שאלה

סבא שלו אולי קמצן אבל

אני לא זה אולי יעזור זה קצת אבל גם משהו לא

ל א ק י

New member
מיליונר....

מזה קצת..... וואי אני מקנאה ברצפה הזאת... פעם שעברה היו עליה מיליון שטרות של 200 ש"ח.... עכשיו זה.... אולי תלווה לי קצת ממה שיש לך? משו כמו 10000000 ש"ח? בעצם אני יסתפק גם ב1000...

מיליונר

הלוואי מיליונר אני פשוט חוסך כל הזמן עם אמצב החרבנא שיש היום אני לא סומך על הבנקים אז אני פשוט שומר בבית בכספת כולה איזה 50000 מיסכנים {חוסך לקנות דירה}

ל א ק י

New member
כולה איזה 50000 מסכנים....

הלוואי עלי 50 אלף.... בעצם יש לי בערך 25 אלף בתוכנית חיסכון..... אבל אני יכולה להוציא ת´כסף רק כשאני בת 18 נראה לי...
וגם זה אמור להיות כדי שאני ילמד בתכניון.......

תאמיני לי

גם שתגיעי ל18 לא כדאי לך הוציא את הכסף היום בלי כסף לא מגיעים לאף מקום {אני אומר מתוך ניסיון} חכי שתתגייסי לצבא ותסיימי אותו אחרי הצבא שתישתחררי יהיה לך אפילו יותר כסף להתחיל לחיות אם זה לקנות אוטו או להשכיר דירה או סתם לתכנן משהו לעתיד טיול או משהו בתכלס צריך כסף בלי זה הבן אדם הוא כלום במדינה הזאת לצערנו כל דירה עולה בסביבות ה180000 דולר בסביבות ה900000 שקל זוג נשוי ישלם על זה רק אחרי 22 שנה וזה אם הם מרוויחים יחד יותר מ12000 שקל כי צריך גם לשלם חשמל,מים,טלפון,אוכל,חוגים של הילדים כלכלה של הבית, בית ספר של הילדים,דלק לאוטו, וכולי וכולי וכולי אמרתי אלף פעם לכל מי שמכיר אותי בלי לזכות בלוטו או טוטו אי אפשר להתחיל לחיות כאן ישראל היא בין המדינות הכי יקרות שיש

המטבעות מן הסתם זה לא

כסף לדירה זה סתם מין קופסה שאני שם שם עודף {אם אני הולך למכולת או קולנוע או כל מקום אחר מה שנישאר בכיס הולך לשם} ומשם אני לוקח כסף לקנות כל מיני קישקושים {חטיפים או סרט בבלוקבאסטר וכולי}

למעלה