שאלה

dawn 14

New member
שאלה

משהו יכול לרשום כל מיני ציטוטים כדי שאני יוכל לרשום בכרטיס שלי אבל שיהיה ציטוט יפה במיוחד.

talrv

New member
אממ..

יש המון.... את רוצה משהו מסויים ? כאילו, בנאדם מסוים או ציטוט מצחיק, או עם משמעות??? כי פשוט יש המוןןןן..

dawn 14

New member
אני רוצה

דברים יפים או מצחיקים או סתם באפי ואנג´ל.

talrv

New member
כמה רעיונות..

הייתי נותנת כמה וכמה ציטוטים, אבל הם ארוכים מדי (בדקתי את זה
) אז ניקח מהקצרים יותר - יש כמה ארוכים טובים במיוחד אבל הם ארוכים מדי: "I may be dead, but I´m still pretty" "Come on! Vampires! Grrr! Nasty! Let´s annihilate them, For justice and for the safty of puppies - and Christmas, right? Let´s fight that evil!" (הציטוט המלא לא ייכנס לך, אני מקווה שזה יצליח..) "Do you think I chose to be like that? Do you have any idea how lonley it is, how dangerous? I would love to be upstairs watching TV or gossiping about boys or, God! Even studying! But I have to save the world. Again.." (שוב בתקווה שיעלה כל הציטוט, למרות שלא נראה לי) והמשפט המדהים (אם את סטאר קרוסית, ולמישהי יש כבר בחתימה את "forever, that´s the whole point")
"How´s Forever? Does Forever work for you?"
את גם מוזמנת לקחת כל אחד מציטוטי הזאנדר שבחתימה שלי, אם בא לך.. ואם יעלה לי עוד משהו בראש אני אציע..

יש טעות קטנה בחתימה שלך מוגי...

וסליחה על הקטנוניות
הציטוט הוא פשוט: Oh god, my leg! my lef! בלי MY
ושוב... סליחה על הקטנוניות.

B a n j o

New member
מאיזה פרק זה ?

כי ראיתי את הקטע הזה לפני THE GIFT אז אני לא בטוח מאיפה

כן זה מ The Gift (ספוילרון לפרק)

בקטע שבאפי מגנה על איזה נער שערפד תקף אותו, ואין לו מושג מה זה בכלל "קוטלת" . אז באפי אומרת לו את זה
קטע נחמד ביותר.

B a n j o

New member
זה שהקטע היה שם

אני יודע אבל הוא לא היה עוד קודם ? כי אני בטוח ב- 99.9% שראיתי אותו לפני THE GIFT, ואני לא היחיד אוווווווווףףףףףףףףףףףףףף !!!!!!
אני משתגע ! באיזה פרק זה היה גם???????

גם אני הייתי בטוח

שראיתי את זה לפני THE GIFT באחד הפרקים של באפי, בגלל זה כשהורדתי את הפרק הזה בהתחלה חשבתי שנתנו לי פרק לא נכון....

וואי באמת

עכשיו אני נזכר איפה ראיתי את הקטע הזה לעזאזל.... בפרסומת לבאפי בכלל ראיתי את זה..... זה כל כך בלבל אותי, חשבתי שזה פרק ישן כי זה נראה כזה הומור של פרקים קודמים של באפי, לא יודע, פשוט התחושה של הקטע הזה...

~*~gaL

New member
"Someone wasn´t worthy..."

RILEY: We still got men out there. SPIKE: Well, let´s go save ´em, by gum. או כל ציטוט אחר של ספייק :))

ד י י ז י

New member
עוד ציטוט ספייקי:

How can I thank you, you mysterious, black-clad hunk of a night thing? No need, little lady, your tears of gratitude are enough for me. You see, I was once a badass vampire, but love and a pesky curse defanged me. Now I’m just a big, fluffy puppy with bad teeth. No, not the hair! Never the hair! But there must be someway I can show my appreciation. No, helping those in need’s my job, - and working up a load of sexual tension, and prancing away like a magnificent poof is truly thanks enough! I understand. I have a nephew who is gay, so… Say no more. Evil’s still afoot! And I’m almost out of that Nancy-boy hair-gel that I like so much. Quickly, to the Angel-mobile, away!” תבחרי לעצמך קטע משם.. בכל מקרה יש מלאאאא ציטוטים אבל עכשיו קשה לי לחשוב על משהו...

מת על הציטוט הזה

כשראיתי את זה בפרק של אנג´ל נקראתי מצחוק כשספייק אומר to the angel-mobile! מאיזה פרק של אנג´ל זה? חייב את הקטע הזה על המחשב..

למעלה