שאלה!

אני לא חושבת

שפנטזיה אחת ויחידה מביעה על חוסר התאמה מינית.
ופירוק יחסים בגלל סירוב לפנטזיה אחת - לגמרי נשמע כמו אולטימטום.
טבעונות, למשל, זה משהו שמקיף הרבה יותר תחומי חיים - מה עושים באירועים משפחתיים? איך נגדל את הילדים - כטבעונים? קרניסטים?
כך לגבי ענייני דת למיניהם. דתי ואתיאיסט יתקשו לנהל קשר בטווח הארוך.
ועדיין יש כאלה שמתגברים גם על כל הנ"ל.
פירוק קשר (אם הוא קשר יציב, מבוסס ונורמלי) בגלל אי מימוש פנטזיה מינית אחת ויחידה - זה טמטום מוחלט. הרי יש כ"כ הרבה פנטזיות שרובנו לא נזכה להגשים. לא נמות מזה.

בא לי לעשות סקס בקוקפיט - כל עוד לא אצא עם טייס, זה כנראה לא יקרה. וואו, איזו מסכנה אני, ממש חוסר הגשמה עצמית...

כן ולא

לפעמים דבר קטן מעלה דברים אחרים. לבנה על לבנה כך נבנת לה חומה.
רב הזוגות שנםרדים לא יודעים להשים אצבע על הנקודה בזמן שהתחילה את התהליך.

טוב, אם זה מכלול שלם -

אז הפנטזיה היא רק סימפטום.
סביר שאם הכל בסדר - אי מימוש של פנטזיה אחת - זה לא מה שישבור אותם

Anigodin75

Member
תגידי נגיד שהיית מכירה מישהו בתקופה הפרה-בדסמית שלך ובך היה מתעורר החשק הזה והוא לא היה בקטע.
כולה פנטזיה אחת. מה היית עושה? את רוצה להגיד לי שהיית מוותרת על העולם הזה בשביל הבחור?
היית מונעת מעצמך להתפתח מבחינה מינית בשבילו?
וגם אם כן, זה לא אומר שאחרים חייבים לנהוג אותו דבר או שזה טמטום.
העניינים האלה הם סובייקטיביים. את לא יכולה להכנס לראש של מישהו אחר ולחוות את התחושות שלו בענין.

למעשה, ענית לעצמך:

כתבת "היית מוותרת על העולם הזה...?"
זה עולם. לא פנטזיה אחת. אין מה להשוות, נקודה.
בשבילי (ובשביל רבים אחרים) זאת נטייה מינית, או לכל הפחות עולם ומלואו ודרך חיים. בדס"מ=סקס=בדס"מ.
לשאול אותי את זה - זה כמו לשאול הומו אם הוא היה מוותר על גברים. והרי זה לא שווה ערך ללשאול אותו אם הוא היה מוותר על סקס עם חבר שלו באוטו או ביערות הכרמל או משהו.

תשאל אותי על פנטזיות שלי ואם הייתי מוותרת על אחת מהן - כבר עניתי על זה והתשובה היא כן. גם על יותר מאחת.

אם בשביל הבחורה הזאת לעשות שלישיות זאת דרך חיים - ביי אול מינז, שתעזוב אותו!
אבל אם זאת רק פנטזיה אחת מיני רבות - אז כן, זה בהחלט טמטום. סורי. לא בא לי להיות קורקטית ונחמדה הפעם

Anigodin75

Member
ממש לא עניתי לעצמי כי כמו שאת יכלת להתחיל מ'בא לי שמישהו יתן לי ספנקים על התחת ויקרא לי כלבה' ואז להסחף לתוך העולם הזה,
ככה גם אצלה יכול להיות שיש נטיה להכנס לעולם של סקס קבוצתי וחילופי זוגות וכל זה.
לא תמיד נכנסים במאה קמש לאיזה עולם או בפנטזיה רוצים הכל.
ולדעתי להסתכל על זה ספציפית כעל פנטזיה אחת זאת טעות. במקרים כאלה מומלץ לברר (וזה הם צריכים לעשות) מה באמת עומד מאחורי זה.
מה שכן, לפי איך שהיא התבטאה בשרשור הזה - הפנטזיה הזאת היא the least of their problems.

