שאלה...

tnb9999

New member
שאלה...

שלום לכולם
אני בן 24.. אף פעם לא הייתה לי חברה / בת זוג, אני לא מתחיל עם כל אחת שאני רואה, ואם אני רואה בחורה שמוצאת חן בעייני אז אני מתחיל איתה וזה גם לא עוזר מי יודע מה כי הם טוענות שיש להם חבר ...
אין לי ניסיון , אני בתול, בחיים שלי לא התנשקתי אפילו .. ותאמת אני לא יודע מה אני יעשה שאני יגיע למצבים האלה כמו להתנשק והלאה , ויש פעמים שממש בא לי כבר לעשות , שתיהיה לי חברה .
מה כדי לעשות במצב שלי? ואיך כדי להתחיל עם בנות?
תודה

שלום

השתתף במסגרות שמעניינות אותך כמו חוגים, מועדונים חברתיים ואוניברסיטה. שם פנה לבנות שתחבב, דבר אתן על הלימודים ואחר-כך בהדרגה על דברים יותר ויותר אישיים בחייכם. היה אמתי ונחמד אליהן ואמור להן מלים יפות, לא כדי לשכנע אלא כדי להביע את חיבתך ולשמח אותן. אחרי שייוצר עניין, הצע להמשיך את השיחה בטלפון ולאט תמצא חברות. מידידות אפשר לעבור לחברות כשמתגלית אהבה מתאימה בגלל התאמה לחברות, ע"י שילוב של הבעה חזקה של רגש בהרבה מעשים טובים ומלים טובות ביחד עם מגע מתוך אהבה. כשאוהבים, המגע בא בטבעיות.

אני חושבת שאם הייתי במקומך

הייתי מנסה להכיר מאתר הכרויות, בעצם זה מה שעשיתי בגיל צעיר (כי עכשיו אני כבר זקנה). זה לא הוביל לקשרים ארוכי טווח במיוחד, אבל היו הכרויות מעניינות וכל מיני התנסויות. מה שהכי חשוב זה שלא תיתן לעצמך להרגיש פחות טוב או חסר ביטחון לגבי עצמך.
אז אין לך נסיון. אז מה. אתה צריך לפגוש בבחורה שזה לא ישנה לה ותמצא חן בעיניה- אתה עצמך. להתנשק זה בא די טבעי וגם כל הדברים האחרים בהמשך, כשנמצאים עם מישהו שנוח איתו והוא מבין ורגיש.

למעלה