שאלה!

joy4all

New member
שאלה!

מה יכול להפוך סטיה/פנטזיה מטורפת לבקשה לגיטימית אל מול בן הזוג שלך? איך עושים שהוא לא יתחרפן מההצעות שלי?

Brombit

New member
הכל לגיטימי

רק תשאלי אותו בצורה נעימה, ותתכוננתי לסירוב אפשרי :)
ותחשבי גם על ההצעות שלו, אם יש :)

joy4all

New member
בעיה!

אני רוצה גורם שלישי, גבר או אישה, הוא מסרב בתוקף, מה עושים?

נטשקה11

New member
הרבה פעמים

הרבה פעמים אנשים מסתייגים מגורם שלישי במערכת יחסים מכיוון שזה מתקשר להם ישר לבגידה, אם זה בת האישה יכולה לקנא ואם זה בן הגבר יכול לקנא.
בנוסף כמובן יש את המשיכה המינית - לא כול גבר יהיה מוכן להיכנס למיטה עם גבר וכנ''ל לגבי נשים.
והגורם השלישי שעולה על דעתי שאותו אני מוצאת הכי חשוב - חגיגה לרגשי נחיתות. הרבה אנשים יכולים לחשוב ברגע שמציעים גורם שלישי שנמאס מהם או שהם כבר לא כול כך אקזוטיים ומיוחדים כמו שהם היו פעם, כאילו הם כבר לא מספיקים. אם יש שבריר של ההרגשה הזאת אני מציעה לוותר על הפנטזיה עם בן\בת הזוג הזה מכיוון שגם אם הם יסכימו לבצע את זה לאחר מכן יתעורר ה"התייחסת אליו יותר ממני" וזה בור שחור של אין סוף רגשות מזוויעות שלא משחררות את הנשמה השברירית שהעזה ללכת בכיוון המחשבתי הזה.

תראי, אני מציעה להסביר לבן הזוג על פוליגמיה ועל כך שסקס זה עניין פיזי ואנחנו בוחרים מתי זה נהיה אקט אינטימי, זה כעיקרון קלף המיקוח שלך ההפרדה (כן הפרדה) בין הגוף לנפש.
תסבירי לו כמובן שזה חשוב לך ושאת רק רוצה לנסות ושאם הוא לא יאהב את זה לא תלחצי עליו כמובן תגידי לו שהגורם השלישי יהיה מישהו\מישהי שמקובל עליו אבל אם הוא (נקרא לזה לצורך העניין) "שמרן" אין לך מי יודע מה טעם, זה עניין של תפיסה והתפתחות אישית... יכול להיות שהוא ישנה אותה בעוד כמה זמן... יכול להיות שלא.

Brombit

New member

פעם שניה שאני עושה כאן סקר, ואז נשארת לדיונים אחרים

joy4all

New member
;)

נתחיל בשלישיה, אח״כ אספר לו על עניין הקשירות והמכות ;)

נטשקה11

New member
חחחחחחחח

צעד צעד יקירתי גם רומא לא נבנתה ביום תתני לו לעכל את השלישייה קודם חחחח

joy4all

New member
:)

אין לי ממש ברירות, אם יהיה חדש, מבטיחה לעדכן ולספר, המשך ערב טוב ותודה :)

Brombit

New member
לא עושים...

או שתעשי את זה בלעדיו, או שתעשי אתו דברים אחרים.
את לא יכולה להכריח אותו לרצות...

redredhead

New member
אני חושבת שלא כדאי לנסות לשכנע בכל מחיר

זה מכניס מתח למערכת היחסים.
אפשר להציע, לדבר על זה לעומק מבחינת פחדים, רצונות, להבין מה כל אחד חושב ומרגיש ואם הוא עדיין לא בעניין, להניח לזה.
צריך לקבל את זה שפנטזיות לא תמיד ברות הגשמה.

נטשקה11

New member
כמובן

הדבר האחרון שהיא אמורה לעשות זה ללחוץ עליו בדרך זו או אחרת, אבל יש כמה נקודות שאפשר להעלות

redredhead

New member
אפשר לטעון טענות מפה ועד להודעה חדשה

אבל כשבן הזוג שלך אומר לך שהוא חושש שלראות אותך עם מישהו/י אחר/ת יחרב לכם את מערכת היחסים ואת האינטימיות שלכם אין משהו מבוסס שאפשר לומר נגד זה.
היגיון זה אחלה, אבל כשמעורבים רגשות זה כבר יותר קשה.

נטשקה11

New member
את צודקת

אבל אנחנו רק יודעים שהוא מסתייג עדיין לא ידוע לנו מאיזו סיבה, עד כמה שידוע לי (או לכולנו) יכול להיות שהוא פשוט מתבייש וכנגד התביישות מסיבה זו או אחרת אפשר להעלות אלף טענות שימושיות שכן יעזרו.

קריסטה

New member
אם הוא מסרב אז מוותרים.

היית רוצה שיכריחו אותך לעשות משהו שלא טוב לך איתו?

למעלה