שאלה היי חברים אני מאוהב באישה נשואה. אני גרוש. מה עושים אם זה.? היא יודעת את זה
מ מאיר 2000 New member 30/11/14 #1 שאלה היי חברים אני מאוהב באישה נשואה. אני גרוש. מה עושים אם זה.? היא יודעת את זה
ל לימור 3880 New member 30/11/14 #2 לא עושים עם זה כלום. היא נשואה - היא מבחינתך מחוץ לתחום. אם היא מרגישה כמוך היא צריכה להתגרש אם היא מעוניינת להיות איתך, אם היא לא מרגישה כמוך, או אם היא נשארת נשואה, תעשה לעצמך טובה ותשכח ממנה.
לא עושים עם זה כלום. היא נשואה - היא מבחינתך מחוץ לתחום. אם היא מרגישה כמוך היא צריכה להתגרש אם היא מעוניינת להיות איתך, אם היא לא מרגישה כמוך, או אם היא נשארת נשואה, תעשה לעצמך טובה ותשכח ממנה.
S sani48 New member 2/12/14 #5 אז תגיד לה שיש לה שתי אופציות או לשחרר את בעלה לחופשי או לשחרר אותך לחופשי,אישית בחיים לא הייתי מתקרב למישהי נשואה,גם אם היא היתה קלודיה שיפר
אז תגיד לה שיש לה שתי אופציות או לשחרר את בעלה לחופשי או לשחרר אותך לחופשי,אישית בחיים לא הייתי מתקרב למישהי נשואה,גם אם היא היתה קלודיה שיפר
ל לשבור את בנימין New member 2/12/14 #6 בגילך יודע שיש עוד דברים חוץ מאהבה, שדרושים לקשר כדי לשגשג בטחון ויציבות עדיפים מאשר תשוקה וסכנה. אל תשחק אותה תיכוניסט, יש עוד נשים בעולם לאהוב.
בגילך יודע שיש עוד דברים חוץ מאהבה, שדרושים לקשר כדי לשגשג בטחון ויציבות עדיפים מאשר תשוקה וסכנה. אל תשחק אותה תיכוניסט, יש עוד נשים בעולם לאהוב.
פ פילוסוף רוחני3 New member 5/12/14 #8 שלום כל זמן שהיא נשואה, אסור לכם להיות חברים. אם אתה באמת אוהב אותה, היה ידיד שלה. אם זו רק התאהבות פשוטה, תצליח להתגבר עליה.
שלום כל זמן שהיא נשואה, אסור לכם להיות חברים. אם אתה באמת אוהב אותה, היה ידיד שלה. אם זו רק התאהבות פשוטה, תצליח להתגבר עליה.