שאלה

the rock girl

New member
שאלה

תגידו, יש מצב שהיומנים של קורט יגיעו לארץ? הם יצאו לאור בדיוק היום...

Papito

New member
יש אותם

באמזון.קום במחיר של 24.99$$$ אם אני לא טועה אפשר להזמין משם כי אמזון שולחים לארץ בכל אופן, כרגע אין שום התענינות מצד אף חברת הוצאה לאור על הבאת\תרגום היומנים לארץ

לא נראה לי שיתרגמו אותם

אבל אולי יהיה אפשר למצוא אותם באנגלית בארץ חוץ מזה תמיד אפשר להזמין מהאינטרנט. ואם את רוצה אפשר למצוא אותם (לפחות חלק מהם) באינטרנט. למשל כאן

aviv_b

New member
קצת מרגיז משהו

אותי הכי מרגיז שהבן אדם מת, ועכשיו מנסים לעשות כמה ג´ובות על חשבונו. לדעתי זה ממש מסריח. זה לא רק במקרה קורט. גם עם פרדי מרקורי עשו את זה. וכמעט עם כל אמן שמת. אני מבין שמוציאים שירים שנשארו בצד. זה מקובל עלי, עבל להוציא חומרים אחרים. נו באמת? גם את השיר החדש של נירוונה עטפו בעטיפת אוסף מושקעת? מצטער אבל חובבי נירוונה, אני מאמין יתרחקו מאוספים כאלו, כי הם מייצגים את מה שרע במוסיקה, הרדיפה אחרי הלהיטים. וזה אולי הבסיס המוצק ביותר לגראנג. תסתכלו על PEARL JAM - הם בכוונה מתרחקים מכל עולם הלהיטים, אני די משוכנע שוודר ושות היו יכולים להוציא ולהלחין להיטים כמו ALIVE. אבל הם החליטו שהקו האסטרטגי שלהם זה להתרקח מהעולם הזה. ואני חושב שהסתירה הכי גדולה שהם נתנו זה הוצאת 25 דיסקים של הופעות חיות במכה.

אני אישית

לא קוראת את היומנים. משתי סיבות: א´ שאני חושבת שזה פשוט נורא לקחת יומן אישי של מישהו ולפרסם אותו אחרי שהוא מת. במיוחד אדם מפורסם שגם ככה לא זכה להרבה פרטיות לא בחייו ולא במותו. וזה נורא שדווקא אשתו, שאמורה להבין את זה, כי גם היא סלבריטי, מפרסמת את הדברים הכי אישיים שהוא כתב רק בשביל הכסף. סיבה ב´ היא שפשוט במשך השנים בניתי לי בראש, כמו כל אחד מאתנו ולא ממש במודע, את דמותו של קוביין. אתם יודעים איך זה, שדרך המילים ודרך דברים שקוראים מצרפים את החתיכות ובונים אשלייה של מי הבנאדם הזה בעצם. קוביין מסמל מבחינתי משהו מאוד מסויים ואני מפחדת שהיומנים האלה ינפצו לי את מה שחשבתי. לא ממליצה לאף אחד לקרוא את היומנים. הוא כתב מכתב התאבדות בשבילנו, זה אמור להספיק. את היומן - הוא כתב בשביל עצמו.

the rock girl

New member
אממממ

אתם צודקים ואני מסכימה איתכם .....אבל עדיין זה מעניין לקרוא את זה..

Cheezus

New member
אותי האמת לא מרגיז הפרסום

כמו שמרגיז אותי שאשתו מפרסמת אותם... (היא זאת שמפרסמת, נכון?)

DrunkGoat

New member
בסוף מישהו היה מפרסם את זה..

אם לא אמא שלו אז הבת שלו, ואם לא הבת שלו אז הבן שלה, ואם לא הבן של הבת שלו, אז הבן של הבן של הבן שלו, ואם לא הבן של הבן של הבן שלו, אז הבן של הבן של הבן של הבן שלו.

למעלה