שאלה מישו יודע מי הם הנגנים של ליקוויד טנשן?
N NiGa New member 1/11/02 #3 התשובה לשאלה: מייק פורטנוי ג´ון פטרוצ´י ג´ורדן רודס וטוני לוין - באסיסט, כמובן.
N NiGa New member 2/11/02 #5 לא לא SILLY! זה להקה אינסטרומנטלית, ת´מבין... אז זה לא שירים קיטשיים זה קטעים מוזיקליים קיטשיים... פפפפ... איך אנשים לא מבינים ת´הבדל...
לא לא SILLY! זה להקה אינסטרומנטלית, ת´מבין... אז זה לא שירים קיטשיים זה קטעים מוזיקליים קיטשיים... פפפפ... איך אנשים לא מבינים ת´הבדל...
N noamha New member 2/11/02 #6 אני מבין שאנשים לא אוהבים אותי כאן אז אני חושב שרב השירים של דרים קיטשיים אז מה?
T theriddler New member 2/11/02 #7 שטויות.....we love you all! זכותך לחשוב מה שאתה רוצה...... ז"א שאתה לא נהנה להקשיב לשירים האלה? אז מה אתה כן שומע?
שטויות.....we love you all! זכותך לחשוב מה שאתה רוצה...... ז"א שאתה לא נהנה להקשיב לשירים האלה? אז מה אתה כן שומע?
N NiGa New member 2/11/02 #8 בכלל בכלל לא! סיט בק אנד רילקס, הכל יהיה טוב! ** (כלומר בכלל לא לא אוהבים אותך, לא בכלל לא אוהבים אותך)
בכלל בכלל לא! סיט בק אנד רילקס, הכל יהיה טוב! ** (כלומר בכלל לא לא אוהבים אותך, לא בכלל לא אוהבים אותך)