שאלה

שאלה

היי ..אני לקראת תהליך שני וכמה מהזוגות שפונים אליי אין להם מוקפאים .אלא שיצטרכו לשאוב למיועדת וכו
מי מהפונדקאיות יכולה להסביר בבקשה פה או בפרטי איך זה מתבצע מבחינתי ? ומבחינת המיועדת / מבחינת סיכנכרונים וכו

תהליך קודם היו למיועדים מוקפאים וזה הלך מאוד מהר ..ואם לא הייתה צולחת הפעם הראשונה מיד היינו הולכים לסיבוב שני

בטריים זה עלול לקחת יותר זמן נכון?

תודה רבה

platti

New member
סנכרון מחזורים

היי,
אצלנו כל הנסיונות (3) היו עם עוברים טריים... הפרוטוקול טיפה השתנה מסבב לסבב אבל העיקרון היה זהה.
אני קיבלתי זריקת (או זריקות) דקפפטיל כדי למנוע ביוץ ובעצם "לאפס" את המערכת, האמא עברה טיפול הורמונלי (זריקות וכו') כדי להתכונן לשאיבה ולפי ההתקדמות שלה אני קיבלתי הורמונים (כדורים ונרות וגינליים) כדי לבנות את הרירית ולחזק את הרחם לקראת קליטה של העוברים.
את התמיכה ההורמונלית המשכתי לקבל עד שבוע 12 (אני יודעת שלפעמים מפסיקים כבר לפני...)
בגלל שבמקרה של טריים זה תלוי בשאיבות אי אפשר להתבסס על המחזור הטבעי של הפונדקאית ולכן "משחקים איתו" באמצעות ההורמונים השונים. וכן, נראה לי שזה יכול לקחת גם יותר זמן (מצד שני גם אם מדובר בקפואים וגם אם בטריים משך ה"הפסקה" בין ניסיון לניסיון יכול להיות ארוך או קצר בהתאם להחלטת הרופא/ה או בלת"מים שיכולים לקרות)
&nbsp

למעלה