שאלה

שאלה

פעם ראשונה שלי כאן :)
אני נשואה באושר 4 שנים ויש לי בת מהממת בת שנתיים.
לי ולבעלי עד לפני מס' חודשים היו יחסים די שגרתיים ולאחרונה התחלנו מעט להתפרע.
כל פעם אחרי סקס ארוך של אצבעות וויברטור אני מרגישה רע עם עצמי ליום או יומיים.. כאילו אני עושה משהו שלא בסדר.
מה לדעתכם גורם לזה? ממש מעצבן!

קשה לדעת מה גורם לזה בלי להכיר אותך

אבל הגורם הכי שכיח לדעתי הוא חינוך שמרני מהבית.

לפי הגיל בו התחתנת, אני מניח שהתחנכת בבית דתי, או לפחות מסורתי?

דווקא לא

אני מגיעה מבית מסורתי אך לא חושבת שזה נובע משמרנות.. אולי שאולי כן.. אוף!
אגב, התחתנתי בגיל מוקדם כי יצאנו המון זמן יחד..

Sharoman

New member
קצת יותר למטה

יש קישור להרצאה מעולה שמעלה, בין היתר, משפט שאומר שסקס זה לא משהוא שעושים אלא מקום שאליו הולכים.
בעולם הBDSM מכנים את המקום הזה "ספייס" (space), שזה מקום בתודעה שלנו שמאפשר לנו להתנתק משאר העולם ולהרגיש ללא שום התחשבות באף אדם אחד (מלבד אולי זה שאיתנו באותו רגע).
אנחנו יצורים בעלי אינטליגנציה גבוהה שמסוגלים לחקל את החשיבה שלנו לערוצים שונים (שלא תמיד יש לנו שליטה עליהם).
ההנאה הכי אמיתית שלנו מורגשת כשאנחנו חוסמים את כל אותם המחשבות, תחושות ורגשות הבלתי רצויים שרק מסיחים את דעתנו ומונעים מאיתנו להתרכז בהנאה שלנו באותו רגע.
זה כמו שכשאנחנו צוחקים אנחנו דואגים לא לצחוק חזק מידי, למרות ההנאה שאנחנו מקבלים מאותו מצב משעשע, כדי לא למשוך יותר מידי תשומת לב מאחרים. מלמדים אותנו שזה מפריע.
ביום יום את חושבת על עצמך כאישה לבעל שמכבד אותך, אמא לבת שסוגדת לך (לפחות בכמה שנים הראשונות של חייה...
), בת להורים שעשו כל שביכולתם כדי לגדל ילדה מצליחה ומאושרת שתמשיך את המסורת שלהם בגאווה ותעניק את אותו יחס לילדיה שלה.
אבל, כשאת במיטה, במיוחד כשאת עם אדם שאת בוטחת בו ומרגישה קרובה מספיק אליו את רוצה להנות!
את רוצה, ואף מחפשת להוציא את כל הפנטזיות הכי כמוסות, הכי פרועות, הכי מהנות, הכי מענגות והכי משחררות שלך, ושל בן זוגך.
הבעיה מתחילה כשאותו רצון להרגיש הכי מינית ופרועה שאת יכולה עם האדם שאת הכי אוהבת ומכירה (ושמכיר אותך) מתנגש בעולם היומיומי שלך כאמא, בת, אישה נשאוה וכו'...
המחשבות שמיד קופצות לך לראש כשאת מתחילה לחשוב בצורה מינית מידי הן:
מה בעלי יחשוב כשהוא יגלה שהוא נשוי לזונה (במובן הכי חיובי של המילה).
איזה חינוך אני נותנת לבת שלי עם ההתנהגות הפרועה מינית שלי?
מה יגידו אבא ואמא שלי כשיגלו שהילדה הטובה והטהורה שלהם היא בעצם חתולת מין פרועה ושובבה שעושה הכל במיטה (גם אם זה רק עם בעלה האהוב)?
כשאת רואה את עצמך בתור מי שמסוגלת לבצע רק הגדרת תפקיד אחת, או יותר נכון כשאת רואה את עצמך מצבעת רק תפקיד אחד, את שוכחת את הססגוניות הקיים בנפש האדם ואת היכולת שלנו לגוון בין הרצונות והצרכים שלנו אפילו תוך כדי שרוב הזמן אנחנו מתמקדים רק באחד או שניים.
ההצעה שלי היא להבין שכשאת נכנסת לחדר המיטות עם בעלך את משנה פאזה למקום אחר, רחוק מתפקידך כאישה, אמא, בת או כל דבר אחר.
את נכנסת למקום הפרטי שלך, שאליו את מכניסה רק את מי שאת קובעת שבאמת מגיע לו ורק אחרי סינון מאוד קפדני וממושך.
במקום הזה, ורק במקום הזה, את חופשיה לכל דבר, משוחררת מכל עכבה, ולא חייבת כלום, לאף אחד, מלבד לעצמך.
אחרי שנים שאת מרגישה כ"כ בטוחה עם בעלך חבל יהיה לצאת ממקום המבטחים הזה רק בגלל המחשבה שחיי משפחה לא מרשים לך להמשיך להיות יצור מיני שרק ממשיך לגדול ולהתפתח.

