שאלה.....

ThEEdgE

New member
שאלה.....

יש פה עוד מישהו שהוא מתנדב נוער או שרק אני? ואם יש אז כמה זמן אתה מתנדב כבר ואם היה לך אירוע מעניין? (לא יודע הפורום יבש אז חשבתי על נושא לשרשור--אבל ששיך לנוער....)

or_k

New member
אני נוער

אני מתנדב כמעט שנה בבסיס הנוער פ.מ. בבאר שבע. ואירוע מעניין עדיין לא היה.

ThEEdgE

New member
גם לי....

אני מתנדב בבסיס הנוער במודיעין כבר 7 חודשים וחוץ מכמה חפצים חשודים מקרי אלימות ורכבים חשודים מחסומים וכאלה אין כלום..... עוד מישהו מהנוער???

ofirgaon

New member
אני אמנם בן 18

אז אני חושב שאני לא נקרא "מתנדב נוער" נכון? אבל גם לנו לא היו הרבה אירועים.. רק כמה חפצים חשודים (אתמול טיפלנו בשואב אבק חשוד), כמה בני מיעוטים, והתפרצות לדירה.. ואיזה פדיחה היתה לי עכשיו!!! החזרתי את חברה שלי הביתה (סיבוב של 2 דקות אבל צריך לעשות פרסה איפה שאסור) אז טוב אני עושה פרסה פתאום אני קולט בנתיב הנגדי של הכביש את המב"ס שלי!!! באמצע שאני עושה פרסה איפה שאסור!!! הוא כזה עושה לי שלום עם חיוך כזה !! באתי למותתתת איזה פדיחות... נראה מה הוא יגיד מחר אני אלך לקבוע משמרת...

ThEEdgE

New member
נכון אה וגם חחחחחחחח

שואב אבק???? איך לעזאזל הגעתם לזה??? לא אתה כבר לא נוער אחרי 18 אתה לא...... אני לא מאמין שהמב"ס יגיד לך משהו חוץ מאיזה בדיחה או שתיים וייתן לך עצה שלא תעשה את זה כי חבל ששוטרי תנועה יתפסו אותכם..... הוא לא יכול לעשות כלום כי הוא לא שוטר תנועה....

ofirgaon

New member
כן אני יודע, בכל זאת פדיחות =)

קיצר שמענו דיווח בקשר "*** (זה המספר של אחת הניידות בצפון תל אביב-מצונזר) מכשיר חשוד בדניאל מוריץ 34".. אנחנו במקרה היינו ליד אז החלטנו לקחת את זה עלינו, הודענו בקשר ל*** שלא יטרח עד לשם ובאנו.. שידורי הלווין של ´יס´ של כל הבניין הפסיקו לעבוד אז אחד השכנים הלך לארון החשמל המרכזי לראות מה גרם לזה חשב שאולי זה יעזור להסתכל על הארון חשמל... קיצר הוא מצא שם שואב אבק... בסדר לא רצינו לגעת למרות שכולנו ידענו שזה ארון חשמל (חוץ מהשכן שהיה משוכנע שזה מטען חבלה חחחחח).. אז התרחקנו מהמקום (למרות שאם זה היה מתפוצץ היה לוקח את רוב הבניין איתו) וחיכינו לחבלן שהגיע אחרי 20 דקות בערך, הסתכל על ארון החשמל, עשה מה שעשה (הוא לא רצה שנהיה שם בחדר אז אף אחד לא ראה בדיוק מה שהוא עשה), אבל נשמעו קולות של חבטות חזקות בקיר, כאילו הוא מנסה לשבור את השואב אבק.. אחרי חצי דקה הוא יוצא ואומר "זה שואב אבק".... וזהו =) היה בהחלט משעשע..

ידיד שלי היה מניח תיק ומזמין משטרה

בשביל שלא יהיה משעמם לו בסיורים הוא היה אוהב לעשות שטויות ולהתקשר אנונימי ולומר שיש איזה בלגן אבל תמיד שלחו את השוטרים לאותו אירוע ולא אותנו הוא כבר לא מתנדב אצלינו עזב או סולק אני לא יודעת

מתנדב

New member
זה ממש לא חוכמה, מה שידיד שלך

עשה, זה בסך הכל מהווה מטרד למשטרה, וגם לציבור עצמו. חבל מאוד שיש כאלו שמנצלים את ההתנדבות שלהם לרעה.

חחח לנו היה אחד כזה פעם בתחנה של

הכיבוי. הוא היה מצית שריפות ומתקשר לתחנה.... ועוד הדפוק חשב שלא יעלו עליו, כמובן שבסוף כן עלו עליו.....

McH3

New member
אני...

מתנדב 4 חודשים באיזור יש"ע לא משהו מעניין, לפעמים הערבים בכפר עושים קצת בעיות, אך זהו תפקידו של הצבא.. ופעם אחת שמעתי ב-12 בלילה בקשר "מתנחלים יורים על בית של ערבי בכפר, מה לעשות?" לא יודע איפה זה היה אבל זה קרע אותי מצחוק!!

איתי 17

New member
וגם אני

גם אני מתנדב, אני בן 17, מתנדב במרחב ירקון, אני סגן מפקדת מפקדת נוער ויש אצלנו מלא מה לעשות

ofirgaon

New member
מה זה מפקדת נוער בכלל?

ואיפה אתם? אני מבסיס נאות אפקה..

מתנדב

New member
אופיר?

אתה עושה פרסה במקום שאסור?, לא מתאים לך בתור מתנדב לעשות את זה

ThEEdgE

New member
????

פרסום??? מי עשה פרסום? מפקדת נוער זה ה"בסיס" שממנו הנוער חותם ויוצא לפעילויות אני פעיל כבר 7 חודשים בבסיס צאלון במודיעין.... אבל לא למשך הרבה זמן....

or_k

New member
מפקדת נוער

בסיס שמורכב בעיקר מנוער, ומבוגרים שהחלו בבסיס כנוער.

dpg

New member
זה לא בדיוק ככה אצלנו...

אני מתנדב בבסיס נוער ירקון מרכז ת"א כבר שנתיים ויש יותר מידי מה לעשות בכל התחומים (פח"ע כל שתי דקות ופלילי אם יש בסביבה וצריך אז כל 10 דקות) והבסיס נוער שלנו נמצא במרכז הפעלה רגיל של מתנדבים פשוט מאוד עשו חדר של מפקדת נוער שזה שוק לא נורמלי אבל אחלה אנשים...

ofirgaon

New member
איזה בסיס הפעלה DGP?

בטח זמנהוף לא? ותגיד החיילת הזאת שאני רואה תמיד באבטחות זאת המפקדת שלכם? מד"נית?

dpg

New member
כן

זה בסיס זמנהוף כן המד"נית היא המפקדת והיא אחלה של מפקדת... ודבר שני אתה יכול לקרוא לי פרלוב

ofirgaon

New member
היא המפקדת גם של הבסיס הפעלה עצמו?

איפה זה בכלל? יש הרבה מתנדבים? (אני לא מדבר על נוער)

dpg

New member
תן לי להסביר

כפי שאמרתי לך היא המפקדת של מפקדת הנוער אצלנו בבסיס. בנוסף לכך היא עברה הכשר של מפעל בסיס והיא משמשמת בתור חלק מהסגל של הבסיס ויצא כמה פעמים שהיא החזיקה לבד את הבסיס ודווקא הלך לה טוב... אם את שואל אז המיקום של הבסיס הוא נמצא בין קינג ג´ורג´ לכיכר רבין ויש דווקא כמות נכבדת של מתנדבים...

למעלה