שאלה!

cha ching

New member
שאלה!

איזה שיר/ קטע משיר של דרים אתם מוצאים ממש מרגש.......??

wiz

New member
הסולו של פטרוצ´י

משיר 7 ב-FII. פשוט לבכות...

NiGa

New member
הסולו של פטרוצ´י

מ- Good Night Kiss בדיסק השני של 6DOIT (ששומעים את הצפצופים של הבי"ח ברקע...) ו- wiz, התכוונת כמובן לשיר Lines In The Sand

NiGa

New member
עוד!

הסוף של Finally Free, במיוחד במיוחד בביצוע מ Scenes From New York.

PurpleGoat

New member
הממ..

הייתי אומרת כל finally free wait for sleep הממ.. בטח יש עוד כמה, זה פשוט מה שעולה לי לראש עכשיו..

cha ching

New member
HOLLOW YEARS??????

בלעעעעע!!!!!!! (ויותם יבין למה...) לדעתי...אמממ......... הסולו שמתחיל בדיוק ב1:55 מתוך הקאבר של דרים לRUSH... JACOB´S LADDER וגם וגם וגם! כל ההתחלה של HOME עד 2:30! כל כך קל להיכנס לזה.....! יואו! זה פשוט ממש יפה! :)

Mother Man

New member
הקטע שלי עושה את זה זה ב

lines in the sand מדקה: 5:37 כמובן הסולו של פטרוצ´י ואחר´כ הגרוב עם המשחקים על הטס של פורטנוי.

EROTOMANIA

New member
somewhere around the fifth minute

in the killing hand... just found out about that part. and also the last 3 minutes of erotomania... and the start and end of home... you know what? almost every song that dream theater play is exciting enough for me.

Dont Panic

New member
הסולו של פטרוצ´י לגלדיאטור!!

מה- Christmas CD 2000 הדקות הראשונות עם הווליום סוולז (Volume Swells)זה הדבר הכי מרגש שיש!! אני מזיל דמע כל פעם כשאני שומע את זה
אחר כך הרצח ב Finally Free שעושה לי צמרמורת כל פעם מחדש דרים פשוט יודעים לרגש כשהם רוצים גם הקטע ב ACOS שג´יימס שר: Preparing For Her Fight I Held With All My Might Fearing My Deepest Fright She Walked Into The Night She Turned For One Last Look She Looked Me In The Eyes I Said "I Love You.... .... .... .... Good Bye!" לא חסרים קטעים מרגשים, גם Voices מלא ברגש מההתחלה עד הסוף בקיצור ולעניין, דרים זה בלאגן!! (מאיפה זה בא??????
) בלי פאניקה! יובל

למעלה