שאלה...

joojoo

New member
שאלה...

... טפשית.

אתם לא מכירים אותי, שזה טוב, וזוגתי לא מבינה עברית, שזה עוד יותר טוב. אני מסתכל בפורום הזה כבר זמן מה, ויש כאן מספר משתתפים/ות עם הראש במקום הנכון... וזה עניין קשה לכתוב על הנושא הזה. אז החלטתי לאזור אומץ ולנסות.

אני לא צעיר - בתחילת ה 40 - ועם נסיון עשיר ורב. ילדים כבר יש, גירושים גם כן, חיים כאלה, די סטנדרטים.

אני היום חי ביחד עם זוגתי של שלוש וחצי השנים האחרונות. היא אשה מדהימה ואדם מדהים - אין לי מילון עשיר מספיק די למצוא את הסופרלטיבים שצריך בשביל לתאר אותה באופן הוגן. אני אוהב אותה מאוד, ומרגיש שאני הכי בר מזל בעולם שהיא בוחרת בי כל יום. וכן, בנוסף להכל, היא יפה וסקסית.

והיא אומרת שאני חתיך ומושך, והכי רומנטי שיכול להיות - אני חושב שהיא מגזימה לגמרי בזה, אבל נגיד. והיא רוצה סקס.

יותר ממני. הרבה יותר ממני.

וכאן אנו מגיעים לבעיה שלי. איבדתי את זה. וזה אולי נשמע דבילי, אבל זה יותר גרוע מזה. איבדתי את זה איתה... אני עדיין בורח לי לשלושת האתרים שאני אוהב כבר שנים כדי לגמור מדי פעם. אבל אני פשוט מוצא את עצמי נבוך איתה, בלי יכולת או רצון ליזום משהו. אז היא יוזמת, וזה עוד קורה פה ושם, וכשזה קורה אני גומר אבל רק בצורה אחת (היא מעלי), והנה עוד משהו נורא: זה בגלל שאז אני יכול לעצום עיניים ולחשוב על הפנטזיה הקבועה שעוזרת לי ל"שבור את הקיר" של האורגזמה. אין לנו לרוב הרבה זמן, והיא גומרת מהר ומשתעממת אח"כ, וזה די ברור, אז יש קצת לחץ מהבחינה הזו.

ובחיי שאני מוכן לעשות את זה אפילו כל יום אם אני לא צריך לגמור - היא אומרת כל הזמן שהיכולת שלי להביא אותה (באוראל בעיקר) מאפס לאורגזמה היא לא נורמלית. אבל היא לא אוהבת שאני לא גומר, זה גורם לה להרגיש שהיא מנצלת אותי.

אני מרגיש נורא ואיום. מגיע לה יותר ממני - עניין והתלהבות וכל זה. במקום זה אני בחרדה מתמשכת וגוברת מהפעם הבאה. ואני לא יודע איך לצאת מזה. ואני אוהב אותה כ"כ, ואני רוצה לחיות את שאר חיי איתה. זה נורא מפחיד.

יש יותר צבע ועומק לזה, אני פשוט הייתי חייב להתחיל איכשהו. אני מצטער אם אני נשמע פאתטי, אני מודה בזה מראש, אבקש לא להגיד לי את זה עם אפשר. המון תודה מראש על רעיונות, חשיבה, עצות, או מה שלא יהיה.

אני לא בטוח שאני יכול לעזור לך

בטח תיכף יגידו לך להפסיק עם הפורנו. אולי.
&nbsp
הגבתי רק כדי להגיד לך שזה ממש לא טפשי ובטח לא פתאטי. אתה אדם רגיש, אוהב ומכבד שנמצא בבעיה שכולנו יכולים להגיע אליה.

Sharoman

New member
היא גומרת מהר ומשתעממת אח"כ?

גם אם היא לא מולטי אורגזמית עדיין אני מתקשה לדמיין במצב שבו היא משתעממת מסקס אחרי שהיא גומרת פעם אחת...
אז במקרה כזה הייתי ממליץ לחכות כמה דקות בין האורגזות שלה ולהעביר את הזמן בפור פלי, ליטופים, נשיקות וכדו'.
אפשרות נוספת היא להתמקד במי שיותר מתקשה לגמור.
כלומר, לא ישר לרדת לה ולהגמיר אותה, אלא לאפשר לה לתמקד קודם בך ולאחר כן לעבור אליה.
חשוב לזכור שלכל גבר (ולכל אישה) יש פנטזיות, ובזמן סקס עוברות לנו המון דמיות בראש ושאין בזה שום דבר נורא.
למעשה הייתי אפילו ממליץ לך לשלב קצת את הפנטזיות שלך במיטה, לערב משחקי תפקידים ולנסות לגוון מעט בחיי המין שלכם.
אני בטוח שגם זוגתך תשמח חגוון מעט ;)
לסיום אוכל גם להמלית לך, בניגוד אולי, להרבה דעות כאן, לנסות לשלב את צפייה בפורנו עם זוגתך.
תתחילו בפורנו שיותר מועדף עליך ותנסו לשלב גם את הפורנו שהיא מעדיפה.
בלתי אפשרי לצפות מזוגיות רבת שנים להמשיך להתקיים על בדיוק אותו בסיס.
אנשים משתנים עם הזמן, חשוב רק לוודא ששניכים חווים את השינוי יחד.

