לפי השעה בה ענית - זן דורש התמסרות
A A לוןA New member 26/8/14 #30 לא ינום ולא ישן מנהל הפורום בייחוד אם נתפס לו הצוואר והאדוויל עוד לא התחיל להשפיע...
G G מאסטר New member 26/8/14 #31 עזובתך מאדוויל בנאדם... תושיב אותה על הכתפיים שלך ( כמו שמרימים ילד על הכתפיים...)רק שהיא תהיה עם שימלה בלי תחתונים.אפקט החימום עם תנועות אגן איטיות לאורך זמן שייתגברו כמובן..יעשה לך פלאים ותרגיש מצויין ( אני מאמין שגם היא תרגיש מצויין)
עזובתך מאדוויל בנאדם... תושיב אותה על הכתפיים שלך ( כמו שמרימים ילד על הכתפיים...)רק שהיא תהיה עם שימלה בלי תחתונים.אפקט החימום עם תנועות אגן איטיות לאורך זמן שייתגברו כמובן..יעשה לך פלאים ותרגיש מצויין ( אני מאמין שגם היא תרגיש מצויין)
א אנונימי סקסי New member 26/8/14 #44 מה הסיפור שלך הא?!? מה מציק לךךךך שמת אותי כמטרה?! אז מוצק אנלא הבנאדם הנכון.. תתקדמי ומהר ואל תסתכלי אחורה.. ממורמרת ..בעע
מה הסיפור שלך הא?!? מה מציק לךךךך שמת אותי כמטרה?! אז מוצק אנלא הבנאדם הנכון.. תתקדמי ומהר ואל תסתכלי אחורה.. ממורמרת ..בעע
א אנה לנקין New member 26/8/14 #47 בני אדם אני דווקא מכבדת. הזויים שבאים לפה לחפש זיון - פחות. במיוחד אם הם ערסים.
א אנונימי סקסי New member 26/8/14 #48 הא כן?! למה מה את באת לחפש כאן מרשם לעוגה?! או טיפים לחיים מאושרים עם בעלך המקסים?!? פחחח .. אך ורק זיון זיון ועוד פעם זיון!!!
הא כן?! למה מה את באת לחפש כאן מרשם לעוגה?! או טיפים לחיים מאושרים עם בעלך המקסים?!? פחחח .. אך ורק זיון זיון ועוד פעם זיון!!!
A A לוןA New member 26/8/14 #49 ו...נעצור את זה פה אנה, לכי לשבת ליד אולטרא אנונימי- אתה יושב ליד G מאסטר תמשיכו ככה, לא יהיה כדור בהפסקה!
ו...נעצור את זה פה אנה, לכי לשבת ליד אולטרא אנונימי- אתה יושב ליד G מאסטר תמשיכו ככה, לא יהיה כדור בהפסקה!
א אנונימי סקסי New member 26/8/14 #50 חח למה דווקא ליד גי? שים אותי ליד איזה גברת חמודה��
A A לוןA New member 26/8/14 #52 תאמין לי שעשיתי לך רק טוב אם אני מושיב אותך ליד מישהי- אתה תכיר אותה. אם אני מושיב אותך ליד G אתה תכיר את כולן
תאמין לי שעשיתי לך רק טוב אם אני מושיב אותך ליד מישהי- אתה תכיר אותה. אם אני מושיב אותך ליד G אתה תכיר את כולן
א אנונימי סקסי New member 26/8/14 #54 חח אחלה מנהל מאסטר נעים מאוד..�� אלון שתבין אני חדש כאן.. ואיזה מהומות כבר עוררתי וועליק
חח אחלה מנהל מאסטר נעים מאוד..�� אלון שתבין אני חדש כאן.. ואיזה מהומות כבר עוררתי וועליק
G G מאסטר New member 26/8/14 #58 אל דאגה A לון...חיבוק אחד חזק והוא יהיה ילד טוב.. אתה יודע שאני לא אוהב לחלוק בנשים שלי...נכון ?