שאלה!

איך את יודעת?

אם היא מינית או לא ואם הוא אוהב סביח או לא?
לא ראיתי פה התייחסות למצב הזוגיות שלהם.
היא כולה בת 23. והיא רוצה לחגוג ולגוון ולנסות (וזו דרך החיים שבחרה לעצמה... לא להיות בשלישיה). ואת יודעת מה דרלינג, זה בדיוק הגיל לעשות את כל הדברים האלה (וגם אחרי גיל 40 כמובן)
ומכיוון שהיא רק בת 23, ואנחנו לא מדברים כרגע על זוגיות יציבה (לפחות ככה נראה לי, אבל אני בטוח שתשלפי לי עכשיו נתון שרוב בני ה-23 כבר נמצאים בזוגיות שתוביל אותם לנישואים ארוכים ומאושרים), אין סיבה שתיתקע עם בן זוג שלא מעוניין בדברים האלה.
קראתי כבר פוסט של הנערה בפורום אחר, ולא נראה לי שהזוגיות שם מובילה לחתונה. דרלינג - הזוגיות שלך ושלי נראית לי יציבה וטובה יותר משלהם (דרך אגב - אם בא לך שלישיה אני זורם... אני אשמח להגשים לך את הפנטזיות שלך - ככה אני בן זוג תומך).
אבל תמשיכי... אני אוהב את הויכוחים האלה בינינו, ואם זה יתפתח לריב נוכל לעשות מייק אפ סקס!

אתה צודק - אני לא יודעת.
אבל *אם* כל השאר בסדר ורק את זה הוא לא רוצה - *אם!* - אז זה באמת טיפשי מצידה.
כולנו רק עוסקים בספקולציות

אם הוא רוצה קשר רציני ולה סתם בא להשתרלל - אז הם בכל מקרה צריכים לחתוך, בלי קשר לשלישיה.

היית חיה

בלי בדסמ?

שלישיה זה לא מהותי ובדסמ כן?
למה?

לי נשמע שהיא רוצה לנסות, לטעום, לפרוץ את גבולות ה"רגיל" והוא לא.
בעיניי זה מהותי.

זה ממש לא אותו הדבר.

בדס"מ זה כולל ומקיף את הכל, שלישיה לא (אלא אם כן למישהו מהותי לעשות אך ורק שלישיות).

בשבילך זה ככה.

את יכולה לחשוב על מישהי שבדסמ הוא ברמת בוא ננסה סתם ככה סקס עם אזיקים, ממש לא משהו מעבר לזה ובטח שלא בהגדרת האישיות שלה?
את יכולה לחשוב על מישהי שרוצה להכניס פרטנרים נוספים למיטה מידי פעם וזה מאוד מאוד מהותי עבורה?

אני חושבת שהשורה התחתונה היא האם הפרטנר שאיתנו משדר בערך על אותו הראש. לא חייבת להיות 100% התאמה, אבל פערים גדולים יביאו לתיסכולים גדולים.

הבחורה בת 23 ואין הרבה סיבות שהיא תתקע עם פרטנר שלא בראש שלה.

כל מה שיכולתי לחשוב כשקראתי זה-

המשפט האחרון - תרתי משמע

לגבי מישהי שסתם בא לנסות אזיקים והוא לא רוצה - באסה, אבל זה באמת לא נורא.
אני רוצה לעשות סקס על החוף. זאת הפנטזיה הכי הכי גדולה שלי, וזה הרבה יותר בסיסי משלישיה. אבל רוב הגברים שניסו מעידים - שזה מיוזע, מגרד, לא נעים בכלל, ומלחיץ כי כל הזמן חוששים להיתפס. ייתכן מאוד שמי שאיתי ניסה ונכווה, ולעולם לא ירצה לחזור על החוויה. מקסימום - באוטו על החוף.
ברצינות אפשר להגיד לי שאני צריכה לזרוק אותו בגלל זה?

אז זה בדיוק אותו דבר.

redredhead

New member
יש אנשים שעבורם בדס"מ זה סקס

סקס ונילי זה פשוט לא זה.
אם פותחת השרשור הייתה כותבת שחייה אינם חיים ללא שלישייה, אז ואללה, שתלך על זה, תשתולל ותהנה.
אבל זה המקרה?

אגב, לפני שנתיים כתבתי פה שיש בי פנטזיה בוערת - לזיין אותו עם סטראפ-און. כל כך רציתי בזה...ממש דימיינתי את עצמי עושה את זה.
אחרי שדיברנו על זה והסכמנו ללכת בהדרגה, קניתי לו פלאג.
בערך דקה וחצי אחרי שהחדרתי לו את הפלאג, לא הבנתי בכלל על מה הייתה המהומה.
תארי לך שהייתי עוזבת אותו...
הגשמת פנטזיה זה מעולה, אבל בעיניי זה אקסטרה. חיבור טוב, תשוקה אמיתית ותאווה זה הרבה יותר ממלא עבורי מאקרובטיקות שונות ושאר ירקות.

