שאלה

Life95

New member
שאלה

היי אני רוצה לדעת עם אפשר להיפטר בדרך כל שהיא מהמשיכה מינית

aשרון

New member
אתה רציני או שאתה טרול?...

אני שואל ברצינות, כי זה לא דבר שמשחקים איתו.
אנשים שכן מתחבטים בנושא יכולים לקבל את הרושם הלא נכון ואפילו ההרסני שבשאלה הזו.

אם אתה נמצא בתסביך עם המיניות שלך בבקשה תסביר לעומק מה בדיוק מפריע לך, ואנחנו ננסה לייעץ.

שרון.

Life95

New member
היי

אני מאוד מצטער אם נוצר רושם שאני צוחק אני מאוד רציני לגבי השאלה אז אני ישמח אם תוכלו לעזור

ItsikH

Member
מכל משיכה מינית שהיא או ממשיכה מינית מסוימת?
המשיה המינית שלך היא חלק מזהותך כאדם. אם אתה נמשך לשני המינים, יש לך ממילא אפשרות בחירה, ואם כל כך מפריעה לך המשיכה לבני מינך, תוכל פשוט לבחור אחרת.
אבל אם לא - זה מה יש. זה אולי מוזר קצת, אבל הזהות שלך קובעת מה האפשרויות שעומדות בפניך. לא אנחנו.

Acoustic 3

New member
אם היתה דרך לעשות את זה.. כבר הייתי מגלה אותה

ניסיתי בכל דרך אפשרית.. כולל לצאת עם בחורה לכמה שנים טובות.
&nbsp
מצטער חבוב.. זה כאן כדי להשאר.. נשאר רק ללמוד לחיות עם זה.
באמת שזה משתפר בהמשך. רק צריך קצת כוח.
&nbsp
אם אתה צריך עזרה או אוזן קשבת, ישנם הרבה גורמים לדבר איתם ואם תפנה בפרטי אוכל להפנות אותך לגורמים המתאימים.
&nbsp
עד אז, שיהיה בהצלחה.

היי...

לא, אי אפשר להיפטר מהמשיכה המינית שלנו, זה דבר שאנחנו נולדים איתו וטבוע בנו.
ככל שתנסה להתכחש לנטיה המינית שלך יהיה לך יותר קשה בחיים. כל הזמן להסתיר ולשקר לסביבה שלך ובעיקר לעצמך, לא יעשה לך טוב.

אני מעריך שאתה נמצא עכשיו בתהליך של לקבל את עצמך.
אחרי השלב בו מנסים להדחיק ולהיפטר מהנטיה המינית, מגיע שלב תהליך הקבלה העצמית. והבנאדם לומד לחיות עם הנטיה שלו ולקבל את עצמו כמו שהוא. קח את הזמן להכיר את עצמך ולהיות שלם עם הנטיה שלך.

אני לא יודע אם אתה לא רוצה להיות הומו בגלל הסביבה שאתה חי בה, או בגלל סיבה אחרת. אך שום דבר לא צריך למנוע ממך לחיות את החיים שלך בצורה הטבעית להם.

הנה סרטון מאוד אמיץ של יציאה מהארון.
אמנם לא כל יציאה מהארון מתקבלת בצורה כזאת, אך המשל הוא שלפעמים החיים דורשים ממך אומץ כדי להיות עצמך.

למעלה