היא רוצה לצרף אליהם בחורה למיטה והוא מסרב ? רוב הגברים היו קופצים בשמחה על הזדמנות כזו. נכון שלא כל חיינו הזוגיים סובבים סביב סקס והגשמת פנטזיות אבל לדעתי הסקס הוא חלק חשוב, הדובדבן שבקצפת, ועדיף שמראש בני הזוג יתאימו זה לזה מבחינת פנטזיות ורצונות ולא יצטרכו להתפשר עוד ועוד ומעל ומעבר ולקבור את הרצונות האמיתיים שלהם כמו שכל המומחים לזוגיות מטיפים. לדעתי במקרה הזה הם שונים מדי ועדיף לה לחפש מישהו שיותר בראש שלה.
זה אומר שאת העלית את הפנטזיה ורצית את זה? מאחל לך שתקחי בחשבון את הצד השלילי של הרכושנות כשתבחרי את בן הזוג הבא שלך.
מי שזו לא אופציה מבחינתו במערכת יחסים רצינית (אבל במערכת יחסים אחרת כן?) מביע בעצם חוסר ביטחון באיכות הקשר.
יצא לנו לדבר על זה מתוך עניין בדעות של כל צד, לא מעבר.
אתה יכול להיתמם עד מחר, אבל שלישיה זו פנטזיה וצעד די דרסטיים במערכת יחסים ולרוב מערכות היחסים דבר כזה לא מתאים מסיבות שונות, לא רק חוסר ביטחון.
מי שמימוש הפנטזיה הזאת כל כך חשוב לו עד כדי פירוק קשר, באמת צריך לשים על כך דגש בבחירת בן זוג. כך גם מישהו שאין לו בעיה לדרוס את רצונו וכבודו של בן זוגו בדרך למימוש הפנטזיה הזו.
רוב האוכלוסיה תתייחס לזה כאל עוד משהו שמקומו בדמיון ולא בחיים האמיתיים.
שרד תחפש עורך דין לענייני גירושין?
זה כנראה לא כזה חריג - והאמת? קצת נמאס לי לשמוע מה חריג ומה לא.
הוא לא רוצה. זכותו.
כולם פה גיבורים גדולים כשזה מגיע לסקס. אני בטוחה שהמציאות קצת שונה
תרצה או לא.
ואני בטוחה שגם אתה לא פעם התפשרת בחייך.
יש מי שבוחר להתפשר כשזה מגיע לחיי המין שלו ויש מי שבוחר להתפשר כשזה מגיע לתחומים אחרים. וברור שיש דברים עליהם אדם אינו מוכן להתפשר.
תסכול וסבל מגיעים דווקא מהמקום שבו אין רצון לבוא האחד לקראת השני ואז יש תחושה של הפסד.
ההבנה שאין התאמה מושלמת בחיים מעידה על בגרות, לטעמי.
זה שאני מתפשרת. אני מקבלת בזוגיות הזו כל כך הרבה, שזו תהיה חזירות לומר את זה.
אז הוא לא מסכים לשלישייה. וואו!!!
פתאום כל האהבה, ההערכה וההערצה שלי אליו מתגמדת.
פתאום כל המשיכה נמוגה ונשכחת התמיכה שלו, החברות, המסירות...כל הדברים שעברנו יחד במשך השנים - מבחנים אמיתיים שגורמים לך להבין מי זה האדם הזה שחי איתך.
ואני אדם לא פשוט, אני בטוחה שהבחנת בזה.
חרשנו את זה רבות, באמת.
זה לא שקיבלתי סירוב בלי שום הסבר מה הוא חושב ומרגיש.
אגב, אנחנו מבינים שזו לא החלטה מחייבת לעד ואולי מתישהו זה ישתנה והוא כן יהיה מעוניין, אי אפשר לדעת.