא מבינה למה אני בוכה אם נשבעתי שלא אבכה יותר לעולם. והכי מעצבן אותי זה שאני עלולה לגרום לו להרגשה רעה ושלא בצדק בגלל כל השטויות שאני כותבת עכשיו כי הוא לא אשם בכלום אלא להיפך. וזו בעצם הבעיה. מקווה שעכשיו יותר ברור...

nutmeg

New member
מדבריך נותר לי רק לנחש

איך אהבה משפיעה לרעה... כי בדרך כלל היא לא. הרי רובנו מסתובבים בעולם בחיפוש אחר אהבה, לא? הניחושים שלי? בגדול - אהבה משפיעה לרעה כשאין הדדיות: - כשאחד "אוהב" והשני לא - כשאחד מבני הזוג צריך יותר ממה שהשני יכול / רוצה לתת - כשאחד מבני הזוג מבלבל בין אהבה לקנאות - כשאחד מבני הזוג נהיה אובססיבי ומתחיל להטריד בשניים הראשונים מי שנפגע זה האוהב עצמו. בשניים השניים, בן הזוג או מושא האהבה. וזה בפשטנות. עדיין אין לי מושג מה קורה אצלך. רק אנקדוטה: אם סגנון הקשר שלך הוא כזה כמו שאת "מדברת לא מדברת" כאן איתי, אני יכולה להבין את סבלך, אבל גם חשוב שתראי מה את עושה לזולת ואיך את מעבידה אותו בפרך בניחושים. אם לא תלמדי להגדיר בפני עצמך ואחר כך בפני מושאי אהבתך את צרכיך ורצונותיך, ותמשיכי להניח הנחות (שמבינים למה התכוונת, או שאת יודעת מה האחר התכוון בלי לשים את הדברים על השולחן), יהיה לך קשה, קשה מאוד.

The ArchAngel

New member
מלאך שלי...

אני מצטער.. אני אוהב אותך מכל לבי... אלו ימים לחוצים מאוד בשבילי.. ואני מצטער אם לא יוצא לנו כמעט לדבר... אבל בבקשה אל תבכי.. לא בשבילי.. אני לא שווה את הדמעות... אני מבטיח לך שזה רק עוד יום אחד.... רק עוד יום אחד ויירד הלחץ... ושירלי, אני כן אשם... זו הייתה ההחלטה שלי לעזור לחן, וההחלטה שלי גרמה לכך... אולי הייתה זו ההחלטה הלא נכונה, מלאך שלי.. ואני מצטער.. אני מצטער אם בימים האחרונים נראה כאילו אני תמיד עסוק... אני יכול להאשים את המבחן, או את חן, או מי לא, אבל בסופו של דבר זו רק אשמתי... כל דמעה שבכית באה כתוצאה ישירה מהיהירות המסריחה ואגוצנטריות שלי. חשבתי שאני יכול להתמודד עם כל האחריות שבעולם... אבל אני אפילו לא יכול להיות עם האדם הכי יקר לי בעולם... חשבתי שאני עושה משהו טוב, אך גרמתי למלאך שלי לבכות... שירלי, אל תפקפקי בעצמך... את המלאך שלי ומעולם לא השפעת עליי לרעה, להפך, תמיד ראיתי בך מקור להשראה ולחיקוי. איך אדם שתמיד הראה לי את הצד הטוב שבדברים, האדם שגרם לי להאמין שיש סיבה ללכת בעקבות הלב יכול להשפיע עלי לרעה? איך זה? מלאך מתוק שלי, אל תאשימי את עצמך... בבקשה... כי זה פשוט לא אשמתך... אני הייתי לא בסדר... ואני הייתי מפגר מספיק להאמין שאהיה מסוגל לעשות 4 דברים במקביל.. ואני לא... ולכן אני מבטיח לך שלעולם לא אקח על עצמי אחריות שתתפוס כ"כ הרבה מזמני, בעתיד.. אני אוהב אותך מכל לבי, ואני מוכן שתכעסי עליי, אני מוכן שתשנאי אותי אם זה מה שדרוש, אבל בבקשה, מלאך שלי, אל תפקפקי בעצמך... אל תחשבי שהיית השפעה רעה עליי, כי אם במהלך השנה וחצי האחרונות הייתה איזשהי השפעה טובה עליי, הייתה זו את... והאהבה שאני מרגיש כלפיך... שלך תמיד אלכס

nutmeg

New member
אלכס!

מה נהיה? אם אתה אוהב את שירלי, למה חזרת לחן? מה אמורים להבין מההחלטות שלך? אתה "מוכן שיכעסו עליך"?! אתה "מוכן שישנאו אותך"?? כמה נדיב מצדך! הרגע הצעת למישהי שאוהבת אותך ושאתה חשוב לה לעשות את הדבר שאינה יכולה לעשות! יופי! אתה "כאילו" לוקח אחריות ואומר אשמתי פשעתי והייתי לא בסדר, קורא לעצמך מפגר אבל לא עושה כלום לתקן. להפך... אתה עוד מלבה את אהבתה בגילויי האהבה שלך. כמי שמסתכלת מהצד אגיד לך מה אני רואה: אני רואה בחור שאוהב שתיים, בוחר אחת אבל את השנייה שומר על אש קטנה. אתה רוצה להפיל על שירלי את ההתרחקות ממך? אתה רוצה שהיא תקח אחריות על המסרים הכפולים שלך ותלך? למה? איזו סיבה יש ל"מלאך שלך" שעכשיו יודעת על ה"אהבה שאתה מרגיש כלפיה" ועל "ההשפעה הטובה שיש לה עליך" לגייס אנרגיות כדי לקום וללכת? באנגלית אומרים Shit or get off the pot - תחליט כבר! תגיד מה אתה רוצה? את חן לצידך ואת שירלי שבורת לב ברקע? את שתיהן במקביל? את חן כל יום זוגי ואת שירלי כל יום אי זוגי? יש לך הזדמנות עכשיו להיות בוגר. נראה אותך עומד במשימה!

The ArchAngel

New member
ממש לא נקלטה הפואנטה...

חן היא ילדה מהכתה שלי.. אני עוזר לה להתכונן למבחן בפיזיקה, אבל העניין לוקח 3-4 שעות ביום.. שירלי היא הידידה הכי טובה שלי בעולם, ובגלל שעזרתי לחן לא הייתי כאן איתה בימים האחרונים..

The ArchAngel

New member
ולכן המצב כאן הוא כזה

אני ושירלי לא זוג, כנ"ל לגבי חן, רק שהיא גם לא ידידה טובה במיוחד שלי... אבל הבטחתי לה לעזור לה להתכונן בפיזיקה. ההכנה דורשת ממני שאת השעות הפנויות היחידות שלי ביום, שהן שעות הערב אבלה בלימודים עם חן, ומכאו ההבטחה שהלחץ יירד מחר, כי המבחן של חן הוא אז. שימי לב שלאורך כל אותו מכתב מעולם לא ביטאתי אהבה כלפי חן, וההתחייבות שלי כלפיה נובעת מחוסר רצוני לשבור את המילה שלי...

למעלה