Surrealistical

New member
לא כל כך הבנתי אותך...

מה איבדת איתה? רצון לעשות סקס? יכולת לעשות את זה טוב?
אתה אומר שאתה מוצא את עצמך נבוך איתה, ממה זה נובע?
לא כל כך מובן מההודעה שלך (לי לפחות) ממה זה התחיל, ומה עובר לך בראש.

joojoo

New member
קשה להסביר

מה איבדתי? איכשהו, את היכולת. זה לא שאני לא רוצה, אבל זה מלווה במעין פחד כזה, לא מובן לי לגמרי, שיוצר מחסום משמעותי.

האם יש לך הפרעות בריאות כרוניות?נוטל תרופות פסיכאטריות?

הפרעות מצב רוח ממש' הדיכאון או אחרות? בעיות בריאות גוף או נפש אחרות? משהו אחר שלא חשבתי עליו שמשפיע על יצר המין ו/או על היכולת לגמור?

joojoo

New member
הממם

עכשיו כן - אני במאבק נוראי ומפחיד על הילדים שלי, בנסיון להציל אותם ממצב מאוד לא בריא אצל אמא שלהם (סמים ואלכוהול והרבה גרוע מזה). זה מדכא לגמרי.
&nbsp
אבל זה רק נותן לי תירוץ טוב ללמה לא עכשיו, אם להיות הוגן.

זה ללא ספק מצב מפחיד, קשה ומדכא.

מצב נפשי ירוד, מדוכדך, שלא לדבר על דיכאון ממש (קטן או מג'ורי) ללא ספק מכבים אצל רוב האנשים הרבה מהזהות המינית שלהם כבני זוג.
&nbsp
מה דעתך? יתכן שזו הסיבה?

joojoo

New member
בטוח שזה לא מועיל :)

איבדתי בכלל את כל העניין שלי בסקס בשבועות האחרונים.

אבל זה מתחיל לעבור, אני חושב. השופטת החליטה בשימוע לפני מספר ימים להעניק לי משמורת מלאה על הילדים (תודה לאל), לארבעת החודשים הקרובים לפני השימוע הבא. הם אצלי עכשיו. ישנתי אתמול בלילה פעם ראשונה בחודשיים יותר משלוש שעות, ופעם ראשונה בלי סיוטי לילה חוזרים ונשנים.

אולי יש עוד סיכוי, מי יודע.

נשמע לי

שאתם שניכם חייבים לשחרר מעט מההרגלים המיניים שלכם על מנת שתהייה התאמה טובה יותר וסינכרון שיביא עונג גדול יותר.
ממליצה לך לא לגמור יותר מפעם בשבוע וגם להפסיק להגיע לאורגזמה עם פורנו. (אתה יכול לראות פורנו- אבל לא לגמור). בנוסף כדאי מאוד לספר לה על הפנטזיות שלך ולנסות לשלב אותן בסקס- גם אם רק בדיבור ובתיאור של הסיטואציה ביחד.
היא צריכה לשחרר את עיניין הגמירה שלך כערובה לכך שהיא לא מנצלת אותך. אתה נהנה גם בלי לגמור ותהנה יותר להשאר חרמן ותשוקתי. סקס הוא תקשורת ולא עסק שחייב להיות תמיד מאוזן ו"פיירי".
שניכם תהנו יותר אם האנרגיה המינית שלך תשאר מספר ימים ולא "תתבזבז" סתם.
דבר אחרון-
אל תגמיר אותה ככ מהר. פשוט תעשו דברים אחרים, תעצור לפני השיא ואל תרשה לה לגמור. אתם סתם הורסים לעצמכם ככה..
וגם יתכן שהיא מסוגלת לגמור יותר מפעם אחת- שווה לחקור את הנושא.
&nbsp
גם לי ולזוגי יש "קושי" דומה. אני מכירה את זה מקרוב.
&nbsp
ממליצה לכם בחום על סדנת טנטרה זוגית איכותית שתעזור לכם להסתנכרן טוב יותר.
&nbsp
בהצלחה!

joojoo

New member
תודה

המון תודה על הפוסט הזה. נתת לי הרבה דברים לחשוב עליהם.

למעלה