את משלה את עצמך

שזה שחור-לבן. או פנטזיה שולית או דרך חיים.

המציאות הרבה הרבה יותר אפורה מזה.
כשאני התחלתי להוציא את הפנטזיות הבדסמיות שלי הן היו בגדר פנטזיה.
משהו שתמיד היה שם אבל מעולם לא הפריע לי להנות בסקס גם בלעדיו.
זה היה תהליך ארוך של יציאה מהארון והאקס שלי פשוט לא היה מסוגל להיות חלק מזה. אחרי כמה שנים הבנתי שזה משהו שאני רוצה שיהיה חלק מהיום-יום שלי.

אבל זה לא תמיד מתחיל ככה.
יש הרבה דברים שהם תהליך ואם בן/בת הזוג לא מצליחים להיות חלק מהתהליך הזה- סיכוי גבוה שהם יפרדו בסופו של דבר.

dare devil ית

New member
אני רוצה זין

באמת, חסר לי מאד
חסר לי ברמה שהתחלתי לפנטז על דברים מטומטמים כמו גמירה על הפנים.
חסר לי זין, סר לי למצוץ אותו, חסר לי ללק ביצים.
חסרה לי האגרסיביות הגברית
חסר לי "הזיון של הצורה שלי"

כל זה חסר, ניראה לך שאני מפרקת את הקשר בגלל זה?
ממש לא!! כל קשר נותן ולקוח, ואם הקשר שלי נותן לי הרבה יותר מאשר הוא לוקח אין סיכוי בעולם שאני אפרק אותו.

Anigodin75

Member
אני אדגיש בשבילך שוב מה שכתבתי "יש מה שאפשר לחיות איתו ויש מה שאי אפשר לחיות איתו".
זה ענין יחסי וסובייקטיבי ולא מוחלט ואובייקטיבי.
כל אחד נותן משקל אחר לגורמים כאלה ואחרים. כל אחד רואה אחרת את הדברים.
לכל אחד מפריעים דברים אחרים וברמות שונות.
לכל אחד יש את המאזניים שלו כדי לשקול את הפלוסים והמינוסים.

A לוןA

New member
לפני כמה זמן

היה לי דיון עם חברה שלי, טבעונית
והיא אמרה לי שמאז שהיא נכנסה לטבעונות, פתאום כל העולם הולך לכיוון הזה של טיבעונות
ואמרתי לה שמאז שנכנסתי לבדסמ, פתאום כל העולם נהיה בדסמי
ואז הגעתי למסקנה חשובה
לפעמים,
אתה מקיף את עצמך באנשים דומים לך
העולם לא נהיה הרבה יותר טיבעוני (אולי רק קצת) או הרבה יותר בדסמי (אולי רק נצבע קצת בגוונים של אפור)
אבל סה"כ מה שאתה רואה מנקודת המבט שלך נורא תלוי גם במי שאתה מקיף את עצמך בו
אם תקרא בפורומים למבוגרים של תפוז תהיה בטוח שרוב האנשים נהנים מ-5 פעמים סקס בשבוע, אורגזמות נרתיקיות נהדרות, שלישיות כנורמה מציצות בתענוג ושוטים אזיקים ומצבטים לתיבול.

המציאות האובייקטיבית היא, מה לעשות, שונה בהרבה.
רוב מוחלט של האנשים לא יתנסה בשלישיות (בטח לא עם בן זוג "רציני"), הסקס יהיה בתדירות נמוכה יותר ואת מגירת הצעצועים ימלא ברוב המקרים רוקט פוקט וויברטור שההיא קנתה לי במסיבת רווקות.

והנה לך, כאן.

A לוןA

New member
אני פותח שירות כזה

A לון, שירות-לאמירת-דברים-שרצית-ולא-הצלחת. הנחה למזמינים בפאקטים.

למעלה