שאלה...

theone432

New member
שאלה...

גבר שסולד ממין אנאלי ובכל מה שקשור לפי הטבעת (וסולד זה בלשון המעטה)
האם נגזרו עליו חיי בדידות?

אני נמצא כבר במצב שבו אני תוהה אם יש טעם עוד לחפש גבר שיבין אותי.. ואולי בכלל עדיף לי להרגיש לא שלם במערכת יחסים עם אישה מאשר להרגיש גועל במערכת יחסים "טובה" עם גבר?

האמת, לא היה מפריע לי גם לחפש את האדם הנכון עוד שנים, סה"כ יש הרבה אנשים שלוקח להם זמן למצוא אהבה.. מה שמפריע לי יותר זה התגובות.. מתייחסים אליי כאל מטורף, מבולבל, כנראה מישהו שעבר טראומה, כנראה מישהו שלא היה לו פרטנר טוב ועוד אלף ואחד דברים.. הכל רק לא להאמין שיכול להיות מישהו שפשוט זה לא מדבר אליו. כאילו יש שבלונה שקובעת מה גיי צריך להיות: אקטיבי, פסיבי או שניהם. וזהו. אין בכלל מקום למישהו שהוא אף לא אחד מהם. אם אתה לא אחד מהם אז אתה כנראה אחד מהסיבות שציינו לעיל.

סה"כ אני בחור טוב בן 29, נראה מצויין, מתחילים איתי המון גברים ונשים, ולי כבר אין כוח לעבור את טקס ההסברים פעם נוספת... אני כבר מותש...
ניסיתי כבר הכל, לדבר על זה בדייטים הראשונים, בדייטים האמצעיים, בדייט של ממש לפני שקורעים אחד לשני את הבגדים.. ניסיתי הכל. מה שהכי מרגיז אותי זה האנשים של "שמע זה לא מה שאני מחפש.. אבל אני חרמן אז אני מוכן להתפשר לסטוץ". נו באמת... כאילו עברתי את כל הדייטים האלה בשביל לגמור את זה בסטוץ.
אני כבר באמת שוקל פשוט לקדם מערכת יחסים עם אישה שתמלא את עולמי ב 70% ולהסתפק בזה (ואל תדאגו, אני לא אסתיר כלום ממנה).

hatzilonit

Member
מנהל
ניסית לציין את זה בפרופיל הכרויות שלך?

כדי שבכלל לא להגיע לדייט עם מישהו שזה לא מתאים לו?
קשה לי להאמין שאתה יחיד ובודד בעולם עם העדפה כזאת...

וגם, כדאי לך להציג את השאלה הזאת גם בפורום ביסקסואלים כדי לקבל קשת רחבה יותר של דעות.

theone432

New member
בוודאי... זה לא עוזר.

אנשים פשוט חושבים שזה בגלל שלא פגשתי את האדם הנכון...
הם לא מצליחים להעלות בדעתם איך הומו יכול לסלוד מזה.
&nbsp
אין לזה ממש קשר לבי-סקסואליות. השאלה הזאת רלוונטית גם אם הייתי נמשך רק לגברים.
&nbsp

Acoustic 3

New member
קודם כל... גם אני במצבך

אני לא מחפש חדירות בכלל. אבל זה כן דבר שאני רוצה בסופו של דבר לעשות כשאהיה בזוגיות.
גם אני לא הייתי מוכן לוותר על דבר כזה.
השאלה היא אחרת - למה אתה כ"כ סולד מזה?
האם אתה יודע להצביע על סיבה?

theone432

New member
אתה לא ממש במצבי...

אתה לא סולד מחדירות, אתה מקבל החלטה מודעת שכרגע זה לא מתאים לך אבל אתה מאפשר את האופציה שזה יתאים לך עם הפרטנר הנכון.
&nbsp
אצלי זה לא ככה... אני ממש סולד מזה.
אם תרצה, זה בערך כמו שאדם סולד מפרי כלשהו או מאכל כלשהו.. לא תמיד הוא יודע להסביר מה הסיבה הוא רק יודע שזה מגעיל אותו.
&nbsp
אני יכול לומר קצת יותר מזה, פי הטבעת מגעיל אותי. אני בטוח שאתה יכול לשער את הסיבה.
אני לא יכול לקחת משהו שדוחה אותי ולהפוך אותו למשהו שאני כמהה אליו.

Acoustic 3

New member
ומה לגבי אישה?

