פעמים רבות נשים מסכימות לשכב מהפחד שאם הן לא יעשו את זה עם אותו בחור אז הוא יעזוב אותן.
ב בישנית8 New member 16/6/13 #114 פעמים רבות נשים מסכימות לשכב מהפחד שאם הן לא יעשו את זה עם אותו בחור אז הוא יעזוב אותן.
א אדם888 New member 16/6/13 #116 מוזר!!!!!!!! מצד אחד הן לא רוצות לשכב, וצמד שני הן לא רוצות להיפרד!!!! נראה לי שיש לכן פיצול אישיות!!!!!!!!! תחליטו מה אתן רוצות!!!!!!!!!!!!!
מוזר!!!!!!!! מצד אחד הן לא רוצות לשכב, וצמד שני הן לא רוצות להיפרד!!!! נראה לי שיש לכן פיצול אישיות!!!!!!!!! תחליטו מה אתן רוצות!!!!!!!!!!!!!
ב בישנית8 New member 16/6/13 #118 מה אנחנו רוצות?חבר לחיים,שיתחשב ויידע להעניק חום ואהבה. ואגב, חום ואהבה זה לא רק בסקס.
א אדם888 New member 16/6/13 #120 ברור שלא רק סקס!!!!!!!!! חום ואהבה ויחס והבנה וכו.....הם בלתי נפרד מזוגיות!!! השאלה איך אתן מוצאות אם אתן פוסלות ברמה של מיידית????
ברור שלא רק סקס!!!!!!!!! חום ואהבה ויחס והבנה וכו.....הם בלתי נפרד מזוגיות!!! השאלה איך אתן מוצאות אם אתן פוסלות ברמה של מיידית????
ח חזקה מהרוח8 New member 16/6/13 #133 מה שעצוב גם הגברים מחפשים... חום ואהבה...אבל כשעומד להם ה... הראש שלהם ב.... מאבד כל הגיון
א אדם888 New member 17/6/13 #180 ממממ......כן............ הגעתי למסקנה שאני לא יודע כלום!!!!!!!!! ויש לי המון מה ללמוד!!!!!!!!!!!!