שאלה

שאלה

למה אנחנו בעצם אוהבים את הדמויות דורון רונה מאיה האם הם מזכירים לנו את עצמנו או שהיינו רוצים להיות כמוהם, ומה עשתה לנו הטלנובלה בכלל האם עזרה לנו או לא?

actress

New member
אז כל מי שאוהב את רונה(הדמות)רוצה

להיות משרתת טאליבנית?

pompii

New member
חחחח

נראה לי שזה בגלל שהן דמויות טובות ואנחנו מזדהים עם מה שהם עוברים וברגשות שלהם בכלל למרות שיש המון שאוהבים את סמדר גם אנחנו אוהבים את הדמויות הראשיות בדרך כלל...

LOL מיכל, אבל לא יפה ללכלך ../images/Emo13.gif

עידן מה נשמע??? אני שמחה לראותך בפורום. לשאלתך - אני חושבת שכנראה כל אחד אוהב דמות מסוימת בגלל שהוא אולי מזדהה איתה או שהיא פשוט מוצאת חן בעיני מבחינה חיצונית, קשנ להגיד כי אצל כל 1 זה משהו אחר, יש סיבות שונות. עידן, למשל אתה יודע משוג עזית אוהבת את "דורון"...אני לא הזדהתי מאד עם רונה אבל אהבתי אותה כי הוא דמות טובת לב והיא סופי מתחת לדמות ואיך אפשר שלא לאהוב אותה
אבל יורת מזה, היא נראתה לי מענינת וחמודה. (אני אוהבת דמויות טובות).

ניבה

אני בד"כ מסתכל על דמות ואם אני מזדהה איתה אני זורם איתה, ברור שאני משוחד לגבי דורון כי שמעתי עליו כל הזמן הא הפך לחלק בלתי נפרד מהחיים שלי בתקופה ההיא, וזה משום שעזית היתה חולה עליו, אבל עכשיו היא מפשירה בחו"ל, ובכ"ז למדתי להזדהות עם דורון , לא הייתי רוצה להיות אדם שלא מבין ענין ואחד שמצליחים לעבוד עליו, אבל כן הייתי רוצה להיות רגיש, איכפתי בעל מוסר, יודע לאהוב ומוכשר בעסקים . רונה היא דמות חיובית שידעה לצאת מהחיים השליליים שחיה בגלל אופיה החזק היא רגישה אמפטית ומבינה עניין ואין לה ראש קרימינלי, ובכלל את אוהבת אותה ברור היא אדם חביב מלאת מרץ וחייכנית. סמדר היא ראש קרימנלי אז אני בטוח שיש כאלה שאוהבים תחמנות ומניפולטיביות אבל בעצם לא היו רוצים להיות כמוה כי היא דמות שלילית ובלעדיה לא היה אקשן בסדרה. תודה על ההתיחסות הטאליבנית של מיכל

t506

New member
תשובה.

אני אוהבת את הדמיות רונה,דורון,ומיה כי:הם דמויות שיש מה לילמוד מהם הרבה למשל:כמו שרונה חיברה בין דורן ומיה ומאותו היום מיה ודורון ניהיו אב ובת הכי מחוברים.

למעלה