לרדת לאישה זה בסדר בעיניך?
&nbsp
&nbsp
אגב, לא המשכתי את המשפט - אני במצבך לפחות בהיבט אחד - גם אותי דוחים אנשים שלא מוכנים לוותר על החדירה כאן ועכשיו

&nbsp
&nbsp
אני מנסה להבין את מהות הגועל שאתה חש כלפי זה.
האם תסכים לרדת לאישה?

theone432

New member
תשובה

אין לי בעיה לרדת לאישה ואין לי בעיה למצוץ לגבר.
&nbsp
אתה עושה מה שעושים רבים אחרים, הם מקווים למצוא איזשהי תבנית שמובילה לתוצאה הזו של הגועל, לשיטתם - אם ימצאו את התבנית אז בטח יוכלו למצוא בעיה שממנה זה הגיע.. הרי זה "לא נורמלי".. וזה בדיוק הבעיה שלי עם הנושא... יש אנשים שהציעו לי אפילו ללכת לפסיכולוג כדי להבין "מאיפה זה בא לי" ואני שואל - האם לאישה שמסרבת לעשות מין אנאלי יציעו גם ללכת לפסיכולוג? ממתי הבחירה מה מגרה אדם הפכה להיות משהו מחייב?

Acoustic 3

New member
אני אהיה ישיר איתך בטירוף

רציתי לדעת אם יש לך בעיה עם הפרשות בכללי או רק עם פי הטבעת.
&nbsp
בכל מקרה, כשיש פתיחות בין בני זוג, מפסיקים להגעל גם מהדברים האלה..
נכון, זה לא האיזור הכי הגייני, אבל אנחנו לא מדברים על פי טבעת שמלא בצואה ומבקשים ממך לחדור אליו.
לרוב, תהליך ההתנקות שלפני הוא יעיל מאוד.
החרדה שלך מזה לא כל כך מובנת לי. אני מבין שאתה פשוט לא רוצה, ומותר לך - כמובן שמותר לך!
אבל מוזר לי לחשוב על יחסים עם גבר שנגעל מאיבר מסויים בי, לא משנה מהו האיבר הזה.
&nbsp
זה כבר לא העניין של החדירה.. זה יותר העניין של הפתיחות ביחסים. אני יודע שיהיה לי מאוד מוזר לחשוב על כך שיש "איזור" שהוא מחוץ לתחום ואסור לי להתקרב אליו ושבן הזוג שלי לא מוכן להתקרב אליו..
עבורי זה לא בא בחשבון.
&nbsp
אגב, גם אם בן הזוג שלי היה נגעל מכפות הרגליים שלי זה היה מרגיז אותי מאוד. נכון, זה לא יהיה משמעותי כמו חדירה, אבל זה ירחיק אותי מאוד.
אף אחד לא מבקש שזיין את כולם. אף אחד לא מבקש שתעשה רימינג לכל מי שאתה יוצא איתו.
אבל כן יש בקשה הגיונית שתסיר את המחסומים האלה עם הגבר שאתה בוחר לחיות איתו. זו בקשה הגיונית לגשת - ולאפשר גישה - לגוף שלך ושלו, בלי מחסומים ובלי מעצורים ובלי גועל מדברים שהם טבעיים מאוד.
(כמובן שאני מדבר על איזור נקי ולא מלוכלך.)
&nbsp
ככה זה בעיני.
&nbsp
&nbsp
ובקשר אליך, כמו שהציעו לך, יש הרבה גברים שבוחרים שלא להתעסק עם חדירה ואתה ללא ספק לא היחיד. אם יש אחד כמוך, כנראה שיש עוד כמה.
אז אל תתייאש.. לאט לאט אתה תמצא את מה שאתה מבקש.

theone432

New member
אתה באמת מספר לי על יעילות של תהליך התנקות?

כתבתי כבר עשרות פעמים - זה לא מחסום פסיכולוגי.
&nbsp
אני פשוט לא מגורה מזה, זה לא סקסי, זה לא עושה לי את זה, זה דוחה אותי עד כדי כך שבא לי להקיא אפילו כשראיתי את זה בפורנו.
&nbsp
אתה שייך לאסכולת הרוב, אלה שחייבים למצוא סיבה (והכי קל להשליך את זה על פסיכולוגיה או על שיטת ה"אם אתה אוהב אותי אז תעשה את זה")...
&nbsp
זה מי שאני. טוב לי עם עצמי. אני לא מחפש מישהו שישנה אותי רק כדי שחיי המין שלו יהיו סוערים יותר.

