שאלה

שאלה

רציתי לדעת אך אני מוחק היסטוריה בגוגל על שמי ?
שימחק כל התמונות והלינקים והמדע עלי זה אפשרי כיום?

תודה לכם

arielRuuubi

New member
השאלה לא ברורה

אם אתה מתכוון שימחק מה שיש על המחשב אז זה ניקוי היסטוריה, לסמן את כל הCHECKBOXES, אבל זה מוחק לכולם
&nbsp
אם אתה רוצה שגוגל עצמם לא יזהו אותך יותר אז אתה צריך דפדפן TOR

היי

תודה אני רוצה למחוק לגמרי כל פעם מי שיקליד את שמי בעברית ובאנגלית בכל מנוע חיפוש !

אך עושים את זה?
תודה לך

nocgod

New member
חוזרים 20~ שנה אחורה בזמן

וישר הולכים ליער מבודד וחיים את החיים שם בניתוק מוחלט מטכנולוגיה והעולם החיצון.
אחרת - אין לך באמת דרך למצוא את כל המידע שהזנת באופן וולונטרי בשלב זה או אחר של השימוש שלך באינטרנט...
אתה יכול להתחיל לחפש שירותים בהם הזנת מידע על עצמך ולנסות למחוק אותו, בין אם זה דרך האתר (אם קיימת אפשרות כזאת) או אם זה דרך שליחת מייל לבעלי האתר.

מעניין אם יש שירות שעושה את העבודה השחורה הזאת בשבילך...(סטארטאפ?)

שמעתי שיש חברות

שנותנות שירות כזה אשמח לבדיקה שלך אין לי בעיה עם תמונות אבל כל שאר המידע אני רוצה למחוק אדבר עם טכנאי מחשבים מקצועי
תודה

arielRuuubi

New member
לא היה ולא יהיה

מצטער חמוד, אבל גוגל בחזית ועוד מיליון חברות אחריות שאתה לא מכיר, יושבות מדי יום וצוברות אינסוף מידע על כל מי שרק מעז לפתוח דפדפן, כך שתשכח מזה אחי.
&nbsp
הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה מהיום "להעלם", וזה אומר אין פייסבוק, אין טוייטר, אין שום דבר בסגנון, אין פורומים, אין כלום, ובחינת דפדפנים לא להעיז לפתוח שום דבר חוץ מדפדפן TOR, ולהתעדכן כל כמה זמן בהגדרות החדשות הנחוצות לעשות אותך נעלם באמת.
&nbsp
בברכה
אריאל

היי

תודה לך טכנאי טוב יוכל לעשות את כל התהליך הזה נגיד רק להשאיר תמונות שלי בגוגל על פי השם שלי בעברית ובאנגלית?
מהיכן אתה בארץ?

MoAtlow

New member
הוא אמר שלא ואתה שוב שואל?

היום הדרך היחידה לא להיות ברשת היא לא להיות שם מלכתחילה, ולא למחוק בדיעבד

arielRuuubi

New member
אחי היקר

בוא אני אנסה להסביר לך בצורה פשוטה.
הסיבה שהשם שלך חוזר בגוגל, או תמונה שלך, זה לא כי החומר נמצא על המחשב, אלא החומר נמצא באיזה שרת בהולנד.
יש לך טכנאי שיכול להכנס לחוות השרתים של גוגל בהולנד? אם כן אז הוא יכול לפתור לך את הבעיה.
&nbsp
נ.ב. אני סתם אומר הולנד, בגדול לגוגל יש לפחות חווה אחת גדולה בכל יבשת והם מסתנכרנות כל יום

אז

אני יכול למחוק את המידע עלי לפי שמי בעברית ובאנגלית ,תמונות בוא נאמר נשאיר את זה

תודה לך

היי

תודה רבה לך יש לך מייל של מישהו מגוגל שאפשר לבקש ממנו לעשות את זה?
תודה לך

MoAtlow

New member

למעלה