כן, הבנתי שאתם מגיעים ברכב
התקשרתי לכבודכם לסיטיפס שמפעילים את הרכבת.
ככה- אין להם כתובת מדוייקת בשביל ה-WAZE, אבל יש שם רחוב-
אפשר לנסות להכניס את "דרך עין כרם" או את רחוב "קרית היובל".
אני לא מתמצאת בתוכנה עצמה ולכן לא יודעת- יש אפשרות להכניס צומת? אתר מפורסם כמו הר הרצל? אם כן, הייתי ממליצה להכניס את שדרות הרצל ורחוב קרית היובל. החניון הוא על התפר בין שניהם. או פשוט את הר הרצל ואז לנסוע לפי השילוט.
החניון נקרא חניון "חנה וסע" של הרכבת הקלה. החניון הספציפי הזה ממוקם ממש מתחת לפסל אדום ענק אז אם תראו אותו, דעו שאתם במקום הנכון
תשמרו את כרטיסי הנסיעה של הרכבת כי החניון חינם רק לנוסעים ולא לכלל הציבור.
כן- זו ההמלצה שלי. לחנות בהר הרצל, לקחת את הרכבת עד תחנת העיריה (ממילא), ללכת ברגל או לקחת 38 לכיוון הכותל.
וכן- הבנת אותי לגבי התוקף של הכרטיס. יש לך 90 דקות לנסוע כמה שאתה רוצה בתחבורה הציבורית של ירושלים. אתה יכול לרדת ולעלות 20 פעם בתחנות שונות והכרטיס עוד יהיה בתוקף כל עוד לא עברו 90 דקות.
בחזור אתם לוקחים את הרכבת לכיוון הר הרצל. זה השם שאתם צריכים לזכור. לא החניון כי חניונים יש יותר מאחד. אתם יורדים בתחנה האחרונה כך שאין מה להתבלבל.
מהתחנה ועד לתוך יד ושם ממש, ההליכה היא כ-10-15 דקות. בהלוך זו ירידה. בחזור מן הסתם זו עליה.
אם לא בא לכם ללכת ברגל, יש שאטל חינם מטעם יד ושם שעובר כל 20 דקות. (בין 14:00 ל-15:00 הוא בהפסקה)
בחזור השאטל יותר קריטי בדרך כלל.
כשאתם יורדים מהרכבת פשוט תשאלו איפה זה יד ושם- הכי קל. בתחילת הירידה לכיוון יד ושם ישנה תחנת אוטובוס- שם עוצר השאטל.
כן, הכניסה למוזיאון היא חינם. יש אפשרות לשכור אוזניות בתשלום אבל בעיניי זה די מיותר.
אם אתם מסתבכים או חוששים, דברו איתי: 0545888019