שאלה

tsufi me

New member
שאלה

הייתן יורדות למשהוא שפגשתן הרגע בלי קונדום?
הכוונה שלי היא למכר ותיק שלא פגשתן תקופה ארוכה ...

מניסיון זה קורה והרבה, טוב או לא זאת שאלה

אחרת, ברור שהמצב האידיאלי הוא לעשות בדיקות לפני מין אוראלי גם ולברר על הפרטנר יותר טוב. בפועל זה לא משהו שקורה בדרך כלל ולא עושים בדיקות לפני מין אוראלי ולא יורדים עם קונדום כמעט אף פעם (לי אף פעם לא קרה).
אולי מכיוון שהמחלת מין שהכי מדאיגה אותנו היא איידס ואותה קשה להעביר במין אוראלי, כמובן שיש מחלות אחרות שכן עוברות, זה כנראה אחד הסיכונים שאנחנו לוקחים שמקימים יחסי מין.
בדרך כלל את הבדיקות משאירים ללפני חדירה בלי קונדום.

Berethor

New member
זה בדיוק הסיבה שמאוראלי נדבקים יותר

נכון שלא נהוג לעשות את זה עם קונדום, אבל בהחלט יש סיכונים לכל מיני מחלות מין שהן לא איידס. בקיצור אנשים צריכים לחשוב טוב טוב אם זה שווה תסיכון, גם האוראלי וגם חיי הוללות(שללא בדיקות) באופן כללי. לא יודע מה איתכם אבל אותי לא רק איידס מדאיג.

http://news.walla.co.il/?w=/14/2687097

http://www.safe-sex.co.il/שאלותנפוצות/שאלותנפוצות/שאלותנפוצותמחלותמין/tabid/164/Default.aspx

קטניפ

New member
מי מבטיח לי שלאורך התקופה הוא נזהר?

נבדק?
מכר או לא, לא חושבת שהייתי עושה את זה.

אז כל מי שירדת לו בחיים היה עם קונדום או עשה

בדיקות?
הרי להיכרות הראשונית של קשר עד ששוכבים בדרך כלל או עד שמקיימים מין אוראלי אין ממש משקל בידיעה אם יש לו מחלה או לא.

קטניפ

New member
אני לא דוגמא טובה

או שאולי כן.
כן, חיכיתי עד שהחנון עשה בדיקות.
וגם לפניו לא עשיתי דבר בלי קונדום.

כולל אוראלי? אם כן מה אני אגיד לך באמת יוצא

דופן וכל הכבוד.
לא נראה לי שהרוב המוחלט של האנשים מחכים לפני אוראלי לבדיקות או שיורדים עם קונדום.

קטניפ

New member
חנונית על, כבר אמרתי?

אני לא מצפה שכולם יתנהגו כמוני, אבל כדאי שאנשים ילמדו לשמור על עצמם. כל אחד והגבולות שלו, כמובן.

כן צודקת, כדאי שיהיו כמוך וישמרו על עצמם.

לא יודע, עדיין קשה לי לדמיין שמישהי או מישהו במשך כל החיים המיניים שלהם, בהנחה שהיו עם כמה בני זוג לא עשו סקס אורלי בלי קונדום ובלי בדיקות עם אחד מהם.
כנראה שאת באמת אחת ממיליון או מיליארד.

Berethor

New member
קצת נסחפת?

אנשים שמודעים שלאוראלי יש סיכונים, ולא רוצים לקחת סיכון מיותר בשביל מין מזדמן, יתנהגו בדיוק כמו שהיא מתנהגת. בנוסף יש גם לא מעט אנשים שלא בקטע של אוראלי, אז מבחינתם במלא אין מה לכנס לזה. מיליון או מליארד זה ממש הגזמה אם כך.

Berethor

New member
פשוט יש אשליה/חוסר ידיעה רבה בנושא

הנטייה היא לחשוב כאילו אוראלי יותר בטוח כי הרי אי אפשר להכנס ממנו להריון והוא לא רציני כמו חדירה, אבל פה גם יש תקאץ, כי זה אחת הסיבות שגם עושים אותו בצורה לא בטוחה, זה וזה שעם קונדום זה לא משהו, ולא שחדירה זה כל כך משהו עם זה אבל אוראלי עוד יותר גרוע עד כמה שידוע לי.

Berethor

New member
את הולכת על בטוח

Berethor

New member
את אולי לא דוגמה מייצגת

אבל לפי מה שאת מתארת פה, את בהחלט דוגמה טובה. כי זה הדבר הכי נכון לעשות.

סיכון מחושב

סקס זה תמיד סיכון. כל פעם שאת נוגעת במישהו זה סיכון.

אם את רוצה להיות בטוחה ב- 100%, את צריכה לחכות לתוצאות של בדיקות, להשתמש בקונדום, בכפפות לטקס וכו'

בתכל'ס כבר מזמן מבינים שאף אחד לא עושה "סקס בטוח" ועברו ל"סקס יותר בטוח" (safe sex >> safer sex).

איפה הקו עובר? זה עניין מאוד אישי.

קחי בחשבון שגם אי אפשר "לראות" חלק ממחלות המין, אבל יש כאלו (כמו הרפס) שאפשר לראות - אז עדיף לבחון את הזין שלו טוב טוב לפני שאת מכניסה אותו לפה

אני ממליץ לך גם לקרוא על מחלות מין כדי להבין מה זה מה ואיך נזהרים ואח"כ להחליט איפה הקו שלך...

Berethor

New member
גם אם זה נפוץ לא הופך את זה לנכון

יש בזה סיכונים בריאותיים זה הבעיה העיקרית, בנוסף גם בעיה מוסרית בכך שהיא יורדת למישהו שבקושי מכירה.

למעלה