שאלה

Mr Peiser

New member
שאלה

שלום לכולם, שאלה לי אליכם, האם יש מגדל כלשהו שנמצא בתוכניות או שכבר התחיל להבנות בישראל הגבוהה משמונים קומות?? ואם כן איפה הוא יבנה? מתי? למה? כמה? איך? ותנו לי כמה שיותר פרטים! תודה!

wakshlak

New member
לצערנו...

אין ממש תכנון רציני של מגדל מעל שמונים קומות בישראל, וכנראה (בגלל המצב בארץ, פוליטי וכלכלי, גם לא יהיה כזה בקרוב. לפני כשבוע נאמר בפורום כי מגדל אגד (מגדל נפטא)יהיה 81 קומות והבנייה תחל ב 2005 (צפונית לעזריאלי), אך האימרה הנ"ל נכתבה ונאמרה כבר עשרות פעמים בשנים האחרונות ובנתיים אף הודעה לא הוכיחה את עצמה. ע"פ ההודעה האחרונה שנכתבה בפורום המגדל יהיה 326 מטרים, אך גם זה נתון נזיל במיוחד. רק הזמן יגיד אם אכן מגדל זה יבנה. בכל מקרה אין שום תכנית למגדל גבוה יותר חוץ ממנו בישראל.

debby k

New member
הבניין של גושן יבנה על ידי נפטא

דיברתי עם חברה שעובדת במשרד אדריכלים והיא גם דברה על כך. איזושהי חברה קנתה את אגד ( אני לא בטוחה שאת האוטובוסים אלא את השטח של אגד ) והיא ירשה את המגדל גם כן. אבל כדי לבנות בניין כזה יקחו המון המון המון שנים, בטוח לא בעשור הזה. מה שכן, הקרקע שם סופר יקרה ובטח יבנו שם גורד שחקים כלשהו. אם דבר כזה יבנה נראה לי שהוא יהיה המגדל הכי גבוה בישראל לכמה עשרות שנים.

oh-da

New member
חברת נפטא קנתה את חברת נצבא

(זה רק אני או שהשמות דומים
Anyway...) חברת נצבא שהיא חברת הנדל"ן של אגד נקלעה לקשיים כספיים... והנה כל הפרטים מהשרשור שהיה על כך, המידע מפי עובדת בחברת נפטא בהנהלת חשבונות...

למעלה