שאלה

שאלה

כיצד אתם מתגברים על משיכה מינית? אני בטוח שאתם נמשכים להמון סטרייטים בקרבתכם ועדיין נשארים בקרבתם אני לאומת זאת פשוט מתרחק והכי אנטי עם אותם אנשים פשוט אני לא יכול להתמודד עם הבלתי אפשרי האם זה לגיטימי?

השאלה שלי כיצד אתם מתגברים על זה ונשארים בקשר. עם סטרייטים חתיכים עם קוביות והכל. האמת שזה תמיד ככה כל גבר שרירי וחתיך אם הוא לא בעניין אז הכי רחוק שיש עם מרפקים והכל. כן אני רדוד אוהב שרירים מודה. כזה אני. תנו לי עצות איך גם להישאר בקשר בלי לרצות להיכנס למיטה.. או להשאר בקשר אפלטוני עם גבר חתיך.. איך אפשר הוא חתיך. ואני מדבר על כל חתיך. האם לגיטימי שאני יכול להישאר בקשרי ידידות רק עם אנשים שלא מושכים אותי?

זה הנושא המרכזי והעיקרי שמציק לי המשיכה המינית.

Mr Fahrenheit

New member
פייר, אף פעם לא הרגשתי משיכה לחברים קרובים

ואפילו במעגל הרחב לא.
משהו בראש כנראה מנתק את המשיכה ברגע שנוצרת חברות..
אז אין לי כל כך עצות לתת לך מניסיון אישי, אבל אולי תמצא לך את הפורקן בדרכים אחרות (סטוצים, קשר, יזיזות..) וככה לא תהיה חרמן כל הזמן לידם ותוכל סתם לשבת איתם על כוס בירה או וואטאוור וזהו..

זה לא קשור לפורקן עצמו

אלא להרגשה עצמה של המשיכה החייתית הזאת שבא לי להוריד מהם חולצה... באמת מעולם לא הרגשת משיכה אל חבר קרוב אז כנראה שגם בסיטואציה אחרת לא היית נמשך (ככה נראה לי). אז רק אני כל גבר חתיך עם קוביות בא לי להיות אתו עם כן אז מוזר. מעניין לשמוע עוד דעות כיצד אפשר להישאר בקשרי ידידות עם גברים סקסיים.

אני לא חושב שזה קשור

דווקא בגלל שאני מפעיל את הראש אני מתרחק. אבל כן אני אמיתי בסיטואציה אחרת היה בא לי להיות איתם ושזה לא זה וגם לא יקרה אני מתרחק. ומעניין אותי כיצד אחרים פועלים בעניין כאשר יש חתיכים שזה לא יהיה מעבר לחברות.

שאלת איך להתמודד

קיבלת תשובה, בשביל מה התנגדות, ההבהרה?
תפעיל את השכל, זו.
כל השאר זה סתם זיוני שכל ותירוצים מטופשים

ItsikH

Member
פשוט לומדים, וזו לא רדידות דווקא אלא רק שאתה מתאר שה"רדידות" הזו פוגעת ביכולת שלך לנהל קשרי אנוש. אין שום פסול בכך שאתה חושק באנשים מסוימים, שמראה מסוים עושה לך את זה, אבל אתה מתאר משהו שאתה עצמך חווה כבעיה, שהעוצמה של החשק הזה מונעת ממך לנהל קשרי ידידות עם אנשים מושכים.

בדיוק

אז אני מבין שזה רק אצלי ככה. אז אולי אני כן צריך ללמוד להתגבר על המשיכה החייתית ולהתנהל בחברות נטו גם עם גברים שאני חושק בהם. וזה באמת קושי גדול עבורי. אבל אולי זה הזמן לטפל בזה.

למעלה