לכל מילה ומילה

בעיקר אהבתי את: יש אנשים שעבורם בדס"מ זה סקס.
ואת: הגשמת פנטזיה זה מעולה, אבל בעיניי זה אקסטרה. חיבור טוב, תשוקה אמיתית ותאווה זה הרבה יותר ממלא עבורי...

בשבילי שליטה זה הבסיס, לא פנטזיה.
זה תמיד חייב להיות שם, לפחות ברמה זו או אחרת.
פנטזיה זה לעשות סקס על החוף, או להביא צופה מהצד, או להצטרף למועדון 30,000 רגל, וכן הלאה. כל עוד יש חיבור טוב ותשוקה אמיתית כמו שהזכרת - אפשר גם אפשר לחיות בלי אחד מהנ"ל או אפילו בלי כולם, ואני ממש לא מרגישה שאני מתפשרת.

ג'ינג'ית

אם בן זוגך רוצה ממך מחר שלישיה... את זורמת?
ואם הוא רוצה אנלי? ושתבלעי? וסאדו? ושתשבי לו על הפנים?
(לא קשור למה שכתבת (גם לא הבנתי איך מה שכתבת קשור למשהו אבל לא חשוב), סתם בא לי לדעת את הגבולות שלך)

redredhead

New member
מה לא היה ברור?

גיחכתי על השימוש במושג "דרך חיים".
מפנטזיה אחת הפכת את זה כבר למשהו שלא ניתן לחיות בלעדיו.
נו באמת.

כן, גם לי יש גבולות כמו לכל אדם. אני אוהבת סקס ואוהבת להתנסות אבל זה לא אומר שאני חייבת אוטומטית להסכים לכל רעיון.

Anigodin75

Member
אני אסביר לך מה אני רוצה ממך גם בעיני הדרישה שלה לא מוגזמת ואף גיחכתי קלות כשהתברר שזאת הפנטזיה המטורפת סלאש סטיה שהיא מדברת עליה.
הענין הוא שלא אני מזדיין איתה. ממה שאתה כותב, כנראה גם לא אתה.
וכמה שזה יהיה נפוץ לא משנה את העובדה שיש אנשים שלא בזין שלהם להזדלב"ש (=להזדיין בשלישיה).
והוא כזה.
ככה שמה שהתכוונתי זה שהטיעון לגבי הנפוצות של הענין הוא לא רלוונטי.
ברור שזכותה לעזוב אותו אם זה כזה בדמה. פה אני מסכים איתך ולא עם הבנות פה.
התאמה מינית או צרכים מיניים הם כמו כל היבט אחר בזוגיות.
ואם היא חושבת שההתאמה המינית שלהם על הפנים, או שהצרכים המיניים שלה (למשל שלישיה) הם כל כך חזקים שהיא לא יכולה בלעדיהם, אז באמת אפשר למול את הקשר. יענו לחתוך.

קטניפ

New member
לעזוב אותו זו תמיד אופציה

אדם לא צריך לחיות בסבל ואם בן הזוג לא מתאים לו אז לא חייבים בכח.
מעבר לכך שאין דין זוגיות ארוכת שנים כדין זוגיות צעירה ואולי אף לא ממש מחייבת.

*אם* זה כזה בדמה - אז ברור שלעזוב.

אבל אוי ואבוי אם מערכות יחסים יהיו כאלה שבנויות על אולטימטומים כאלה של "אם לא תממש לי את הפנטזיה הזאת - אני הולכת".
אם כל המיניות שלהם בריאה ומהנה ורק את זה היא לא מממשת - מה אני אגיד לך? ממש רחמנות עליה

כמעט לכולנו יש פנטזיות לא ממומשות, ולא תמיד בגלל אי-רצון של אחד הצדדים. אם כל שאר הדברים בקשר הם בסדר - חיים עם זה יופי.

האמת? אולי כדאי שהיא תעזוב, ושהוא ימצא לעצמו מישהי קצת פחות מרוכזת בעצמה.

Anigodin75

Member
אבל ככה זה בכל היבט אחר הרי על מה נפרדים? על דברים שאי אפשר לחיות איתם יותר.
הפכת לטבעונית שלא מסוגלת לראות בשר ולא להריח בשר ולא לשמוע על בשר ובן הזוג שלך חולה על בשר. תצליחו לחיות יחד?
בן הזוג תמיד עישן אבל עכשיו יש לו פנטזיה על סמים ואצלך זה קו אדום והוא מנסה לשכנע אותך לזרום איתו. תצליחו לחיות יחד?
אין אוי ואבוי.יש מה שאפשר לחיות איתו מה שאי אפשר לחיות איתו.
וזה לא קשור לאולטימטום. זכותה לרצות שלישיה ועוד כהנה וכהנה וזכותו לסרב. זה אומר שיש מצב שאין התאמה מינית.
ועל דבר כזה לגיטימי לפרק קשר. גם מצידו אגב.

למעלה