יחסי המין שאני מקיים

נטולי חדירות, לא אליי ולא שלי.
קיימתי גם מערכות יחסים ללא התעסקות בפי הטבעת, ואאל"ט ישנה אפילו קבוצה באינטרנט , אמריקאית ככל נראה, שמעודדת ויתור על חדירות כי פי הטבעת נועד לא לחדירות.
אני אפילו לא טורח להסביר, לתרץ או השד יודע מה. לא רוצה. אני כמובן מודיע על כך מראש, ולא כדי לעורר "ענין", אתה יודע זה כמו שיש נשים שחייבות לשכב עם הומואים כדי להצדיק את המיניות המפוקפקת שלהן או גברים שנורא אוהבים לשכב עם לסביות מאותה סיבה בדיוק.
מנסיוני ישנה אפשרות לזוגיות ללא ה"תחת" באמצע
אאטל"ט, גם נשאלתי כאן לפני חודשיים איזה הצעות אחרות יש לי למין ללא חדירה, ונתתי דוגמה או שתיים.

אתה יכול למצוא הומו דתי שלא מעוניין בחדירות מטעמי דת

אני לא כל כך מבין למה לעבור לנשים זה הפיתרון. אתה נמשך לגברים? נהנה מדברים אחרים בסקס? אתה מרגיש רגשות רומנטיות לגברים? למה להקריב הכל בגלל חדירות?
יש לך העדפות מיניות קצת שונות מהמיינסטרים ההומואי, אז אולי יהיה לך יותר קשה למצוא מישהו, אבל עדיין לא חסרים אנשים עם העדפות דומות לשלך.

לגבי מתי ואיך להגיד- אני לא חושב שצריך להסתיר מאנשים, אבל הייתי מנסח את זה באופן שונה כדי להפחית את התגובות שמפריעות לך.. במקום להגיד שאתה "סולד בלשון המעטה מדברים שקשורים לפי הטבעת", אתה יכול לכתוב בפשטות שאתה לא מעוניין בשום מין אנאלי.
בכל מקרה, כל עוד אתה לא מתאים במדיוק להעדפות של אנשים מסוימים, הם תמיד ישפטו אותך על כל דבר שתכתוב או תגיד. יש הרבה סתומים. אתה צריך לפתח עור יותר עבה ולהתעלם מאנשים ללא אינטליגנציה רגשית

hatzilonit

Member
מנהל
מסתבר שרק חדירה עם איבר אמיתי זה פסול, אבל לא עם אביזר

היה על זה דיון ב"הומואים דתיים"...

theone432

New member
אני בספק שגם אדם המגדיר עצמו דתי

אכן שומר על כל איסור ואיסור... זה יותר בחירה אינדוידואלית של אותו אדם.
&nbsp
מה גם שכמו שציינתי, לי יש בעיה עם כל מה שקשור ל"חור" ולא רק עם חדירה. גם רימינג זה לא בא בחשבון.

ItsikH

Member
הפוך דווקא, רימינג נחשב הרבה יותר בעייתי מחדירה
כי חדירה - מוגנת כמובן - היא היגיינית, רימינג לא. וד"א גם בריאותית, רימינג מסוכן אפילו אם מקפידים ככל שנרצה על נקיון, יש סכנה להעברת צהבת.

theone432

New member
מן הסתם שאני לא מציג את הדברים כך.

ההצגה הזאת כאן הייתה כדי להבהיר את העמדה שלי כלפי זה.. כיוון שזה תמיד גורר תגובות של לנסות לאבחן מה הבעיה איתי ולצערי אפילו ההגדרה הכל כך קרה הזאת לא מנעה את התגובות האלה.
&nbsp
כמו שכבר ציינתי לבחור ששאל על פרופילים און ליין... אם ההיכרות היא באינטרנט מן הסתם אני כותב שאני לא מעוניין בחדירות, ולמרות שאני מבהיר את זה עדיין אנשים מתעלמים מזה. ואם אני מדגיש את זה יותר מידי, אז אני מקוטלג כמישהו שלא מעוניין בקשר רציני כי הוא מדבר על סקס.
&nbsp
קצת קשה לי לפתח עור עבה למשל כלפי אדם שיצאתי איתו ל-4 דייטים.
&nbsp
אני בהחלט מסוגל להרגיש רגשות רומנטים גם כלפי נשים.. זה לא יהיה ממש לחיות בשקר אם אבחר לחיות עם אישה.

