שאלה...

• פותח הנושא 2461
  • פורסם בתאריך

2461

New member
שאלה...

האם לדעתכם כמות מרובה של סקס בין בני הזוג מעידה בהכרח על יותר אהבה ומשיכה, מאשר כמות פחותה?

arieshor

New member
2461

אני חושב שכן
כמה שעושים סקס יותר טוב .
יש גם אהבה זה טוב מאוד .

HH husa

New member
זה תלוי בקשר ובבני הזוג.

יתכנו הרבה סיטואציות שלא.

marioForever

New member
...

יום אחד אני יכתוב תגובה למישהו ממש ארוכה עם כל ההגיונות שלי על אהבה ועל כמה שאנכנו רוצים משהו קטן כל עוד האהבה האמיתית הזאתי שמתוארת באגדות ושכולנו רוצים ורק ממש אחוז אפסי משיג... לא מתקבלת אף פעם... ועל זה שכולם חושבים שהם האחד... למרות שהם לא...
אבל כן..
זה שעושים פחוט סקס.. יכול להעיד על הרבה בעיות... שהמרכזית בניהים .. היא העובדה שיכול להיות פשוט שלא כל כך יש משיכה...

The Heretic

New member
איך אהבתי

שכל אחד חושב שהוא "האחד". חח כל כך נכון. כל כך פתטי.

Megie

New member
ייתכן..

השאלה היא למה התדירות היא נמוכה אצל זוג מסויים..כי לפעמים זה תלוי בגורמים שלא בשליטה ולא בהכרח בחוזק הקשר

sani48

New member
לא מעיד בהכרח על אהבה יותר חזקה

על משיכה כן

advah155

New member
הכל תלוי

תלוי כמה פעמים עושים את זה.. ומה אתם מרגישים? האם זה מהווה נטל או שזה עדיין כיף ומדהים? לפעמים גם פעם פעמיים בשבוע יכולים להיות יותר טובים מחמש פעמים בשבוע.. שלחשוב על זה זה קצת מתיש... ואהבה לא נבנית רק על סקס אלא שיש המון דברים מעבר,

cmyk137

New member
בזה את צודקת

יש דברים שלפעמים אנחנו תלוים בהן
והן מורכבים באופן בסיסי ובאופן עצמית
שלא כל נושא אפשר לפתח באופן ישיר
ההשפעה שלא קשורה ובכלל יש הרבה דברים
נוספים

היי:)

לפי דעתי שרק נפגשים זה בעיקר משיכה לפחות בחצי השנה הראשונה, אחר כך קצת טבעי שרד קצת נכנסים לשגרה אבל זה לא אומר שלא נמשכים או לא רוצים.
אבל לא מעיד כלום, אולי מעיד על תשוקה , לא על אהבה.

ברמת העקרון זה מראה על יותר אהבה,חום ומשיכה,

אבל תלוי באיזה שלב של הקשר. ברור שבתחילת הקשר הזוגי זה קורה הרבה יותר מאשר אחרי 20 שנות זוגיות.

מלבד זה

מין הוא מעשה גופני שמשמש בעיקר להנאה גופנית. אמנם חשוב לעשות אותו בעיקר בגלל אהבה זוגית, והוא מבטא את האהבה, אבל עיקר משמעותו וחשיבותו ההנאה ולא האהבה. אהבה דבר נפשי, לא דבר גופני. היא קשר נפשי.

למעלה