שאלה....

שאלה....

לילדיי נראה בבירור כל סימני המחטים המרובים על גב ידם....בייחוד לליאור שלי שהיא שחומת עור והסימנים האלה ממש בולטים ומבריקים.... האם גם הידיים הקטנטנות והמקסימות של ילדכם מחוררות מכל המחטים של הפגיה? זה צלקות לתמיד נכון?

רק בידיים?

לעומר שלי היו עירויים בכל מקום אפשרי (בסוף כשלא נשארו ורידים עשו עירוי מרכזי בצוואר). שתי ידיו, שתי כפות רגליו וצוארו מחוררים (וזה חוץ מהצלקות של הניתוחים שעבר). האמת, שאצל עומר זה ממש ממש לא בולט ואני חושבת שזרים לא שמים לכך בכלל לב (הוא מאוד בהיר, אולי בגלל זה). לבן של חברה שלי שהיה מחורר גם הוא בכל הגוף, לא צמח שיער באיזור בקרקפת שבו היה עירוי וזה די בולט. דווקא לעומר השיער צמח יפה , למרות שכמובן היו עירויים גם בראש.

סימני העירויים

נשארים. לבת-אל יש "קרחת" קטנטנה במקום העירוי בראש. נוסף על כך יש סימנים בשתי הירכיים, וגם אחד אושניים בידיים.

עכשיו בדקתי יותר

ויש המון סימנים קטנטנים. בידיים, ברגליים, כמעט בכל מקום. מענין אם זה ישאר כשהיא תגדל.

הצלקות ישארו כבר שאלנו

ליואבי יש צלקות של דקירות בכל גפיו וגם באזור הראש. יום אחד התחלתי לספור צלקות וכשהגעתי ל 47 ביד אחת התחלתי לבכות ונשבעתי שלא אמשיך. עוד בפגיה הרופאים אמרו לי שליואבי קשה למצוא ורידים ולא רק שקשה אלא הם גם נסתמים מהר וכתוצאה מכך כל עירוי יש להתקין מחדש כל משמרת. היה יום בפגיה, ממש לקראת הסוף שיואבי היה זקוק למנת דם. הרופא אמר לי שהוא קודם מתקין עירוי ורק אח"כ יזמין דם כי יתכן שהדם יתקלקל עד שימצאו וריד ואכן רק ואחר שעתיים של בכי (יואבי עם דמעות ואמא שלו בלב) הוזמנה מנת דם. לפני חודש שאלתי את האחיות בפדיה אם הצלקות ישארו וקבלנו תשובה חיובית ושוב הפכנו ציניים בנושא ואמרנו שכולם יחשבו שיש לנו נרקומן בבית

למעלה