שיהיו תגובות, זה יקל עליך לסנן אנשים שלא מתאימים לך

אבל לדעתי אתה גם צריך לקבל את העובדה שגם אם תצא עם מישהו שמתאים לך, וגם לא מעוניין בחדירות כמוך, עדיין יעלו שאלות, תהיות ונסיונות אבחון. זה חלק מלהכיר בן אדם. יש כאלה שעושים את זה פוליטיקלי קורקט ובטקט, ויש כאלה שחושבים שהם יודעים עליך הכל עוד לפני שהם מכירים אותך.

theone432

New member
זה בסדר לשאול ולהתעניין

אבל לא כשאתה עושה את זה מעמדה של "יש לך בעיה ואתה בהכחשה, אני כאן כדי לעזור לך לפתור אותה".
&nbsp
כשאתה שואל ממקום תמים של רצון לדעת, אופי השאלות גם משתנה....
&nbsp
יש גם תשובה מתבקשת לאימרה המגוחכת "לא תדע עד שלא תנסה"... לגייז מוחלטים עונים - תנסו סקס עם נשים, אולי זה טוב יותר מגברים. לאחרים מציעים לטעום מרק צפרדעים.. יש שאומרים שזה מעדן. אז למה צריך מחסומים באוכל? לאלה שמעלים את טענת הכשרות מציעים לטעום ארבה... שהוא חרק כשר. אני יודע לענות על תחכום בתחכום... ואני יודע לענות על שאלות תמימות בצורה עניינית ונינוחה..

עם זה אני דווקא פחות מסכים איתך

ברור שאי אפשר להתווכח על טעם אישי וכו', וזה שאתה לא רוצה סקס כזה בטח לא אומר שאתה בהכחשה ו/או שיש לך בעיה. אני לא חושב שאתה צריך לנסות משהו שמבחיל אותך, אבל יש משהו הגיוני בזה שבן זוג קבוע (ולא סטוץ) ירצה להתנסות בדברים שונים באיזשהו שלב ויצפה שלא תיגעל ממנו באופן סביר.
אם בנזוג שלי יציע לעשות משהו בסקס שלא עשינו, ואני לא בטוח שאני אאהב, סביר להניח שאני לפחות אנסה. גם בשביל שהוא יהנה וגם בשביל באמת לטעום בעצמי ולהכיר דברים חדשים (כמובן עד גבול מסוים, אני לא אומר שצריך לעשות ה-כ-ל). אז יש משהו נכון מבחינתי באמרה "לא תדע עד שלא תנסה" שאי אפשר להשליך על מקרים אחרים כמו שאתה מתאר- כמו להגיד להומו לנסות סקס עם נשים כי אולי זה יותר טוב. כשמשהו בא מתוך מערכת יחסים בריאה והדדית, וסקרנות, אני באופן אישי בעד לנסות ולדעת (וגם באוכל
).

אנשים אוהבים לעשות סקס, וגם מקבלים את הלכלוך שבזה, כי קשה ולא תמיד צריך להיות סטרילים (לאו דווקא בחדירות אלא בכלליות- מציצות, זיעה וכו') עם בן/בת זוג. אז זה שאתה לא אוהב משהו שלהרבה אנשים נשמע כאקט סביר, מעלה תהיות. גם סקס עם אישה זה לא דבר נקי בשום צורה, אז איפה אתה עושה הבחנה?
אולי אני צריך להבהיר את עצמי- ברור לי שאתה לא צריך לעשות משהו שאתה לא רוצה (ובטח לא משהו שמגעיל אותך), וזה בסדר שאתה עושה הבחנה בין דברים שאתה אוהב לדברים שאתה לא אוהב. אבל אל תצפה שאנשים פשוט יקבלו את זה בלי לשאול שאלות. משהו שאתה לא מעוניין בו ושאנשים אחרים עושים באופן די שיגרתי יעלה שאלות, ויגרום להם לנסות לעזור לך "לפתור את הבעיה".. כל עוד לא תמצא מישהו שבדיוק בראש שלך מההתחלה, אתה צריך להיות גמיש בלקבל שאלות סקרניות ומכבדות (על סקס ועל דברים אחרים)

aשרון

New member
רגע אחד....

אתה רציני, באים אליך בקטע "יש לך בעיה ואתה בהכחשה"?

איזו חוצפה יש לאנשים, לא ייאמן. זה כמו שבחורה תגיד להומו שפעם אחת איתה והוא יהפוך לסטרייט. פשוט חוצפה. אין לך מה לחפש לדעתי אצל אנשים כאלה, הם כנראה עסוקים יותר מדי בעצמם כדי לראות את הצד השני.

למעלה