שאלה

שאלה

בוקר טוב .
רציתי לדעת בעברי אחותי הייתה רואה כל מה שאני מפרסם בסטטוס היה מופיע לה על הקיר ,אך זה נקרא אם אני רוצה לבטל את האופציה ורק מי שברשימת החברים יראה מה שאני מעלה?
תודה לכם
 

shoosh2607

Member
מנהל
היא לא חברה שלך?

אם כך, כשאתה מעלה סטטוס, תשנה לו את האןפציה לחברים בלבד
 
אז

אין מצב מי שלא חבר שלי יראה או הסטטוסים שלי יופיעו לו על הקיר?
וכמו כן היכן אני מוריד את התוסף שמראה מי מחק אותי ,שמעתי שיש תוסף כזה חדש.
תודה לך
 

shoosh2607

Member
מנהל
אם תגדיר לחברים בלבד, אז רק חברים יראו

בהסתייגות קלה לגבי תמונות (אם אתה מתייג מישהו אז גם החברים שלו יראו).
לא שמעתי שיש תוסף חדש. הקודם הורד ע״י פייסבוק. אתה בטוח שיש חדש?
 
למעלה