שאלה

קיר קמט

New member
כן , כמובן.

אפילו הרבה יותר קל לקבל משרות. אותו כנ"ל גם בCM 3 המיתולוגי.

קיר קמט

New member
אפשר גם אפשר.

אפילו כמדומני במנג´ר הזה לפעמים פשוט דוחפים אותך לקבוצה קטנה אם אתה מתחיל עם נבחרת......

tomash11

New member
אני לא ניסיתי אבל נראה לי שזה אומר

שמחברים לך קבוצה קטנה אוטומטית בלי שתבחר אותה. כאילו....אם נניח בחרת על ההתחלה נבחרת גרמניה, תגלה כשאתה מתחיל לשחק שאתה גם מאמן במקביל את גרוזדן חרובשלאגה מליגה ז´ בגרמניה.

קיר קמט

New member
זה קורה אחריי תקופה מסויימת

לא באופן מיידי. וזה כן קורה, אני פשוט לא זוכר אם במנג´ר הזה או בקודם.

D O R 11

New member
ומה קורה ש

גם לנבחרת וגם לקבוצה יש משחק באותו יום? יהיו שני משחקים אחד אחרי השני?

D O R 11

New member
ומה קורה ש

גם לנבחרת וגם לקבוצה יש משחק באותו יום? יהיו שני משחקים אחד אחרי השני?

קיר קמט

New member
קודם כל

השאלה לא רלוונטית כשמשחקים עם קבוצות גדולות כי יש דחיות של מחזורים- אבל כשזה בליגות נמוכות , אז כן , משחקים משחקים אחד אחריי השני.

zidane4444

New member
לא נכון,הייתי עם פארמה ונבחרת....

ניגריה ויצא לי איזה 3 פעמים באותו יום אז קודם אתה משחק עם הקבוצה ואז עם הנבחרת בדרך כלל אין שום דחיות

קיר קמט

New member
סתכל

אם אתה משחק עם נבחרת אירופאית , במשחק רשמי , ואתה בליגה אירופאית - חייבת להיות דחייה. אם אתה עם לא אירופאים אבל משחק בליגה אירופאית וזה משחק רשמי - לא חייבת להיות דחייה. אבל אם זה במשחקי ידידות בתאריכים רשמיים (שכולם משחקים) אז המשחק ידחה. זה לא שכתוב שיש דחייה , פשוט נהיה "חור" במחזורים , כשבמקום לשחק אחריי שבוע עוד פעם ליגה, יש איזה 14 יום מנוחה עד למשחק הליגה הבא , לכל הליגה, כמובן.

D O R 11

New member
לא הגיוני

אם המנג´ר הזה רוצה להיות הגיוני ככל האפשר אז זה לא הגיוני שמאמן יאמן משחק באיטליה ואז ישר יאמן בניגריה. וגם לא נראה לי שבמציאות יש מאמן שמאמן גם קבוצה וגם נברחת.

zidane4444

New member
זה קרה לי מה לעשות , בקשר לאירופה

אתה צודק כי יש פגרה גם בליגה

tomash11

New member
קודם כל...

במציאות אני בטוח שיש מאמנים שמאמנים גם נבחרת, למרות שאין לי דוגמה בראש כרגע. אם אתם זוכרים, כשדובר על מינוי גרנט/קשטן לאימון הנבחרת, אחת האופציות שהיו זה שהם יאמנו במקביל גם את הנבחרת וגם את הקבוצה שלהם. כמובן שזו אופציה פחות טובה לפחות מבחינת הנבחרת, שמקבלת מאמן במשרה חלקית. אני מסכים לגמרי שראוי שאם נניח אני מאמן את ניגריה ויש לי משחק יום לפני או באותו יום באיטליה, המחשב לא ייתן לי להיות בשניהם, ונניח את המשחק בקבוצה ינהל העוזר מנג´ר. אבל אני לא זוכר אם יש מקרים כאלה דוקא...אני חושב שבדרך כלל זה משחקים של מאמן שמאמן באותו איזור, ככה שזה לא בעיה בהכרח.

zidane4444

New member
זה קרה לי בגלל שפארמה זה באירופה...

אליפות אפריקה היתה באמצע עונה כך שיא שקודם שחקתי עם פארמה ואחרי זה עם ניגריה

../images/Emo36.gif מה!?!?!?!!?!?!?!?!?

איך אתה יכול לאמן את נבחרת ניגריה?! הרי אין אפשרות לשחק בליגה הניגרית!

למעלה