שאלה

linoy139

New member
שאלה

היי
לפני בערך חודשיים שאלתי כאן על בחור, יצאנו תקופה קצרה בעבר ולפני חודשיים הנושא נפתח שוב, אבל הוא אמר שהוא לא רוצה לנסות.
מאז היו קצת התפתחויות, נפגשנו כמה פעמים
הבעיה שאף פעם לא ממש אמרתי שאני רוצה שזה יהיה בקטע רציני, בגלל הפעם האחרונה שדיברנו על זה (לפני חודשיים, לפני ההתפתחויות).
הגעתי למצב שאני מתחילה לנסות לפרש את כל ההתנהגות שלו איתי, כל מילה שהוא אומר, והאון/אוף בקשר הזה משפיע עליי ממש לא טוב.

פרסתי פריסת sos עם השאלה:
האם שיחה על מה שאני מרגישה יכול לקדם את הקשר בינינו?
תשובה - 6 מטות - קלף של ניצחון, של השגת המטרות. אולי השיחה יכולה להיות מוצלחת אבל גם אחריה אני צריכה להמשיך להשקיע בקשר
תומך/חוסם-
גלגל המזל- לקחת את העניינים לידיים ולפעול, אם לא אני אעשה את הצעד כנראה שזה לא יבוא ממני
הכוהנת הגדולה- אולי מסמל את חוסר הודאות והחששות שלי בכל מה שקשור אליו.. פחד לאבד את מה שיש (למרות שהמצב עכשיו עושה לי יותר רע מאשר טוב). המסר הוא לקפוץ למים למרות חוסר הודאות

אשמח לשמוע פרשנויות שלכם לשאלה...
תודה :)

רשף כשף

New member
הי לינוי

על פי הקלפים, נראה שלא לגמריי ברור לך מה את רוצה.
ההמלצה היא לשבת עם עצמך, לקחת גם דף ועפרון (או סמארטפון) במידת הצורך, ולברר עם עצמך מה את רוצה ממערכת יחסים רומנטית בשלב זה בחייך בכלל, וממערכת היחסים עם הבחור הזה באופן ספציפי.

לפי הקלפים, אם תגיעי כעת לשיחה על "יחסינו לאן", ייתכן שלא תוכלי לגבות אותה במילים מכיוון שאינך יודעת לאן את רוצה שיקודמו היחסים.
שיחה כזו בשלב זה יכולה לצאת מבולבלת ולא ברורה, ולא תוביל בסופו של דבר לבהירות שלה את מצפה שתגיע בעקבות השיחה.

נסי לחשוב עם עצמך-

1. לאיזה סוג של קשר את מצפה בחייך בכלל (הכוונה היא לא להגדרות כלליות כמו "קשר שיוביל לחתונה" אלא לדברים סציפיים כמו "קשר שמבוסס על השקעה הדדית, רצון הדדי להיות ביחד, לשתף אחד את השני בקשיים ובמה שעובר עלינו ביומיום... וכדומה)

2. לאיזה סוג של קשר את והבחור הנל מסוגלים להגיע בשלב זה. ומה יקרב אתכם לקשר שאליו את שואפת להגיע באופן כללי.

3. אם בכוונתך לעמוד על כוונותיו, שאלות מסוג: "יש לך רגשות אלי" לא יהיו נכונות בשלב זה. שאלות יותר מתאימות לסיטואציה הן שאלות מסוג: "מה אתה מצפה מהקשר בינינו".

linoy139

New member
היי רשף כשף

תודה רבה על התשובה!
אני חושבת שבאופן כללי אני רוצה מערכת יחסים של כבוד הדדי, שיתוף, תמיכה, אהבה וקשר עמוק. כל מה שכתבת בדברים הספציפיים. פחות אכפת לי מכל ה״יוביל לחתונה״ או לא.. זה משהו שיותר אכפת דווקא לו...
אני חושבת שהבלבול שלי מגיע מתוך הרגש. על פניו זה אולי לא הזמן המתאים בשבילנו, אבל אני מרגישה שיש לקשר הזה פוטנציאל אדיר, ושאם ניתן לזה להתפספס עכשיו אז לא תהיה עוד הזדמנות. בגלל זה מאוד קשה לי להתרחק ואני תמיד מנסה להחזיר אותו.. עדיין רצות לי המילים שלו בראש שהוא לא רוצה וירד לו ועוד כמה דברים, אבל ההתנהגות שלו ודברים אחרים שהוא אמר אומרים את ההפך.
אולי שיחה היא באמת לא הפתרון המתאים.. אולי אני צריכה להמשיך את הקשר כמו שהוא ולקוות שבסוף הוא ילך עם הרגש ולא עם הראש. אבל התוצאה במקרה הזה גם יכולה להיות שאני אתאהב בו ממש והוא לא יהיה מוכן לתת מעצמו כדי שזה יעבוד..

רשף כשף

New member
הי לינוי

זה לא שזה לא הזמן הנכון, אלא שאת עדיין אינך מוכנה להגדיר את הקשר.
לכן המלצת הקלפים היא ראשית להגדיר את הקשר בתוכך לפני שאת באה אליו עם רצון להגדרה.

למעלה