ואוו

אין לי מילים להוסיף על מה שרשמת.
אחרי שקראתי הבנתי שזה בדיוק מה שעובר עליי, בדיוק
אז קודם כל תודה, מפוסט של 3 שורות הצלחת מה עובר עלי עמוק בפנים וגם למה...

מה תפקידך? (מצטערת אני חדשה ולא מכירה אותך)

Sharoman

New member
אני סגן עוזר מחליף זמני

שמח שיכולתי לעזור, וכ"כ מהר :)
אין לי רקע רשמי, אבל יש לי הבנה מאוד מסויימת לגבי מוחם ואופיים של בני אדם.
חוץ מזה, הנסיון (בעיקר כאן בפורום) משפיע המון על הידע שלנו, וככל שאנחנו נתקלים בנשים כמוך אנחנו לומדים יותר.
שימי לב שגם מנהלת הפורום רשמה לך תגובה דומה, אבל יותר מתומצתת שקלעה ישר למטרה, אבל לפעמים במקרים כמו שלך יש צורך בקצת יותר תוכן מילולי.

אני מקווה שאת מבינה שאיתור הבעיה היא רק החלק הראשון בפתרון, ושמפה יש לך עוד לאן להמשיך.
כמובן שנשמח לארח אותך כאן, לשמוע שיתוף חוויות ובמידת הצורך גם לעזור בהמשך הדרך

אני לא מכירה אותך

ולא את "השריטות" שלך, אבל אני מנחשת שקשה לך עם הצד המיני שלך.
&nbsp
להיות אישה טובה-מצויין, להיות אמא טובה- נפלא, להיות מוכשרת בעבודה שאת עושה- עוד יותר טוב.. אבל משום מה לא מסתדר לך שאת גם אישה סקסית ובעלת צרכים מיניים ויכולת להנות מהגוף שלך.
למה? התשובה נמצאת אצלך.
&nbsp
יכולה רק לתת לך לשמוע את השיר:https://www.youtube.com/watch?v=bv4q4Kk0Qr0
ולהגיד לך שבעיניי נשים שלמות הן כאלה שיכולות להיות הכל ולבטא את כל הצדדים שלהן במלואם!

seymore butts

New member
אמנם לא פירטת יותר מדי

אבל ממה שכתבת הרושם הוא שאין קשר לעובדה שהפכתם להורים, ושההרגשה הרעה החלה לפני מס' חודשים כשיחסים הפסיקו להיות שגרתיים.
כאילו הבעיה היא שהסקס נהיה "מלוכלך" ?
אולי זה עניין של חינוך וסביבה שגדלת בה, שבה סקס הוא אמצעי להבאת ילדים ותו לא ? יכול להיות שהייתה איזו גישה שמרנית בחינוך שלך שגרמה לך להרגיש כאילו את אשמה אם את נהנית מהסקס ועושה במסגרתו דברים לא שגרתיים ?
אני בספק עם עוד עשרות כמוני יכתבו לך כאן שזה בסדר לעשות את הדברים הכי מלוכלכים בסקס כל עוד זה מתוך רצון והסכמה של כל הצדדים המעורבים. אבל אנסה לתרום את חלקי הצנוע בכל זאת.

אעשה זאת על דרך המשל ואספר לך על סצנה משעשעת מתוך הסרט "סיפורי דקאמרון" של הבמאי האיטלקי המנוח פאזוליני, המבוסס על ספר בשם "דקאמרון" מלפני כמה מאות שנים של אחד בשם בוקאצ'ו. הספר ידוע כזימתי למדי, ובאותה סצנה בסרט שעליה אני מדבר חוזר בחור שמת מן השאול לשיחה קצרה עם חברו בה הוא מספר לו על חוקי העולם הבא. גולת הכותרת היא שהוא מודיע לו שבניגוד למה שהם חשבו במה שקשור לסקס הכל מותר ו"אין זה חטא". חברו הצוהל רץ בתום השיחה לזיין את כל מה שזז תוך שהוא צועק "אין זה חטא ! אין זה חטא! " (באיטלקית זה נשמע יותר טוב).

לסיכום - אין זה חטא !!

למעלה