שאלה

פשוט1984

New member
שאלה

אני בן 30, עוד מעט 31 ואני חסר ניסיון מיני.
לאחרונה אני מאוד מאוד חרמן והחלטתי להזמין נערת ליווי איכותית מהאלו שעולות 700-800 ובאות עד אליך הביתה.
אציין שלעולם לא הלכתי לזונה.

השאלה שלי היא האם מישהו פה הזמין פעם נערת ליווי שכזאת?
מה אני צריך לעשות או להכין? היא תהיה אצלי שעה שלמה...
אשמח גם לתגובות נגד....

הבהרה

מה הסיבה שאתה חסר ניסיון?
האם ניסית לפגוש בחורות ע"י אחרים, חברים, אינטרנט וכו'?
מעולם לא הייתי אצל נערת ליווי ככה שאין לי תשובה לגביה.

פשוט1984

New member
כי

אני מנהל חיים נורמלים לחלוטין חוץ מהעובדה שאני ביישן רצח וחסר ביטחון עצמי עם בנות. איכשהו הגעתי לגיל 30 עם הסטטוס הזה :-/

גם אני לא הייתי אצל "נערת ליווי"

רק יכולה לומר לך שזונה נותנת שרות טוב ללקוח.
האינטראקציה איתה רחוקה אלפי שנות אור מהאינטראקציה עם פרטנרית רגילה לסקס.
גם אם תזמין אלפי זונות ותצבור שעות ניסיון עם זונות- אתה עדיין לא תדע להיות פרטנר טוב לסקס.
&nbsp
זונה תמיד תגיד לך שאתה מזיין מדהים, שהיא גומרת המון, ושאיתך זה ממש לא בגלל הכסף..

seymore butts

New member
אז מה את אומרת

כולן שיקרו לי? היו ביניהן כאלו שלא גמרו המון בזכותי?

תמיד מצחיק אותי לשמוע סיפורים של גברים על כמה הזונות שהם היו איתם נהנו מהסקס.
&nbsp
זה קצת כמו לשכנע את עצמך שפרה נורא שמחה שאתה אוכל את הבשר שלה..

seymore butts

New member
קראתי פעם ראיון עם נערת ליווי שטענה שקורה לה

מדי פעם שהיא נהנית ואף חווה אורגזמה עם לקוח. אני מניח שרוב הגברים שהולכים לזונות לא משלים את עצמם שאיתם הן לא מזייפות, אבל סטטיסטית יש סיכוי שזו באמת לא הצגה.

"קורה לה" "מידי פעם"

זה רחוק מאוד מההצגה שהיא צריכה לעשות עם כל לקוח..
כשאתה משלם על מין אתה לא יכול להפריד את ה"שירותיות" מהדבר עצמו.
ודרך ממש טובה לגרום לגבר לגמור מהר זה לגנוח ולעשות את עצמך נהנת בטירוף.

Sharoman

New member
אם אתה מחפש סקס נטו לא תגיע רחוק

לפחות לא עם אישה בשר ודם שלא מבקשת תשלום הולם עבור זמנה היקר.
גם ביישנים מואים היום בנות ובני זוג, ובקלות גדולה בהרבה משהיו מוצאים בעבר.
העולם היום דורש (או מתיר) הרבה פחות חיכוכים חברתיים מבעבר ונוצרים המון מצבים בהם בני אדם מתקשרים פחות ופחות עם הסובבים אותם, ובכך יוצרים פחות קשרים חברתיים.
מצד שני, אנשים במצבים דומים לשלך מצאו דרכים שונות ומגוונות ליצור קשרים בצורה יעילה ומוצלחת.
לא חסרים אתרי אינטרנט בהם תוכל לדבר עם אדם נוסף בבטחון מלא וללא חששות מפני שהאדם השני לא מכיר או אפילו רואה אותך.
ישנם כמובן אתרים או פורומים לסטוצים או מציאת שותפים מיניים אבל רובם המוחלט של ההצלחות שם יהיו של גברים (ונשים) בעלי נסיון עשיר שיכולים להבטיח לעצמם סקס בתדירות גבוהה.
אז אין לך באמת מה לחפש שם....
אבל, ישנם המוני אתרי הכרויות ופורומים ואפילו אפליקציות שמאפשרות לאנשים בודדים לחפש ולמצוא בני ובנות זוג לקשרים רומנטיים ארוכי טווח בסביבה בטוחה וללא יותר מידי זיוני שכל.
אבל חשוב תמיד לזכור שלא משנה איפה תנסה למצוא מישהיא להיות איתה, אף אישה לא תהיה מוכנה להיות בובת המין הנסיונית שלך.
אם אתה מחפש סקס חד פעמי ללא שום רגש או אכפתיות מאף אחד מהצדדים לך לזונה, אבל אם אתה מחפש מישהיא שתהיה איתך גם כשהסף יגמר תשקיע במישהיא שבאמת תהיה שווה את ההשקעה.

למעלה