שאלה

Razul 20

New member
שאלה

כרגע אני עדיין חיילת אבל אני מתכננת ללמוד הוראה לגיל הרך,ומכל האופציות שבדקתי סמינר הקיבוצים הכי דיבר אליי,ולי זה לא שינה שזה בת"א בעוד שאני גרה בב"ש (אני גם ככה משרתת בצבא בצפון הרחוק,ככה שת"א זה בקטנה בשבילי..) כשדיברתי על זה עם ההורים הם העלו נושא שאומנם חשבתי עליו,אבל לא לעומק-המחיר של הנסיעות (אני לא מתכוונת לגור במרכז) ועייפות מצטברת שיכולה להגרם מכך והציעו לי לשקול ללמוד אולי במכללת קיי,שעל המסלול הזה שם בקושי מצאתי פרטים.
למרות שאני ממש מקדימה חזון למועד כי אני משתחררת בדצמבר,אז גם ככה לא אוכל להתחיל ללמוד בשנת לימודים הקרובה,אני שואלת האם באמת זה משנה אם לומדים הוראה לגיל הרך בסמינר הקיבוצים או במכללת קיי?יש פה כאלה שלמדו באחד מהם? אומנם ש לי זמן אבל אני רוצה לתכנן קצת מראש..
 
אני למדתי בסמינר הקיבוצים


אני חושבת שכל מכללה מעניקה משהו אחר. לא יודעת איך זה במכללת קיי.
אהבתי מאוד את זה שבסמינר הקיבוצים-הלימוד הוא בגובה העיניים, יש כבוד למרצים והמרצים מעניקים לך כבוד. אהבתי את המגוון של השיעורים שכל אחד הצליח למצוא את עצמו.

המקום עצמו נתן לי המון השראה ואני אישית מאוד שמחה שלמדתי שם.

בוגרת מסלול חינוך יצירתי-מסלול מאוד ייחודי.

אין ספק שעניין הנסיעות ישגע אותך כי לרוב הלימודים הם כל השבוע, אולי כדאי לשקול את זה רק אם את מתכוונת לעבור לאיזור תל אביב והסביבה.
 
למעלה