שאלה!

שאלה!

היי! יש לי שאלה. מתישהו יצא תרגום מלחמת הנשמות? כי אין לי כוח להתחיל לקרוא באנגלית, אני ם ככה מוצפת בהמון חומר לקריאה. מלודי

SaberTooth

New member
כרגע, לא...

נכון לרגע זה, אופוס לא מתכננים לתרגם את מלחמת הנשמות, כנראה שתאלצי לקרוא את הסדרה באנגלית.

La Gamba

New member
טיפ שלי לתיכוניסטים...

אם קאתם את מלמת הנשמות, הבור ריפורט שלכם מסודר לכל הבגרות. צריך לעשות על שש ספרים, וכל ספר מהטרילוגיה נחשב כשניים. זה פשוט אחלה.

couchpotato

New member
כי הספרים מחולקים לשניים

ואני קראתי עד היום 14 ספרים באנגלית... עוד 3 לחלק את הספרים של מלחמת הנשמות לשניים, ואני חושב שאני אוכל איכשהו לדחוף עוד 3. ואני עוד בכיתה ח´ אז אני כבר מסודר לבגרות.

La Gamba

New member
לא יודע עד כמה זה נכון...

אבל הם נחשבים לשניים בגלל הגודל של הספרים הנ"ל.

6 ספרים? ממש לא

מי אמר לך שצריך לעשות בו*ק* רפורט על שיש*ה* ספרים??? למעשה לא היה לי מושג שבכלל צריך בוק רפורט לבגרות...המורה שלנו מעולם לא הזכירה את זה...למרות שהיא עושה לנו כל חודש בוק רפורט... אבל אפילו אם יש צורך בבוק רפורט, לא יכול להיות שישה ספרים- מתי בדיוק אתה אמור להספיק את זה? הבגרות נמשכת שלוש שעות בלבד(כולל האורל)!

et81

New member
לדעתי הוא צודק

הבוק ריפורטים הם חלק מהבגרות בעל פה, והם לא חלק מהבגרות של ה-3 שעות. ET

לא בטוח...

כשאני עשיתי את הבגרות באנגלית, המורה שלי החשיבה בוק ריפורט כ-200 עמודי קריאה. ככה כשקראתי איזה דראגונלאנס של 600 עמוד, זה סידר לי את כל הבוק ריפורטס. אולי זה משתנה לפי דרישת כל מורה. הרי בבגרות צריך מקסימום לספר בחלק המילולי (אוראל) על ספר שקראת. מי יכול לפקח על זה? אף אחד.

מירטל

New member
לא בעתיד הקרוב.

אז תוסיפי בסוף הרשימה- בכל מקרה עד שזה יגיע לארץ תצא לנו הנשמה.

למעלה