שאלה

שאלה

עם בן הזוג שלי מבקש ממני להרטיב במכנסיים או תחתונים כמשחק מקדים זה סטיה או בסדר ?

לא לגמרי הבנתי

אם מדובר על נוזלי חרמנות או שתן..
&nbsp
בכל מקרה, השאלה האמיתית היא האם זה בסדר לך?
&nbsp
אותי מדליק לראות את הפרטנר שלי מגורה- וכל עוד שזה לא פוגע בי- אין לי בעיה עם שום דבר.

יש מצב טוב שכן

זה תמיד תלוי פרטנר וסיטואציה אצלי.
&nbsp
כבר הייתי במצב שהשתנתי על מישהו כי הוא ממש ביקש שאעשה את זה, לא בגלל שחשבתי שזה מדליק. אבל בתוך הסיטואציה, כשהסתכלתי בעיניים שלו וראיתי כמה שזה "עושה לו את זה", נדלקתי בטירוף.

פופאפ

New member
נו זה ההוא שאוהב ללבוש טיטול

ז בודד

New member
מה זה סטיה?

מין אנאלי נחשב לסטיה?
ומין אוראלי?
&nbsp
ומה עם דוגי סטייל?
מה עם להתחלף בבגדים?
ואם כל אלה נחשבים לסטיות אבל זה עושה לך ולו טוב ולא עושה שום נזק למישהו אחר?
&nbsp
TAKE IT EASY

G מאסטר

New member
ההבדל בין סטייה לבסדר הוא פשוט

אם את עושה משהו בניגוד לרצונך ..משהו שלא נעים /משפיל/מכאיב..ושוב אומר : בניגוד לרצונך המוחלט....זאת סטייה ( שלו כמובן...לא שלך.)אם אתם נהנים ממשחקי שליטה ...השפלה... פטישים למינהם...וזה עושה לכם טוב..אז הכל בסדר :)

לצערי זו לא ההגדרה של "סטייה"

מה שתיארת זה אינוס.
&nbsp
אבל מסכימה איתך בקשר לחוסר רלוונטיות של "בסדר/סוטה" ולהחלטה האם לעשות את זה.

G מאסטר

New member
מיצי יקירתי...ברור שאת צודקת ..אבל יש הסבר

אני לא יודע עם מי אני מדבר שם..כמה רוחב אופקים או נסיון יש לה.אז השתמשתי רק במילים שלה.."סטייה " בסדר" ....כדי שהיא תבין גם את ההבדל בדרכה.אין מקום לאינוס על כל צורותיו או שמותיו המליציים בעולמנו. מצמרר ומרתיח אותי לחשוב על זה.

זו סטיה מהנורמה, לכך התכוונת?

זה לא הופך את זה ללא בסדר :)
כלומר אם את שואלת האם 50% מהאוכלוסיה משתינות במכנסיים לפני החדירה, אני מניחה שהתשובה היא - לא.
מה השאלה האמיתית שאת חוששת לשאול?
אני חשה שאת מחפשת אישור כי זה מרגיש לך לא נוח, אבל שימי לב לנקודה מאד יפה, הוא "ביקש", הוא לא דרש,
הוא לא הורה לך, הוא "ביקש" מה שאומר שאת יכולה להסכים, ולזרום, לעשות לו טוב (לא שממש ברור לי מה הוא אוהב בזה),
ואת יכולה לסרב, והכי חשוב, אף אחד לא ידע (אלא אם כן, את יודעת, אנחנו חיים בשנת 2014...)

למעלה