שאלה?

nadavnaaman

New member
נו באמת...

אתה מתייחס למסר שמישהי שלחה לך?
אם הייתי מתייחס לכל פלוץ (שייך לשרשור אחר שנפתח היום) הייתי מדוכא מהתחת..

לא יודע לגביך

אבל אני לא בכל יום מקבל מסר אישי מאישה,
היא השקיעה בתגובה לכן לוקח את הדברים ברצינות.

באופן גס אני חושב

שמנסים להדביק לגברים את השכל ולנשים את הרגש.
אובייסלי, זה ממש לא נכון.
יש גברים שכליים ויש רגשיים, כשם שיש נשים שכליות ונשים רגשיות.
החברה פחות פתוחה לקבל גברים שיודעים לחוות ולשתף רגשות.
בד"כ טיפוסים שכליים מתקשים להבין מה כ"כ קשה "להמשיך הלאה..." ? כי עבורם הדבר יחסית קל.
ואילו טיפוסים רגשיים ...כל הזמן מתבאסים שהם לא שכליים.

וזה רק תלוי כמה אתה

רגיש\רגשן ואיך אתה מקבל\מתייחס למסר וכמה משמעות אתה נותן לו וזה כבר עניין פנימי ...
במילים אחרות, בוא נומר ש"אין לך עור של פיל" ו\או שאולי בצורה חדשנית: "יש לך שיכבת אפידרמוס" רגשנית...
ואני לא אומר את זה לשלילה חלילה...

nadavnaaman

New member
אני לא יודע מי כתב ומה כתב

אני יכול להעיד על עצמי ואיך אני מגיב.
אם אני מגיב בזלזול או בבוז על דברים של אחרים זה כי אני שם לב לדו פרצופיות אצל אותו אדם.
לדוגמא, יש כאן בפורום כמה טוכסלייקרים קבועים שמקפידים ללקק לכל מה שזז.
לדעתי ברגע שזה קורה, משמעות הדבר שהחנופה היא כללית ואין בה משהו אישי אלא חרמנות נטו ולכן אני מזלזל בזה וחושב שאין בזה כלום מלבד ליקוק לשם מציאת זיון.
עכשיו ברמה האישית... בוא לא נעמיד פנים, אני מכיר אותך מהפורום השכן.
אין לי בעיה איתך, מעולם לא היתה לי, אני לא חושב שאי פעם התנגחתי בך אלא להיפך, אני זוכר שהגנתי עליך בשם העיקרון ולא בגלל מה שאתה מייצג או נגד מי שיצאת.
אני חושב שכתבת דברים בוטים ועשית הכללה גסה תוך פגיעה בכבודן של כמה נשים, לבוא אחר כך כ״בחור הרגיש״ זה אולי נחמד ויפה אבל אני לא קונה את זה.
אני כותב את הדברים אליך באופן כללי, לא זלזלתי בכתיבתך (עד כמה שזכור לי) אלא מסביר לך למה זה לגיטימי ומקובל להעביר עליך ביקורת שכזאת.

סבבה לגמרי

מעריך מאוד את הכנות שלך, קשה למצוא אנשים שאומרים וכותבים
את האמת שלהם.
ספציפית לגבי מה שכתבת, אני לא מתיימר להיות "בחור רגיש"
אבל לא אוהב שאנשים קוטלים תגובות סתם כי יש בהם טיפה של רגש.

אח שלי, אל תקח ללב ושים לב, לפי דבריך שלך אתה צריך להבין

אותו ובאיזה מצב הוא נימצא...
גם אני נתקלתי בו בפורום השני והוא היה בדאון רציני...
עכשיו הוא נמצא בתקופה של "אפ-אנד-דאון קיצוני ...
כאשר הוא ב"אפ" הוא
"כותבת דברים בוטים ועושה הכללות גסות תוך פגיעה בכבודן של כמה נשים" ...כדבריך ...
וכאשר הוא "בדאון" ( כמו עכשיו למשל) "הוא בא אחר כך כ״בחור הרגיש״ זה אולי נחמד ויפה אבל"... וגם זה כדבריך...

