שאלה

דרור4

New member
שאלה

אני יודע שאני נכנס לפאניקה לפני הזמן אבל אני רוצה לדעת כמה שעות בשבוע זה לפעול לפי המערכת המומלצת? ושאלה אחרת: כדאי למתוח את הקורסים לכל היום (הרבה רווחים) או לטווח הכל למספר שעות מצומצם? ושאלה למתקבלים לפסגות: קיבלתם רק את ההודעת תשלום מהטכניון או גם מצה"ל/פסגות את המכתב הרשמי?

דרור4

New member
שאלה נוספת חשובה לא פחות: כסף!

השאלה שלי היא: מתי מקבלים? איך מקבלים? האם נקבל את הכסף לפני הרישום לטכניון? או שהצבא מפגר בעניין הזה אחרי הטכניון שלהוט לתשלום?

דרור4

New member
כסף מהצבא!

אני מקפיץ את ההודעה כי אני רוצה לשמוע מאלו בעלי הניסיון שבינינו, איך ומתי מקבלים את הכסף! Money makes the world go around...

פגז compot

New member
פעם קראתי בפורום...

שמקבלים את ה"מענק" בשני חלקים - אחד בדצמבר והשני מתישהו במהלך הסמסטר השני.

arifell

New member
המענק מתקבל ב:

אחד בדצמבר- 5000 ש"ח אחד באפריל (וזה לא בדיחה)- 5000 ש"ח

תגובה: מערכת שעות

27 שעות שבועיות לפי המערכת המומלצת... אתה יכול להיכנס לאתר הקורסים של הטכניון ולהוריד את כל המידע בעצמך... אני חושבת שיש כאן קישור בפורום, אבל אני לא מוצאת אותו כרגע... בקשר לסידור המערכת, תעשה את זה לפי מה שנוח לך. אם אתה מעדיף לקום מאוחר בבוקר אל תיקח הרצאות שמתחילות ב- 8:30. אם אתה נהנה מחלונות ומנצל אותם אז תארגן לך כמה, ואם לא אז לא. היתרון בגמישות של המערכת היא שאתה יכול לארגן אותה איך שנוח לך, כולל איזה יום חופש בשבוע, אם תרצה...

ומצאתי את הכתובת

תוכל למצוא כאן את תוכנית הקורסים המומלצת, ולקבל מידע על כל קורס. בעתיד תוכל גם להרשם לקורסים מכאן, כאשר המסמכים מהטכניון יואילו בטובם להגיע...

דרור4

New member
תודה לך

27 שעות בשבוע זה לא נורא... אפשר לצמצם הכול לשעות הבוקר והצהריים או לתקופות קבועות... מעניין.

greenguy2002

New member
תגידו, שמעתם על MARPROG???

זו תוכנה להכנת מערכות בטכניון, היא מאוד תעזור לכם לארגן מערכת כרצונכם...אם לא שמעתם, אפרסם כאן איך להשיג ולהשתמש...סבבה...:)

למעלה