שאלה !!!

SHLACK

New member
שאלה !!!

איפה אני יכול להשיג משחק של סנוקר טוב ויפה להורדה מהאינטרנט משחק מלא תודה מראש .

BluePrint

New member
למה טעות?

המשחק יהיה אולי קצר למדי, אבל אל תגיד לי שמשחק תפקידים המבוסס על "חגיגה בסנוקר" לא יהיה טוב. דמויות קבועות: המוזג (Bartender) המאבטח (Bouncer בהתאמה לימינו) האלוף (שכולם באים לנסות לנצח אותו) דמויות אקראיות: "פושטקים" מהרחוב כנופיה מקומית "סתם" אנשים שבאים לשחק\לשתות\להעביר זמן. אני בטוח שאפשר להריץ לפחות שלושה ארועים מעניינים על הבסיס הזה.

DDN

New member
ומשחק סנוקר במרוצללים

יכול להיות דרך נפלאה לקבל את המשימה. אם נלך על הקלישאה של הפנטזיה של החבר´ה שנפגשים בפונדק. ???????Now, Can you dig that, SUCKAAAAA

שכחת את האיש המסתורי

שאף אחד לא מכיר, והוא משחק סנוקר יותר טוב מכולם. והאפשרויות לגביו: א) הוא הלוזר שהסתובב פה פעם וחזר לנקום אחרי שהתמקצע במונקו ולאס וגאס. ב) הוא השטן, ומנסה לשכנע אנשים להמר נגדו על נשמותיהם ולהפסיד. ג) הוא מנסה לגלות כשרונות לעסק הימורים שהוא מפעיל. ד) הוא בעצם הבת המחופשת של בעל הבית, שמתפלחת לשחק סנוקר למרות איסור אביה ה) הוא צ´רלי, שמישהו הפליל אותו והכניס אותו לכלא, והוא בא לחפש אותו עכשיו. ו) הוא סוכן סמוי שמחפש עבריין שידוע במהלכי הסנוקר המקוריים שלו. ז) שתיים או יותר מהאפשרויות. לפעמים, אפשר לעשות דברים מקוריים עם קלישאות...

l o s t

New member
ואני רוצה לשחק את ה...

אשאמי הזקן שמתחיל אם המלצריות ... : )

Sabre Runner

New member
אז בואו ננסה.

(אני לא כל כך מכיר סנוקר אז משהו אחר...) ...It was the best of times, it was the worst of times הלילה היה צעיר אבל כבר היו לי שלוש מאות שקל חדשים בכיס בגלל שלושה צעירים טיפשים שכרגע יצאו מהאקדמיה וחשבו שהם יכולים לנצח את כולם. ליד השולחן שבו שיחקתי התאסף קהל קטן שהסתכל על מעלליי. הכדורים מ1- עד 7 היו מסודרים בשורה אלכסונית בניצב לפינה השמאלית הרחוקה. הכדור הלבן היה קרוב לידם. נתתי מכה קלה בלבן ומיד המשכתי עם יריה רצופה ומהירה של השבעה האחרים. הראשון נכנס בקלות וכך גם השני והשלישי. הרביעי כמעט פספס ואת החמישי החטאתי. השישי לא הגיע בזמן לפני הכדור הלבן ועל השביעי כבר ויתרתי. התת-מקלע היה תרגיל קשה מאוד. טוב, עד שהמשלוח היומי לחגורה יגיע עם כל נהגי המסחריות שמחפשים אקשן, אני אוכל לנסות עוד כמה תרגילים. לקחתי שני מקלות והנחתי אותם על הפינה שמאלית הרחוקה כשהם מכוונים לפינה שמולה, מימין למטה. מקל שלישי הנחתי לידם כשהוא מכוון לכיס הצידי מימין. שני כדורים הנחתי בפינה המקבילה, משמאל למטה, ומאחוריהם משולש. עוד כדור הנחתי בכיס האמצעי השמאלי ולידו עוד משולש. שלושה כדורים נוספים הנחתי ליד הכיס הימני ברבע עיגול מסויים. את הכדור האחרון הנחתי ליד הפינה הימנית למטה ואת הלבן במקום הפתיחה שלו, קרוב אליי באמצע. התייצבתי משמאלו וכיוונתי טוב. תמיד אהבתי את יריית המסילה.

BluePrint

New member
let´s shoot some pool

קול רעם מתגלגל נשמע מבחוץ וכל הנוכחים באולם הסתכלו סביב, המוזג מאחורי הבר ניגש למזוג כוס בירה והניח אותה מתחת לדלפק. כדקה אחרכך נכנס אל האולם גבר צעיר לבוש בג´ינס ומעיל עור שחור, הוא העביר יד בשערו שהגיע מעט מתחת לקו הלסת וניגש אל הבאר כשחיוך מתפשט על פניו. "יהושוע אלמוג!" פנה אליו המוזג כאילו מודיע לכל הנוכחים. "דניאל מזרחי!" ענה לו הגבר כשהוא מושיט את יד ימין אל זרועו השלוחה של המוזג ולחץ את ידו בכוח. השניים התכופפו מעל הדלפק וטפחו אחד לשני על הגב. "מה קורה יוש?" שאל דניאל כשזה התיישב מולו, "כבר חודשיים וחצי שאני לא מצליח להתקשר אליך." "תביא לי הייני ואני אספר לך הכל." ענה יהושוע כשהוא פושט את המעיל ומניח אותו על הדלפק. דניאל חייך והרים אל הדלפק את כוס הבירה שמזג דקה לפני. "החשבון שלך עדיין לא שולם מלפני שנסעת" הוא אמר כשהגיש את הכוס. "כמה?" שאל יהושוע ודניאל סימן 3 באצבעותיו. "מאות?" דניאל קיפל את הקמיצה והאצבע כך שרק האמה נשארה מצביע מעלה כלפי יהושוע. "לך תזדיין" ענה לו יהושוע לפני שלגם מהבירה הקרה, "אתה יודע שאפשר לסמוך עלי." הוא הניח את הכוס ושלף כרטיס אשראי מכיס פנימי במעיל והגיש אותו לדניאל שהסתובב אל הקופה. "אז מה קורה איתך? לאן נעלמת כל כך הרבה זמן? חשבתי שהפסטיבל הוא רק שבוע." שאל דן כשהחזיר את הכרטיס. "אל תשאל, איזה טרוף היה שם..." יוש התמתח לאחור וחזר להשען על הדלפק, "פגשתי שם בחורה לא נורמאלית..." חצי חיוך הסתמן על פניו של דניאל כשהוא התכופף מעט אל חברו. יהושוע הניח את הבירה והתיישר על כסאו, "עזוב. בקיצור היה שבוע מטורף, ואחריו התחברתי עם קבוצת רוכבים מפנמה ונסעתי איתם כמעט עד לגבול קולומביה. אני אספר לך הכל מאוחר יותר." סיים יוש והסתובב מעט על כיסאו. "אני רואה שאיחרתי למופע" הוא אמר והחווה ההתקהלות מסביב לאחד השולחנות. "אתה לא מפסיד כלום" ענה דניאל וניגב את הדלפק המבריק, "הוא עדיין לא מצליח את ה"מכונת יריה". אבל תגיד, מה קרה לדויד? הוא לא נשמע טוב. "אני באמת לא יודע, שמתי לב לזה כשירדתי מהמטוס, כאילו שהאגזוזים סתומים. הייתי צריך לחתוך את צינורות המפלט בשביל להתניע, מחר אני מתכוון לפרק ולנקות אותו. עד סוף השבוע הוא יהיה כמו חדש."

למעלה