אז אין לך מה להתעצבן, הבחור פשוט במצב רגיש ומסכן...
וכולנו עוברים את זה...
רק רובנו (כנראה) כבר עברנו את זה והוא עכשיו בתוך זה, אז קבל את זה כזהו-זה ופשוט דלג על זה...

nadavnaaman

New member
לא מקבל את זה

המצב שלו לא מעניין,
המקום שממנו בא לא חשוב,
על הזין שלי שהוא בדאון,
לא מזיז לי שהוא רגיש ומסכן.
זה עולם שיפוטי, הרקע לא מעניין ולא מהווה תירוץ. אי אפשר להיות בן זונה ואז להתבכיין, זה לא הולך, לא כולם חייבים לסבול את זה.
מה שקובע זה מיהו האדם ומי שהתנהג כמנוול, זה קצת חצוף לדרוש להכיל ולקבל אותו כי תיקן ורוצה לפתוח דף חדש.
אין דבר כזה! יש דברים בלתי נסבלים ובלתי נסלחים.
כאן לא לשכת הסעד ולא השירות הפסיכולוגי.
וואלה יופי... בן אדם בא, עושה מה בזין שלו, פוגע באנשים, רומס את כבודם ואחר כך מחפש חמלה, למה מי מת?

לכול מה שאתה כותב כאן ובנושא הזה אני אומר "הן" ואם

תרצה אז גם "כן" ו"אמן"...
ואני לא חלוק עליק וכול מה שניסיתי לומר לך זה, שאל תקח אותו קשה ואל תתעצבן ...

אז הת

התבלבתי והתנצלתי אם טעיתי ...
אז למה את צועק עלי, זה לא פייר ...

שנהיה בריאים ושבוע טוב ...

האמת שלי היא כזאת

הייתי בדילמה לבחור בין שתי בחורות יפות, ועשיתי את הבחירה שלי שבדיעבד התבררה כטעות.
אז למה אתה מכנה אותי מסכן?
שאני חושב על זה, אני באמת מסכן, עדיף שלא היו רוצים אותי בכלל.

nadavnaaman

New member
טוב, זה וירטואלי פה אז אפשר להכנס בך, נכון?

האמת שאין לי כל כך מושג על מה אתה מדבר אבל עושה רושם שאתה מנסה להכות על חטא.
אני לא יודע למה אתה מרגיש כל כך נורא, בסך הכל מדובר בבחורה, אולי אהבה נכזבת או משהו אבל אתה כנראה לא ילד, תתגבר, תמשיך הלאה, מה אתה מתבכיין כאילו אתה איזה...
דבר שני, למילים יש משמעות, אולי זה רק אני אבל הסגנון שלך מראה שאתה במקום לא נעים.
תראה מה כתבת: ״הייתי בדילמה לבחור שתי בחורות יפות״.
הקורא הסביר רואה ומבין שאתה ישבת לך כמו עריץ ובחרת מה שנוח לך, אחר כך התברר לך שהבחורה השניה שווה יותר והיא כבר לא זמינה בשבילך אתה מרגיש כאב, תסכול וכ׳ו. למה? מי חייב לך משהו?
בנוסף, כל מה שיש לך להגיד זה ״בחורות יפות״, זה אומר הרבה על איך שאתה מסתכל על אישה. אם זה מה שאתה יכול להגיד על מישהי, אוי ואבוי לאותה אחת שבחרת בה.
אתה יודע, יש גם רגש, אופי וכ׳ו.
גם אם אתה יודע את זה וחושב כך, אבל לא כותב את זה אלא רק את עניין המראה זה מאוד לא מכובד.
קח אחריות על הבחירות שלך, אף אחד לא אשם לך.
אוסיף ואומר, אני מבין את זאת שלא נבחרה, אני במקומה הייתי נוהג בדיוק אותו הדבר ובועט אותך כי אני לא פרס הניחומים שלך ולא נמצא בשבילך מתי שמתחשק לך.

לא הספקתי להכיר אף אחת מהן יותר מדי זמן

על מנת להכיר את האופי או את האינטליגנציה שלהן,
מבחינתי הן היו בחורות יפות, לא חושב שיש בזה פסול לרצות להיות בקשר עם משהי יפה.

למעלה