שאלה

• פותח הנושא nsr
  • פורסם בתאריך

nsr

New member
שאלה

שכחתי לסמן בטופס של הפסיכומטרי שאני מעוניין שהצבא יקבל את הציון. מה לעשות? איך להעביר להם את זה? זה כל כך משנה? בתודה מראש

bodas18

New member
כן! כן! כן!

זה מאוד משנה ומדגישים את זה בכנס עתודה. תתקשר למרכז הארצי לבחינות והערכה ותציין בפניהם בע"פ שאתה מעוניין ותוודא (בכל דרך אפשרית) שזה אכן נעשה... צה"ל לא ירדוף אחרי הציון שלך, זה בטוח...

nsr

New member
:) שיערתי..

שהוא לא ירדוף אחרי. אין מצב שאני יכול לקבל את הציון ולשלוח את זה למדור עתודה איכשהו?

bodas18

New member
מממממ...

עכשיו כשאני חושב על זה... נדמה לי שאפשר לשלוח להם אותו בפקס... כמובן שלא רק את הציון אלא את כל הספח אבל תברר את זה :)

D a n n y b o y

New member
מה שקרה איתי:

כנבחנתי ציינתי שאני רוצה שהציון שלי יישלח לצבא, כמובן שזה לא קרה. הצבא לא קיבל את הציון...כל מה שצרי לעשות הוא לשלוח את הספח בפקס ללשכת הגיוס או למדור עתודה (עדיף מדור עתודה, לשכת הגיוס ידועה בתור מקום שמאבד טפסים חשובים).

arifell

New member
אני זוכר שבלי קשר לעובדה

שביקשתי שהציון יימסר לצבא, שהייתי צריך להביא צילום של הספח עם הציון, כדי להרשם לעתודה... אני גם זוכר שהיו 2 קטגוריות שמקבלים אוטומטית: האוניברסיטאות הגדולות (כולל הטכניון) והיה עוד אחד, ואני חושב שזה היה לצבא, אבל יכול להיות שאני טועה

tinkerbell85

New member
ממש לא, באחריות...

אני לא סימנתי את צה"ל כמי שאני רוצה שיקבל את הציון הפסיכומטרי שלי באופן אוטומטי, ולא היו בכלל בעיות עם זה... במילא הם יבקשו ממך מתישהו את עותק הטופס של הציון, וחוץ מזה - תהיה בטוח שצה"ל לא צריך שתקיף עיגול בטופס כלשהו כדי לדעת את הציון שלך...

uv1234

New member
זה הייתי אני...

מי היה מאמין שאחותי נרשמה בתפוז גם-כן...

natalyp

New member
../images/Emo4.gif הא???

איפה הייתה בכלל אפשרות לסמן שהציון ישלח לצבא??????????.

למעלה