שאלה

hanyou12

New member
שאלה

אני יוצאת מחר בקבוצה כמה חברים מהקורס והמאמן שלנו לטיול רכיבה של יומיים (שישבת) אם כבר דיברנו על זה שאני צריכה להכריח את עצמי לצאת לטיולים

זה יהיה מוזר אם אני אתעקש לרכוב עם הקסדה? אני יודעת שהשאר כבר מזמן הפסיקו לרכוב עם קסדות אבל אני ממשיכה עדיין. כמה הזוי זה יהיה?

kenz

New member
הגעת למקום הנכון !

מוזר? מוזר למי? מי אמר שלרכב עם קסדה זה מוזר ?
לפי דעתי לרכב בלי קסדה זו פזיזות, איזו שהיא הדחקה של סכנה שהיא הרבה יותר קרובה ממה שנדמה לאנשים.
ביליתי כמה חודשים בלי קסדה. הייתי בת 20, סוף סוף קניתי את הסוס, עברתי לחווה אחרת, והקסדה עברה לארון.
היא יצאה יום אחרי שילדונת מהחווה שאלה אותי למה אני רוכבת בלי קסדה, ולא הייתה לי תשובה.
לא הייתי מדריכה עדיין, אבל הילדונת הזו צדקה. אין לי סיבה מצדקת.
לא חום, לא חוסר נוחות (ועכשיו יש קסדות ממש נוחות), לא פוזה, לא כלום. שום דבר לא שווה את אותה נפילה שתגרום למשפחה שלי לטפל בי כל החיים...

ואחרי מה שקרה לקורטני קינג דיי (רוכבת גרנד פרי בדרסאז', שרק אימנה את הסוס שלה, המאוד מנוסה, אפילו לא בתחרות, הוא מעד והיא נפלה, וסובלת מפגיעה מוחית, ורק לאחרונה חוזרת לדבר וכו')

ואם תראי פה כל מיני תמונות - מצטערת למי שיש קיבה חלשה

לא נראה לי שווה את זה, ושכולם יקפצו לך.

giri

New member
קנז גנבה לי את ההצגה!

אין בכלל שאלה - ברור שלחבוש קסדה.
זה כמו שתשאלי - כמה הזוי זה יהיה לחגור חגורת בטיחות ברכב שמלא באנשים שלא חוגרים?
פציעות ראש ברכיבה הן לא דבר יוצא דופן, וכשאת יוצאת לשטח את עוד מוסיפה סלעים, עצים ואספלט לחול שאת עלולה להתרסק עליו. אני חייבת להדהד את מה שכתבת - יאיקס!

jgut

New member
זה לא הזוי בכלל

בתור מישהי שמגיע ממקום שבו מקובל לרכב ללא קסדה - אני יכולה לומר לך שיש חבר'ה ששמים קסדות בטיולים, גם אם הם לא שמים במגרש.

kenz

New member
אגב, למה צריך להתעקש?

תביאי את הקסדה ושימי #$% על כולם...

זאת תמונה שאני אוהבת

למעלה