שאלה

danielevy

New member
שאלה

למה מתעלמים בשיטתיות מפינק פלויד בפורום הזה ? לא בקישורים, לא בסקרים... אטום הרט מד´ר והדרק סייד זה לא מתקדם ?

begone

New member
לא מתעלמים

היה דיון על פינק פלויד לפני כמה עמודים. הלהקה פשוט קצת לא קיימת כאילו כזה, דהיינו הם לא ממש עושים דברים היום. חוץ מזה, כמה אפשר לדבר על פינק פלויד? יש לך שאלה ספציפית? (כן, הם כן רוק מתקדם בחלק מן הזמן)

danielevy

New member
שום שאלה ../images/Emo13.gif

רק רוצה לדעת למה הם לא בקישורים של הלהקות החשובות

begone

New member
אה, יש לזה הסבר

מנהל הפורום, אריק, לא מת על פינק פלויד. זה למה...חוץ מזה הרשימה הזאת קצרה מאוד, ואי אפשר להתייחס אליה ממש ברצינות. רוצה רשימה? הנה רשימה

אחלה רשימה, אחלה אתר..

חוץ מהביוגרפיות וההסברים על הכל! יש שם גם חלק של מאחורי הקטעים, לכו לזה, בעיקר אהבתי את: 31, 27, 49, 50, 53, 60 אחלה שינוי בעיצוב גם

דוקא נכון

הרשימה שיש כאן היא ייצוגית בלבד. בשביל החומר האמיתי יש את הכתובת הרצה שם למעלה, רואה? עם הכיתוב של המדריך העברי, ועכשיו הוספתי גם קישור לאנציקלופדיה. משני המקומות האלה אתה יכול להגיע לאן שאתה רוצה ברשת הפרוג, ולקרוא מיליון ביקורות, דעות, שבחים ודברי תועבה וזימה. לו הייתי כאן רק כדי למחוק הודעות, לא היה מי יודע מה טעם ואופי לפורום הזה. לא מעניין אותי לתחזק עיר רפאים. התחושה שלי לא אפשרה לי לשים את פינק פלויד שם עם לב שלם. זה אומר שהם עושים משהו לא טוב? מה פתאום! זה אומר שבעיני הם לא הכי בקטע של פרוגרסיב כמו, למשל, ג´נטל ג´ייאנט, או מאגמה. אבל זה סתם עניין של פרשנות. זה לא אמור למנוע מאף אחד כאן לדבר על פינק פלויד. אני בעד. ומדברים, לא חסר. אתה מוזמן להוסיף כמה שתרצה, רק בטוב טעם ובלי one-liners בבקשה. המשך טיול מהנה שיהיה לכם!

אכן יש התעלמות

משום מה קימת התנשאות של חלק מאוהבי הפרוג מול הפינק פלויד. אולי בגלל שאם הרבה מאד אוהבים את הצד האפל אז זה כבר לא ייחודי לשמוע את האלבום. אישית אני רואה ב- ג´נסיס TR עד TOTT ובפינק פלויד AHM עד WYWH כהרכבים המוצלחים ביותר שידע הפרוג.

אז לפי מה שאתה אומר

החומה ו animals לאט נחשב שפרוג... אתה טועה!! ותוכל לכתוב את האלבומים של ג´נסיס?

ג´נסיס

למי שלא מכיר מומלץ להתחיל עם "מוכרים" אבל זהירות! הקטע השלישי (שפך הנהר החמישי) עלול לגרום לבכי מרוב אושר. מצ"ב אתר שמציג כיאות את השקפתי לגבי האלבומים של ג´נסיס: http://home.tiscali.no/progforest/ggg.htm#pound

ganooov

New member
מתקדם גם מתקדם. ../images/Emo13.gif

בכל אופן, תמיד יש את הפורום שלי (552) ואנחנו מדברים שם מדי פעם גם על פינק פלויד, אם כי הפורום הנוכחי יותר רציני ומקצועני מהזה שלי.

למעלה