שאלה

alon1118

New member
שאלה

היכן הכי כדאי באירופה וברוסיה לרכוש ממותגי הלבשה והנעלה ועד סלולר במחיר הכי מוזל שיש !

תודה לכם

איליה40

New member
באופן כללי ברוסיה לא כדאי

התוצרת האיכותית ברוסיה יקרה אש. הייה איזה שבוע לאחר שהמטבע שם קרס בשנה שעברה פי-2 אך לא כולם הספיקו לעדכן מחירים והיו הזדמנויות לקנות דברים. ובאופן כללי יבשת אירופה איננה זולה בגלל המיסוי הגבוה.

Helio

New member
תבדוק את המחירים באינטרנט אם אתה יודע את השפה.

אם לא, אז תשאל אצל רוסים - אני מאמין שהכי זאת זה לכתוב בשווקים או מרכזי קניות לא יקרים.
היו הזדמנויות בדצמבר אז הרבה דברים מכרו במחירים "ישנים" שעוד לא שיקפו את קריסת המטבע - במקומות מסויימים אייפון עלה פחות ממה שהוא עלה בארה"ב. אבל הזדמנויות כאלו אזלו.

באינטרנט ברוסיה הכל יקר יותר

מוצרי טקסטיל זולים יש בעיר איוונובו 300 ק"מ מזרחית למוסקבה, היא מרכז של מפעלי טקסטיל .
באירופה המוצרים הכי זולים הם בגרמניה .
היות ואתה קונה בדולרים אז כדאי לחכות מעט, כעת הרובל התאושש קצת בסביבות 50 רובל לדולר
כאשר בנפילה הוא היה 70 .

איליה40

New member
האנליסטים מעריכים שלקראת הסתיו הרובל ימשיך בצניחתו החופשית

כרגע הבנק המרכזי שם מוכר את רזרבות המט"ח והזהב ע"מ להחזיק בכוח את המטבע, בתקווה שמחירי הנפט יתאוששו. אבל הסיכויים שזה יקרה אינם גבוהים. אולי תשקלו לחזור לישראל?

היי

תודה על התגובה ,אני מבחינתי רוצה פשוט לקנות הכי בזול מוצרים מקוריים,ולכן אני בודקר ומה גם שיש לי חברים שנוסעים לא מעט לאירופה ולכן אני מחפש את המקומות הטובים ביותר לרכישות זולות

למעלה