שאלה:

crystal mind

New member
שאלה:

יש לי חברה שהולכת לעשות שנת שירות במכבי אש לוד ורציתי לדעת באופן כללי מה אנשים שהולכים לעשות שנת שירות בתחנת מכבי אש כבר עושים באותה מסגרת. אני אשמח לקבל תשובה כי זה פשוט מסקרן אותי ואולי גם עוד אחרים. יום טוב לכם, רס"ל במי"ל רויטל שמריהו למי שכבר שכח ממני

fireman

New member
ובכן רויטל

שנת שירות בכיבוי אש או מה שמוכר יותר בשפת העם כ"שירות לאומי" מקביל במשמעותו כשירות צבאי חלקי. התפקיד הוא תפקיד מוקדנית בתחנת כיבוי האש בחדר המבצעים, מענה לטלפון 102, ניהול היומן והפעלת חדר המבצעים בכללותו. לאחר השנה חברתך יכולה לעזוב והיא תקבל את כל הזכויות שהובטחו לה כאחת שעשתה שנת שירות לאומי או לבחור להמשיך שנה נוספת דבר שיביא לכך שירשם לה ברקורד שירות צבאי מלא. בהצלחה

שלום לך רויטל

אכן בשנה האחרונה ניקלטו בשירותי כבאות איילון (לוד) מס´ בנות שירות לאומי התפקידים שבנות השרות עוסקות בהן רבות ומרובות כגון: עבודה במדור מניעת דלקות,חדר מבצעים, מדור הדרכה ועוד מקווה שעזרתי גיא

crystal mind

New member
עזרת לי מאוד, אבל..

העלת במוחי שאלה נוספת, הפעם מתוך סקרנות אישית לכל נושא האש הרחב, אני עדיין מתנדבת בשירותי הכבאות פה ושם מתי שיוצא (אני מתחילה ללמוד באוניברסיטה שבוע הבא אז קצת קשה יותר) אבל גם אני מאוד הייתי רוצה להשתלב במסגרת ההתנדבות שלי במניעת דליקות ולספוג כמה שיותר מידע וידע כי זה נושא שעדיין לא יצא לי להכיר. השאלה שלי האם זה אפשרי גם עבורי?

Max M

New member
מה המצב רויטל

את יכולה לדבר עם משה אוחנה בטוח יש לו תקצירים בנושא

רויטל

אני בטוח שכל מדור מניעת דלקות בכל תחנה תשמח לקבל אותך בדקי בתחנות שאת מתנדבת בהם

למעלה