שאלה!

NiGa

New member
שאלה!

קורה לי לא פעם שאני נגרר עם אנשים לוויכוחים על דרים, שהם אומרים שדרים זה סתם מריבות ומרוצים איזה נגן מהיר יותר, מי יעשה את התפקיד הכי מורכב - וכל השירים שלהם זה בלוך בלי רגש ופואנטות... אני כמובן תמיד סותר בנחרצות, אבל... מה אתם אומרים על זה?

Uv Kruvi

New member
אני אומר...

שנמאס לי לריב עם אביחי על זה ש"אין לפטרוצ´י רגש!!!" מעצבן... מממ... כן...קרה לא פעם שאני ואתה מגנים על דרים, ואנשים משתגעים עלינו... נראה לי שזה בגלל שכל אחד רגיל לסוג מוזיקה שלו... לא יודע...התרגלתי אני מניח...

RevitallicA

New member
וואי...בדיוק היה לי ויכוח על זה

עם בני אפרו בשברולט...שאמר שדרים הם סתם להקה בלי רגש... ושיש להם המון טכניקה אבל בלי טיפת רגש... אני גם לא מרגישה יותר מדיי רגש...אבל מי אני שאחליט?! הם טובים וזהו!

puckman

New member
הם פשוט מקנאים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הם מקנאים שלדרים יש כלכך הרבה כשרון. אז הם ממציאים שקרים!

o0 Metallica 0o

New member
מישו יכול להסביר לי אחת ולתמיד !?!?

מה לעזאזל זה שברולט והיד פארק ?!?!?!?!?

PurpleGoat

New member
הממ..

אני חושבת שאולי יש אנשים שחושבים ככה בגלל שבאמת יש הרבה טכניקה בשירים של דרים, כל אחד מהם הוא כמעט (כמעט?) גאון בתחום שלו, וכן, יש להם תפקידים מסובכים.. רק חבל שאותם אנשים מפספסים את הרגש שבדרים, ויש להם המון רגש... צריך רק לשמוע את scenes from a a memory או למשל את... wait for sleep.. בשביל להבין את זה.. בכלל, אולי האנשים שקובעים שלדרים אין רגש קובעים את זה על שמיעה ראשונה..? הרי זה הדבר שהכי בולט בשמיעה ראשונה אצלהם (זה לפחות מה שאני חשבתי.. לא "יו זה ממש יפה", אלא "יו.. זה ממש מהיר ומסובך")... ובכלל, חלק מהטכניקה של דרים היא לכתוב כמה תפקידים "מסובכים" כאלה, ואז להצליח לשלב אותם זה בזה בצורה מושלמת.. הם ממש לא עושים תחרויות "מי יותר מהיר"... (אפילו שפעם אחת הייתה יכולה להיות מאוד משעשעת =)

orbiti

New member
מה שאני לא מבין

זה איך אנשים מוצאים יותר רגש בסולואים של 5 דקות על סולם הבלוז בלי שום כיוון מלודי, ואיך אנשים יכולים להקשיב לקטעים עם קצב מונוטוני, ואיך אנשים יכולים להקשיב לשיר עם מלודיה של שני תווים. לא מבין אנשים! בכלל!

NiGa

New member
אני תצמיד אומר...

שדרים פשוט הרסו לי את זה! אי אפשר יותר לשמוע שיר של 4 אקורדים... אי אפשר יותר לשמוע שיר עם 2 טמטמים ומקצב באנאלי... אי אפשר!!! זין על דרים! מהיום פורום זה הוא פורום אנטי דרים (not...)

NiGa

New member
באופן כללי,

לדעתי יש מין משיכה תמידית לרדת על הדברים שהולכים כולם אוהבים דרים? בוא אני אצא נשמע מבין ומגניב כזה ואגיד שהם לא טובים כי... יכול להיות שהוא צודק, אבל לדעתי הפוזה בלתי נמנעת...

PurpleGoat

New member
אבל לא כולם אוהבים דרים

כולם אוהבים בריטני וקטשופ וכאלה =) הייתי רוצה לחשוב שאנחנו ק-צת מיוחדים =)

NiGa

New member
ששששששששששששששששששש!!!

אל תרדי על הקטשופ! שיר שולט

electricGirl

New member
חחחחחחחחחח

איזה שיר קרוע פעם ראיתי אותו כשהייתי קצת מסטו*** ולא יכולתי להפסיק לצחוק איזה שעתיים אחרי זה איזה סרטים זה עושה

Bodom-child

New member
אתה יודע כמה שאני לא אוהב אותם

ובכל מקרה ב80 אחוז מהמקרים אתה צודק בקשר לאנשים המגניבים שרוצים להשמע מאגניבים ואומרים שדרים זה קקה.

PurpleGoat

New member
רוב האלה שאני שמעתי..

עושים מעצמם מוזיקאים מתוחכמים... "אההה כל הדרים הזה לא משהו, אני שומע רק סימפוני איכס"... ולינקין פארק

NiGa

New member
אוקיי אבל אתה בנאדם

שאני סומך עליו שהוא לא אפס שמנסה להיות מאגניב, אלא בן אדם ששמע דרים ומכיר דרים והחליט שהוא לא אוהב לגיטימי...

sagireuven

New member
אחי....

לדעתי? הם מלאים בטכניקה,אבל זה לא אומר שאין רגש...מי יגיד לי שלסטריאני למשל אין רגש? רק קנאים אומרים דברים כאלה... וחוצמזה בוא נניח שהאנשים האלה צודקים ושיש להם רק טכניקה-אז מה? הטכניקה הזאת עושה מוזיקה טובה נקודה לא מעניין אותי כלום מעבר לזה... מי קבע שטכניקה זה לא טוב?

NiGa

New member
אני מסכים איתך

שטכניקה זה גם סוג של מסר במוזיקה.

למעלה