שאלה..

inbarush19

New member
שאלה..

יש ברשותי פאזל 1000 חלקים, מאחורי הפאזל עצמו יש אותיות באנגלית, בערך מהאות A עד X, לפי סדר מסויים, כך שזה כמו עזר להרכבת הפאזל- אם נתקעים ולא בטוחים אפשר להפוך ולהבין בערך באיזה אזור זה אמור להתלבש.
האם זה כך בכל פאזל? אצלכם יש את העניין הזה?

אף פעם לא שמעתי על כזה פאזל

לרוב החלקים מאחור חלקים ובצבע אחיד. יש מצב לראות תמונה או לקבל יותר פרטים על הפאזל שלך, חברה וכו'?

inbarush19

New member
אממ... חלק מהפרטים כתובים בסינית/יפנית..

כך שלא באמת יודעת יותר מדי פרטים..

אבלל כתוב בצד jigsaw puzzle, אולי זה שם חברה?
פרט לזה כתוב באנגלית רק 1000 חלקים, וגודל 50 על 75 ס"מ.

תמונה סינית/יפנית.. דמויות מצויירות..

תמונה יש לי כרגע רק מקדימה, שזה לא באמת יעזור לנושא אך כרגע זה מה שיש לי

A K I R A

New member
חחח אדיר! לסדרה קוראים Kuroshitsuji

או באנגלית Black Butler .

לא ידעתי שקיימים פאזלים של אנימות !

סקרמנטה

New member
נתקלתי במספרים בגב החלקים

הפאזל היה ציור של קנדינסקי (1000 או 1500 חלקים), של היצרן ריקורדי.
קניתי אותו לפני מספר שנים בפאזלנד כשהיה מבצע 1+1 על קולקציית האמנות, אבל מאז לא נתקלתי בשום פאזל עם סימון מאחורה.

מה שכן, בעבר ציין כאן אחד המשתתפים סימון כזה, ולמיטב זכרוני זה היה פאזל כדורי, אבל יכול להיות שהיה על פאזל בצורה עגולה (קריפט כסף/ לבן). או אולי על שניהם...

anuterhi

New member
בפאזל כדורי ראיתי מיספור בצד ההפוף.

ברגילים אף פעם לא.

אני לא יודעת לגבי המספרים

אבל הפאזל עצמו נראה כל כך יפה! בטח לאוהבי הז'אנר.

תתחדשי! מה את הולכת לעשות איתו?

inbarush19

New member
תודה..

אממ.. לפרק ולהחזיר לקופסא....

האמת,הפאזל שנים היה סגור מעל הארון,עד שפתאום נזכרתי בו. רכשתי אותו פעם סתם כי הוא עלה אולי 15 ש"ח במבצע בבוטיק כלשהו שאני לא זוכרת.(אל תתפסי אותי במילה על המחיר,אבל משו זול כזה שלא התנגדתי). אז החלטתי בזמנו שיהיה .. למרות שאני מאמינה שהפאזלים שאתם רוכשים הם מחומרים איכותיים יותר,פה זה קרטון קל כזה,שמתקפל בקלות ומאבד מצורתו,שלכם מפלסטיק או חומר עמיד?

הסימון מאחורה עזר לי אף הוא ברגעים שלא ידעתי איך להמשיך,בכל זאת פעם ראשונה של 1000 חלקים... אבל זו חוויה סה"כ .

פעם הבאה מקווה לפאזל איכותי יותר,ואולי למצוא איזו פרטנרית שתעזור .

יצא לי להתקל בזה

בעיקר בפאזלים זולים ולא ממש איכותיים..זו הייתה בערך הדרך היחידה להצליח את הפאזל.
ברוב הפאזלים זה לא קיים.

למעלה