שאלה

Galuush

New member
שאלה

היום יש לי מכשיר אייפון 4s ואני רוצה להחליף מכשיר, כנראה לאייפון 5c.
רציתי לדעת אם ברגע שאני משיגה כרטיס נאנו סים אז זה מבטל את הסים הישן? במידה וכן, האם אני עדיין יכולה לראות את כל האנשי קשר וכל התוכן במכשיר הישן כדי להעביר למכשיר החדש? והאם האייטונס יסתנכרן לי עם המכשיר החדש ואז אני אוכל להעביר את השירים למכשיר החדש בלי בעיה?

תודה מראש :)

תשובות

1) הביטוי "משיגה כרטיס נאנו סים" לא ברור. כדי שהאייפון החדש יעבוד עם אותו מספר טלפון שיש לך כיום - את צריכה "להשיג" את כרטיס הנאנו בחברת הסלולאר אליה את משתייכת כיום. כשהחברה תיתן/תמכור את הכרטיס החדש - היא תבטל את הכרטיס הישן. אלא אם התכוונת לרכוש נאנו סים עם מספר חדש, או כזה המשולם מראש.
2) כשבאייפון אין כרטיס סים לא תוכלי לעשות עימו דבר. לכן, לפני
שאת מבטלת את הכרטיס שבאייפון 4S בצעי לו גיבוי באמצעות האייטיונס. כשתכניסי את הכרטיס החדש למכשיר החדש ותחברי אותו למחשב (לאייטיונס) תוצע לך האפשרות אם להפעיל את המכשיר כמכשיר חדש או לשחזר מהגיבוי - בחרי באפשרות לשחזור מהגיבוי.

Galuush

New member
תודה רבה על התשובות

איך אני מגבה על האייטונס את המכשיר הישן?

גיבוי לאייפון באמצעות אייטיונס

ראי הסבר באיור המצ"ב.
תנאי ראשוני לביצוע הגיבוי הוא חיבור האייפון למחשב והפעלת אייטיונס עד שתראי את המכשיר שלך באייטיונס (שלב 1 באיור).

amitp

New member
2 -->

2. There is no problem in using a pre-activated iphone "sans-SIM". The only restriction is that you have to use a SIM card for the first time you use it in order to activate it. Afterwards you can use it without a sim card.

תודה!!!

המידע חדש בשבילי.
יחד עם זאת אני מניח שהתשובה עונה לשאלת השואלת - שכן בכוונתה להחיף מכשיר, גיבוי וכד'.
שוב, תודה!

למעלה